Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bağıra Bağıra Doğurmayıca Anne Olunmuyor mu?
- Konu Sahibi megilara
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ne alaka anlamadım sezeryanla normal doğumun farkı ne sonuçda siz taşımıyomusunuz o canı ha sezeryan ha normal doğum
ne garip insanlar var yaa
sizinde alınganlık yapacağınız bi durum yok aslında omlar utansın canım ne biçim lafmış o
tövbe tövbe yaa
boş konuşuyolar boş
gece gece sinirlerim zıpladı
ne garip insanlar var yaa
sizinde alınganlık yapacağınız bi durum yok aslında omlar utansın canım ne biçim lafmış o
tövbe tövbe yaa
boş konuşuyolar boş
gece gece sinirlerim zıpladı
- 1 Ağustos 2007
- 975
- 40
- 298
kızlar 3. kez anne oldum. ilk ikisi normal, sonuncusu miyomdan dolayı sezeryan. tek kelimeyle şunu diyebilirimki 1 sezeryan 10 doğuma bedel. normal doğum sonrası çabuk toparlanıyorsunuz ama sezeryan çok zor. mecbur kalmadıkça normal doğumanızı tavsiye ederim. Allah tüm hamileleri bir avazda kurtarsın.
yarasi olan gocunur demisler demekki kendi annelik duygularindan süpheleri varki sana laf atmislar bosver kafana takma sen ama sunu duydum normal dogum yapan kadinlarda bebekler anneye daha bagli oluyorlar yoksa annelik duygusu aynidir hepimiz bebegimizin cani yandiginda icimiz sizliyor sen bu sacmaliklari kafana takipta moralini bozma
bak Bende Sinir Oldum
Bunlar Resmen Cahil Agizlarinin Payini Vermedin Mi
O Nasil Laf öyle 9 Ay Karinlarimizda Tasiyoruz Ayni Canda Yasiyoruz
ONLARA BİŞEY OLSA BİTİYORUZ SEVGİNİN SINIRSIZINI VERİYORUZ
TÖVBE TÖVBE AH BANA DESELERDİ DEEE
bu gibilere ÇOK BİLMİŞ DELER ama cok özür dilıyorum kıslar o ikisinin bok yediğinden başı agrımış uyuz oldum ben olcektım orda yerin içinde ararlardı gölgelerını ayol
bız turkıye olarak sacma seylerr uretmekte ustumuze yoktur ne alaka yaa anne dogumla olamazkııı bakıcı annelerde varr yanıı okdar mıllet dogum yapıyo cocugunu sokaga atıyo nıorma dogum yapanlar bır bakıyosun karqakol onlarınde yenı dogmus bebekler bulunutyo ınetrnette bebeklerınbı satıyolar daha dogmamıss boyle sacma seylerı bız ınsanlar olarak uretmeye bayılırızz bırakın su cahıll ınsanları yaaa ewskıden kalmaıs gerı dusuncelerııı cok sacma yaa gulup gevcerım ben onların halıne yaaaaa
ayhhh ne komik şeyy yaaaaaaa:)))))))))))))) ne kadar saçma öle şeymii olurmuş bikere herşeye ragmen 9 ay karnın da taşıyosun .. öle ayrımcılıkmı olurmuşş... herşeye ragmen yine acı çekiyosun sezeryanla yapsan bile.... canım takma sen kafana .. bende normal yaptım m hamileyim şimdi ikizlere bunlarıdasezeryan yapıcam ama çektigimiz sıkıntılar neyin nesii olcakk.. hamileikte zor dogumda sezeryandaaaaaaa.. kim nederwse desin.....
ben 41 hafta taşıdım normal olması için elimden geleni yaptım ama olmadı nasip değilmiş. şimdi ben kızımın annesi olması şansını son anda kayıp mı ettim. ister isteyerek ister istemeyerek sezeryanla doğum yapmak, ya da normal doğum yapmak önemli değil önemli olan hayırlı bir evlat yetiştirmek, bu da maalesef doğum şekliyle olmuyor
T
tricky
Ziyaretçi
bu konu hep olur hepte aynı tarz şeyler yazılır.1 ay önce spinal sezeryanla doğum yaptım.kendi isteğimle artı bir sağlık problemim dolayısıyla sezeryan oldum.doğum anında ayık olduğumdan doktorum bebeğin boynuna 3 kez kordon dolanmış normal doğum zaten olamayacakmış dedi. yani herşey kader kısmet. o kadar mükemmel ,kolay bir doğum ve sonrası geçirdimki anlatamam. ANNELİK öyle birşey ki yüzüne bakarken içimin titrediğini hissediyorum,canımı seve seve sadece onun için veririm. Çok kutsal olan doğum olayını normal yada sezeryan tartışmasına dönüştürmemek lazım...
herkese kolay doğumlar diliyorum ALLAH'tan.
herkese kolay doğumlar diliyorum ALLAH'tan.
- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
- 156
yazık bööle düşünen zihinlere..ne sezerya ne normal doğum gerekli anne olmak için..zaten marifet doğurmakta deil..önemli olan sonrasıdır..ona gercekten anne- baba olabilmektedir..biz 6 senelik evliyiz..ben 7 hamilelik gecirdim..suan herseyi yolunda giden de bir hamileliğim var allaha şükür..ama şöölede bi durum var..hamile kalmadan önce evlat edinmek için basvurduk suan izmirde 90. sıradayız..allah izin verirse sıramız 4 sene sonra gelecek ve benm bir kızım olacak..şimdide bir kız bebişe hamileyim..ve ben her ikisininde ANNEsiyim...dediğim gibi önemli olan doğurmak deil..önemli, olan gercekten anne olabilmek