- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.361
310 cc ile 280 cc arasında çok az bir fark var zaten canım, mesela sana şunu söyleyim oraletin 290 cc benimki 310 ama oraletinki benimkilerden daha büyük duruyordu. Çünkü o çok minyon çıtı pıtı ve son zamanda 10 kilo vermiş kendi zayıf olunca göğüsleri benimkilerden daha büyük duruyordu. Benim bo 175 kilom 60 omuzlarım çok dardır benim göğüs kafesim de küçük o yüzden. Doktorun en güzel sonucu ayarlayacaktır canım, ameliyata giderken alt pijama, çorap iç çamaşırı aldım 2 3 tane, önden fermuarlı iki tane polar almıştım, onun dışında terlik diş fırçası diş macunu gibi şeyler almadım ben çünkü hepsi hastanede var getirmenize gerek yok demişti doktorun asistanı öyle de oldu.
önü düğmeli ya da fermuarlı şeyler alırsan rahat edersin canım. Giyeceğin ayakkabı da babet ya da spor ayakkabı olursa daha rahat edersin.
Benim aklıma gelenler bunlar canım ben başka bir şey götürmemiştim.
önü düğmeli ya da fermuarlı şeyler alırsan rahat edersin canım. Giyeceğin ayakkabı da babet ya da spor ayakkabı olursa daha rahat edersin.
Benim aklıma gelenler bunlar canım ben başka bir şey götürmemiştim.
badem ne kadar güzel anlatmışsın çok tesekkür ederim... benim suan 50 küsur tane mesajım oldugu için özelden mesaj yazamıyorum malesef ben fotolarını gördğm seninkiler benim gözüme çok güzel geldiği için 280 küçük olur mu acaba diye düşündüm ama boya omuz genişliğine göre değişir tabi ki. sanırım onu doktora bırakcam en güzel sonucu o yapar zaten... ameliyata giderken yanına neler aldın o gün peki