Bu konuda acayip haklısınız. Bagcilari sevmiyoruzhatta nefrettt ediyoruz.. Çok şükür durumumuzda daha iyi. Ama ben biraz değiştim sanırım.. Duygusal anlamda degistim. Durumu anlamaya çalışıyorum. Kaynanamin bütün çocukları yurt dışında yaşıyor. Yakınında kızı var. Bir de biz varız. Evi kendisi aldı tek istediği şey istediğinde rahatça gelip torununu sevip evine dönsün. Karalarim maralarim ama böyle bir yönüm gelişti benim bilmiyorum.. Ama şöyle diyorum, Allah gonullerimizi bilir hakkımizds hayırlısını versin. Bir ev alırız inşallah istediğimiz semtten. Belki hemen geçip oturmayiz kiraya veririz. Belki de geçeriz.. Allah bilir
Ee napalim simdi? O zaman düşündüğüm şeylerin çoğunu bugün düşünmüyorum. Fikirlerim değişti o zaman düşündüğüm şeyler şimdi komik geliyor diyorumKaynananız dediğini yapmış siz de gidip paşa paşa oturmuşsunuz.tabii ki bir yerden sonra iyiki falan demek zorundasınız. Sürekli boyunduruk altında yaşıyorum diyecek halınız yok. Ben de eski konununuzu okudum ve şimdiki haline şok olmadım. Az önce eski konumunuzu okurken sonu belli değildir ama kesin ev almamışlardır ya da kayınvalide almisitr diye düşünmüştüm.
Evet çok teşekkür ederimEşiniz tek cocuk olsa belki dediginiz tamam, ben tek cocugum yeri geldi ailemle ayri ülkede oldum, şuanda da ayri bir şehirdeyim. Yani hayat dibdibe olmak üzerine kurulamayabiliyor.
Ki eşiniz tek cocukta değil+ gorumce de ayni semtte, diger herkes kafasina göre istedigi hayati kurmuşken bir tanesinin dibinde kalma zorunluluğu yok bence. Sizin içinize siniyorsa o ayri ama sinmiyorsa mecbur hissetmeyin, evinizi almaya bakın. Olur insallah.
Bizim de var bir hesaplarimiz hiç yoktan bir birikmisimiz de oldu bu ev yine söylüyorum Allah razı olsun. Ama madem böyle bir şey oldu bende şuan biraz onu anlamaya çalışıyorum ve kacmiyorum. Bizim aramizdaki iletişim de değişti çünkü. Eskisi gibi kızamıyorumKv nerden isterse evi aldırırım 2 3 sene yede satar istediğim yere taşınırım.Madem bu kadar hesapçı sizde hesap yapın kuzum
Genel olarak iletişim biçiminiz den çok naif ve iyi bir insan olduğunuzu düşündüm nedense yolunuz açık olsunBizim de var bir hesaplarimiz hiç yoktan bir birikmisimiz de oldu bu ev yine söylüyorum Allah razı olsun. Ama madem böyle bir şey oldu bende şuan biraz onu anlamaya çalışıyorum ve kacmiyorum. Bizim aramizdaki iletişim de değişti çünkü. Eskisi gibi kızamıyorum
Cok teşekkür ederimGenel olarak iletişim biçiminiz den çok naif ve iyi bir insan olduğunuzu düşündüm nedense yolunuz açık olsun
Gücümüz el verirse inşallah en çok istediğim şeylerden biri. Ama şimdi birde oglumun kursuna masrafimiz çıktı. Dil gelişimi için kursa gönderiyoruz. Ne kadar sureli gönderecegimiz de belli değilŞaka bir yana evinizi alın bir an önce çıkmaya bakın o evden.Mis gibi evinizde istediğiniz yerde oturmuş olursunuz.
Farkettim de bayağı eski konuymuşGücümüz el verirse inşallah en çok istediğim şeylerden biri. Ama şimdi birde oglumun kursuna masrafimiz çıktı. Dil gelişimi için kursa gönderiyoruz. Ne kadar sureli gönderecegimiz de belli değil
Kızlar kizlarrr ben şuan çok eski bir konuyu hortlattimüstte bir mesaj yazarak yeniden hayat vermiş oldum bu konulara ama aslında şuan bu derdim değil eski kendimle dalga geçiyorum suan. Eski konularımi okuyup şoklar geçiriyorum
Ee napalim simdi? O zaman düşündüğüm şeylerin çoğunu bugün düşünmüyorum. Fikirlerim değişti o zaman düşündüğüm şeyler şimdi komik geliyor diyorumçünkü kaynanam eski kafa bir insan yaşlı. Onların fikri kolay kolay değişmez. O oğluna yakın oturmak istiyordu çünkü burada yalniz. Ben bunu anlayabilirdim ama tepki verdim. O zaman oyleydim. Ben bunu boyunduruk olarak adlandirmistim çünkü uslubu beni buna itiyordu. Ama sonra anladım ki bu onun genel mizacı
Şimdi güncelleme yapacağımPeki ne oldu da degistiniz ?
Hani eşiniz demiş ya ben alırım, bana güven , yine kv almış evi ki bu zamanda zahmetsiz ev sahibi olmak büyük nimet.
uc yil olmus tas catlasa.. ben de degisiyorum eski onemsedigim seylere guluyorum ama dokuz on sene geciyor da oyle.. 3 yilda sihirli degnek mi degdi.. bagcilar mi gelisti kv melek mi oldu ne olduAyy varyaa artık hiç öyle bir insan değilimeski açığım konulara şöyle bir göz gezdireyim dedim de, bunları yazan kişi bugun ben değilim. Kaynanam iyi ki yakın semtten aldırmış evi. Yalnız yaşıyor çünkü yaşlı bir kadın. Hala haz etmiyorum kendisinden ama eşime hak veriyorum artık. Kendimi yerine koyuyorum benim annemde yalnız yaşayan yaşlı bir kadın olsaydı bende yakın oturmak isterdim. Tabi evi de habersiz almazdım o ayrı olsun ama. Bu zamanda kim kime ev alır. Ev almak kolay mı. İnsanlar ömür boyu borç ödüyorlar bir ev alabilmek için. Bulmuş da bunamis miyim biz şimdi o evde oturuyoruz.
Yani kendimi kinaya kinaya okuyorum şuan bunlari ben. Hayretler içerisindeyiminsan zamanla olgunlasiyormus be.. Bunu yazdığım da bana giydiren olduysa da ellerinden öpüyorum kaynanam gün aşırı bende. Sorun etmiyorum. Söylediklerini de yanlış anlamıyorum. Ama yönetmesine de izin vermiyorum tabi. Batının (kaynanamın) iyi yönlerini alıyorum, kötü yönlerini (gereksiz otoriterlik) almıyorum sadece yüzüne karşı değil başkalarına anlatırken de bu durumu saygı duyarak konuşuyorum. Bu son birkaç yıl bana yeni bir bakış açısı ve -20 kilo kazandırdı.
Almiyorummm o kadar ciddiye almiyorummm kim ne demiş kaynanam ne demiş ne ima etmis niyeti neymiş her neyse işte