- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.641
konuştuğumuz şey insan anatomisi. senin bedenin küçükse, göğüs kafesin darsa kullanılan protezi de ona göre seçecek haliyle. 225 cclik protez, senin için uygundur, bir başkası için minnacık kalabilir bedeninde.
belki senin istediğinden biraz küçük olacak memelerin ama bedeninin izin verdiği ölçüde en büyük protezi istediğini söylersen barış bey de ona göre hareket eder.
milimetrik çalışıyor, sinirlerin, dokuların arasında o kadar uğraşıyor doktorlarımız.. çoğumuz isterdik; "keşke biraz daha büyük olsaydı memelerim" de dedik zamanında. meme aşkıyla yanıp tutuştuğumuz için, bu ayrıntıları aklımız biraz başımıza gelince düşünür olduk. en azından kendi adıma söyleyebilirm bunu...
dün, meme büyütme ameliyatı videosu izledim. kas zarı altı yapılıyordu sanırım, pek kanama yoktu. ama o kadar titiz çalışıyorlardı ki,
o görüntüleri izleyince düşünmeye başlıyor insan biraz daha... gözümü kısarak izledim!
ameliyatından önce izleme. dokunur!
kesinlikle asla izlemiyorum herhangi başka ameliyat da özellikle hiç izlemedim şimdiye kadar :))) ya aynen ben olabilecek en büyük olsun da demedim vücuduma göre ideal olan dedim. üzerimde dolgulu bir çamaşır vardı böyle güzel biz bu görüntüyü çıplak halde sağlayalım dedi. daha fazlası seni iri gösterir dedi. ben de zaten kesinlikle iri görünmek istemiyorum. atletik yapımı korusun ama dolgun göğüslerim olsun istiyorum sadece