badem10 meme estetiği ameliyatı

310 cc ile 280 cc arasında çok az bir fark var zaten canım, mesela sana şunu söyleyim oraletin 290 cc benimki 310 ama oraletinki benimkilerden daha büyük duruyordu. Çünkü o çok minyon çıtı pıtı ve son zamanda 10 kilo vermiş kendi zayıf olunca göğüsleri benimkilerden daha büyük duruyordu. Benim bo 175 kilom 60 omuzlarım çok dardır benim göğüs kafesim de küçük o yüzden. Doktorun en güzel sonucu ayarlayacaktır canım, ameliyata giderken alt pijama, çorap iç çamaşırı aldım 2 3 tane, önden fermuarlı iki tane polar almıştım, onun dışında terlik diş fırçası diş macunu gibi şeyler almadım ben çünkü hepsi hastanede var getirmenize gerek yok demişti doktorun asistanı öyle de oldu.

önü düğmeli ya da fermuarlı şeyler alırsan rahat edersin canım. Giyeceğin ayakkabı da babet ya da spor ayakkabı olursa daha rahat edersin.
Benim aklıma gelenler bunlar canım ben başka bir şey götürmemiştim.

ben de acaba eskiden arkadaş listemde miydin diye düşündüm :) canım ben sana özelden mail adresimi de gönderiyorum nasıl durduğunu görmüş olursun.

bademmm gerçekten çok başarılı olmuşşş... güle güle kullan ömür boyu sağlıkla... umarım benimde böyle güzel durur. senin meme dokun vardı sanırsam. dekolten hiç ayrık değil çünkü.

teşekkür ederim canım, inşallahhh :)
meme dokum nerydeyse hiç yoktu dedim ya,ama göğüs dekoltem de duruşları da acayip doğal, senin de benimki gibi olur merak etmeeee naci beyin hangi hastasının göğüslerini gördüysem hepsi çok güzeldi

ayy evet haklısın cnm ya.. ben de bi dahaki seneye bikinili fotolarıma bakmak istemicem heralde

Canım 3 boyutlu çalışmada doktorun, senin göğsüne konulan protez sonrasında yaklaşık olarak nasıl görünümde olduğunu gösterecek sana. Bu bence faydalı bir çalışma en azından göğüslerinin nasıl olacağına dair kafanda bir şeyler oluşur bu çalışmadan sonra

kızlar... 3D boyutlu fotoğraf öekimi hakkında tecrübelerinizi yazarmsınız

peki fotoğraflar cekilince o gün hemen görebiliyomuyuz sonuçları. yoksa baska bi gün daha veriyo doktor fotograflar uzerınde calısıyo sonra tekrar mı gidiyoruz

Canım sonuçları o gün birlikte bakıp değerlendirirsiniz, ayy çok heyecanlı ya bakalım neler diyecek doktorun heyecanla takip ediyorum ben de sürecini canım

peki fotoğraflar cekilince o gün hemen görebiliyomuyuz sonuçları. yoksa baska bi gün daha veriyo doktor fotograflar uzerınde calısıyo sonra tekrar mı gidiyoruz

Canım sonuçları o gün birlikte bakıp değerlendirirsiniz, ayy çok heyecanlı ya bakalım neler diyecek doktorun heyecanla takip ediyorum ben de sürecini canım

ayy badem bende cok heycanlıyım... diyorum ya sanki vakit geçmiyo. 3 d sonuçları da cok merak ediyorum. :))))))) ayın 24üüü gel artıııkkkk

alemsin :) tabi ki göüreceksin. başka türlü nasıl karar vereceksiniz ki boyuta ve biçime?

Ben de böyle heyecanlı arkadaşlarımı gördükçe kendi halimi hatırlıyorum bu heyecan bambaşka bir şey, biz de merakla bekliyoruz canımm. Anlatırsın bize de gelir gelmez. Ameliyatını 3 d çalışmasından ne kadar sonra olacaksın?

ayy badem bende cok heycanlıyım... diyorum ya sanki vakit geçmiyo. 3 d sonuçları da cok merak ediyorum. :))))))) ayın 24üüü gel artıııkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…