- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
-
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.361
badem ne kadar güzel anlatmışsın çok tesekkür ederim... benim suan 50 küsur tane mesajım oldugu için özelden mesaj yazamıyorum malesefben fotolarını gördğm seninkiler benim gözüme çok güzel geldiği için 280 küçük olur mu acaba diye düşündüm ama boya omuz genişliğine göre değişir tabi ki. sanırım onu doktora bırakcam en güzel sonucu o yapar zaten... ameliyata giderken yanına neler aldın o gün peki
gibi ilk birkaç gün çok yormak istemedim ne olur ne olmaz diye.
Ben de 310 gram protez var dedim ve dolu dolu göğüslerim var, çok güzel bir göğüs dekoltem var o gerçek göğüsten hiçbir farkı yok bunu çok seviyorum hiçkimse anlamıyor. Canım bana arkadaşlık isteği göndermişsin fotoğraflarımı görmek için sanırım ama fotoğraflarımın hepsini yaklaşık 1.5 ay oldu sanırım uzun süredir yok fotoğrafım sildim hepsini. Eğer görmek istersen bana mail adresini özel mesaj gönderirsen sana fotoğraf gönderirim
pardon yanlış yazdım yaprağin fotolarını gördüm dicektim yanlıs yazım
teşekkür ederim badem ben de sana mail attım umarım gelmiştir
bademmm gerçekten çok başarılı olmuşşş... güle güle kullan ömür boyu sağlıkla... umarım benimde böyle güzel durur. senin meme dokun vardı sanırsam. dekolten hiç ayrık değil çünkü.
badem mail adresine mail attım bi bakarmısın
ayy evet haklısın cnm ya.. ben de bi dahaki seneye bikinili fotolarıma bakmak istemicem heralde
yıhuuu cok heyecanlıyımmmm
kızlar... 3D boyutlu fotoğraf öekimi hakkında tecrübelerinizi yazarmsınız
peki fotoğraflar cekilince o gün hemen görebiliyomuyuz sonuçları. yoksa baska bi gün daha veriyo doktor fotograflar uzerınde calısıyo sonra tekrar mı gidiyoruz
Canım sonuçları o gün birlikte bakıp değerlendirirsiniz, ayy çok heyecanlı ya bakalım neler diyecek doktorun heyecanla takip ediyorum ben de sürecini canım
peki fotoğraflar cekilince o gün hemen görebiliyomuyuz sonuçları. yoksa baska bi gün daha veriyo doktor fotograflar uzerınde calısıyo sonra tekrar mı gidiyoruz
ayy badem bende cok heycanlıyım... diyorum ya sanki vakit geçmiyo. 3 d sonuçları da cok merak ediyorum. :))))))) ayın 24üüü gel artıııkkkk