selamlar burcucum;
sonunda internete girebilme fırsatım oldu. şirket saolsun bu tip sitelere giriş için filtre koydu
( gün içinde giremiyorum.
superi oldu sanırım ameliyatını, yupppiiiii :))) ayy nasıl acaba, inşallah iyidir, eminim çok iyi olmuştur, biran önce yazsa keşke buraya, şimdiden yeni cicileri hayırlı olsun.
kaçırdığım yerleri okudum da şimdi, tek kelimeyle süpersin şekerim, baştan aşağı yenilenme olayına girmişsin, kadınların bu güzellik işleri bitmiyor ama bence çok keyifli, insanın kendine bakması kadar, kendine özen göstermesi kadar güzel birşey olabilir mi? tabiki HAYIIIR :)))
bu arada burada soran bir arkadaş olmuş damla mı yuvarlak mı diye, bir de fiyat, izninle bende düşüncelerimi paylaşmak isterim.
ben de şuana kadar yuvarlak konusunda ısrarlıydım, Barış Bey'e hiçbirşey söylememiştim, kendisi anlatsın istedim, ve anlattıklarını dinledikten ve hasta resimleri gördükten sonra damla protezde karar kıldım. burada soran arkadaşın endişesinin aynısı bende de vardı. sanki damla daha aşağıda dururmuş, dekolte bombesi (başka sözcük bulamadım kusura bakmayın) olmazmış, bide çabuk sarkarmış gibi geliyordu. halbuki alakası bile yokmuş tamamen doktorun yöntemiyle alakalı. yani doktorunuz eğer iyi iş çıkarıyorsa damla protezle harikalar yaratabiliyor, benim istediğin herşeyin damla protezle de elde edilebildiğini gördüm. o yüzden kendi adıma konuşayım damla protez iyi bir seçim. ama tabi doktorunuz yuvarlak ile aynı sonucu alabilirim diyorsa ve yapabiliyorsa yuvarlak da olabilir, o da tercih meselesi saygı duyulur.
sarkma kısmına gelince, ben de acayip takılmış durumdaydım, Barış Bey'e de sormuştum. protezlerin takıldıktan sonra (ister damla, ister yuvarlak farketmez) artık o boyutlarda göğüsleri olan her kadının yaşadıklarını yaşayacaksınız demişti. öyle 3 günde sarkacak diye birşey yok. ama iyi bakmazsan ilgilenmezsen, kötü sütyen seçimi, kambur duruş, çoklu doğumlar,çok sıcak suyla banyo vs vs tabiki sarkar, silikon olsun olmasın her kadın göğüslerine bakmazsa sarkar, sadece göğüslerine değil kendine de cildine de vücuduna da iyi bakacaksın demişti. birde bu iş biraz bünye meselesi, cilt elastikiyeti zamanla kayboluyor, bütün kadınların yaşlannca orası burası sarkıyor ama aynı oranda değil, yaşam şekli de etkili tabi. 40 yaşına gelmiş iki kadının sadece göğüsleri değil, yüzleri, ciltleri kırışıklıkları bile farklı olabiliyor. yani tamamen elimizde. Barış Bey, biz normal şartlarda 30 yılda 1 cm göğüs çizgisinin inmesini bekleriz demişti. bence gayet makul.
ama sonradan silikon taktıranların sarkma konusunda biraz daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. şöyleki, 17-18 yaşından beri atıyorum 85 beden göğsü olan kadınla 30 yaşından sonra bu bedende göğüslere sahip kadınların ileriki yıllarda misal 50 yaşına geldiklerinde göğüs sarkma yada deformasyon oranı kesinlikle aynı olmaz. tabi bana göre, yani ameliyat olnlarınki daha diri, dik ve güzel duracaktır bana göre.
bir de fiyat sorulmuş. beni buradaki arkadaşlar uyarmıştı yılbaşından sonra zamlanabilir diye, malum bu doktorlar hastanelerle anlaşmalı ve her sene yeni fiyatlarla anlaşma yapıyorlar. neyin fiyatı artmıyorki? ben ocak ayında görüşmeye gittim, ameliyatım mart ayında olacak (inşallah!!) 7.500 TL ödeyeceğim haberiniz olsun kızlar...
burcucum kocaman öpüyorum, yine gelip yazıcam, kendine çooook çoook iyi bakasın...