Yarın burun estetiği oluyorum😑

Neden öyle dediniz? Bende istiyorum ama etrafımdaki herkes hiç gerek yok sakın olma diyor. Çok kararsızım
Kararsızlar bence yaptırmamalı burnunu, bu gerçekten bi risk ve beğenmeyenler psikolojisi bozulanlar genel olarak kararsızlar sanıyorum, doğalından aşırı rahatsızlar için ne yapsa güzel görüneceği için risk faktörü azalıyo🌝

Tek diyeceğim şey ilk 2-3ay çok önemseme sonrasında asıl şeklini alıyor burun. Geçmiş olsun simdiden 😄👋🌻

Nasıl tam emin olabiliriz ki bu mümkün olan bişey zaten değil, başkasında mükemmel duran bi burun bana gitmeyebilir bu riski göze alan insanlar doğal burnundan aşırı rahatsız olan insanlar olmalı yoksa kararsızlar tabi ki bu riske girmemeli bende bunu savunurum, ama ben bu karara yeni ulaşmadım hayatım boyunca hep burun ameliyatı düşündüm şuan nasip oldu, ortada benim için bi kararsızlık yok, simülasyon görüntümü beğendim daha ne gösterilebilir doktorum bana bilmiyorum 🌝
Olun o zaman ameliyatınızı karar sizin

Aynen öyle yapmayı düşünüyorum bu süreçte akbabalardan yani akrabalardan uzak duracağım birde😅
Mumkun olduğunca sallama eleştirileri ooo bana ilk 3 ay neler dediler. Haklılardı da ama ben sallamadım. İlk 2-3aylık burnumla 6.aydaki burnum bambaşkaydı. Hşç moralimi bozmadım. Eskisinden daha iyi olduğuger sekilde kesindi zaten 😂😂

Benim korkum yok da heyecan var, 2 sezaryenden sonra burun ne ki modundayım ama merak içindeyim tabi ki😍 sizin de inşallah güzel geçer istediğiniz gibi olur şimdiden şifalar diliyorum 🙏🏻🌸
İnşallah göze falan sizce zararı olur mu bundan önce bende korkmuyorum dün gözümde rahatız lik var korkuyorum bu yüzden 🤣

Mumkun olduğunca sallama eleştirileri ooo bana ilk 3 ay neler dediler. Haklılardı da ama ben sallamadım. İlk 2-3aylık burnumla 6.aydaki burnum bambaşkaydı. Hşç moralimi bozmadım. Eskisinden daha iyi olduğuger sekilde kesindi zaten 😂😂
Ayy hadi inşallah gidiyorum ben şuan ameliyata sağ salim istediğim burunla çıkıyım inşallah kızlar dua beklerim🌸

İnşallah göze falan sizce zararı olur mu bundan önce bende korkmuyorum dün gözümde rahatız lik var korkuyorum bu yüzden 🤣
Morarma şişme olur en fazla da benim de dişlerim kaplama bende onlardan korkuyorum bakalım inşallah kaş yaparken göz çıkarmayız🥲

İnşallah seninki güzel geçer ❤️ ya umarım güzel olur
Çok güzel geçti ameliyatım anca girebildim 4. Günüme geçmiş bulunuyorum çok şişip morarmadım şuan için herşey yolunda inşallah sonuçtan da memnun kalırım 🫶🏻

Gözüm şişti biraz morardı ama bi günd düzelmeye başladı şuan normale döndü hemen hemen suratım 3 gün içinde

Ameliyat masasında önden fotonuzu çekmişler mi begendiniz mi? Cunku bizler yandan görüntü için önden görüntünün mahvolacqgini bilmeden girip pisman olanlariz insallah sizin öyle olmaz çok mutlu olursunuz. Kardeşim de oldu benim yüzümden hiç değişmedi doktoru minimum dokunuşla istediğini yapmış demek ki istediğimizi yapmayi becerebilen aşırıya kaçmayan yüzü degistirmemeyi becerebilen doktor var

Geçmiş olsun ameliyat nasıl geçti :) burada sakin olmayın diyenlerin kafasından istiyorum gerçekten. Ameliyata 1 gün kalmış kendini motive etmeye çalışan birine söylenecek son şey. Kötü tecrübelerinizi kendinize mi saklasanız mesela sorulmadigi sürece.

Ameliyat masasında önden fotonuzu çekmişler mi begendiniz mi? Cunku bizler yandan görüntü için önden görüntünün mahvolacqgini bilmeden girip pisman olanlariz insallah sizin öyle olmaz çok mutlu olursunuz. Kardeşim de oldu benim yüzümden hiç değişmedi doktoru minimum dokunuşla istediğini yapmış demek ki istediğimizi yapmayi becerebilen aşırıya kaçmayan yüzü degistirmemeyi becerebilen doktor var
Daha bugün açıldı alçım ve tamponum o kadar korkuyodumki önden görüntümün kötü olacağından çünkü önden beğenirdim kendimi sorunum yandandı, ayna elimde ama bakamıyorum korkudan bi baktım allahım sevinçten doktora sarılacaktım inanılmaz bi değişim olmuş aşırı istediğim bi burun önden yandan her türlü aşık oldum kendime bambaşka biri oldum, olumsuz yorumu da çoktu doktorumun ama tarzı benim istediğim gibiydi ve çok sıcak samimi ilgili geldi bana ve gerçekten doğru bi seçim yapmışım dedim aşırı mutlu ayrıldım🫶🏻

Geçmiş olsun ameliyat nasıl geçti :) burada sakin olmayın diyenlerin kafasından istiyorum gerçekten. Ameliyata 1 gün kalmış kendini motive etmeye çalışan birine söylenecek son şey. Kötü tecrübelerinizi kendinize mi saklasanız mesela sorulmadigi sürece.
Çok çok güzel geçti sonuca bugün itibarıyla ulaştım tampon alçı çıktı veee sonucum konu başında fotoda göründüğü gibi ben bayıldım tam istediğim gibi oldu, çok şükür sadece geceleri tamponla uyuyamama sorunu harici ne ağrı sızı aşırı şişlik morluk yaşamadım ödemli hali bile muhteşem ya çok sevdim iyi ki hakan beyi tercih etmişim dedim herkesin gönlüne göre olsun inşallah 🌸🫶🏻

Daha bugün açıldı alçım ve tamponum o kadar korkuyodumki önden görüntümün kötü olacağından çünkü önden beğenirdim kendimi sorunum yandandı, ayna elimde ama bakamıyorum korkudan bi baktım allahım sevinçten doktora sarılacaktım inanılmaz bi değişim olmuş aşırı istediğim bi burun önden yandan her türlü aşık oldum kendime bambaşka biri oldum, olumsuz yorumu da çoktu doktorumun ama tarzı benim istediğim gibiydi ve çok sıcak samimi ilgili geldi bana ve gerçekten doğru bi seçim yapmışım dedim aşırı mutlu ayrıldım🫶🏻
Çok mutlu oldummm hayırlı olsun

Ay içime su serptiniz böyle olumlu yorumlar görmek çok güzel genelde memnun olmayanlar yazıyor çünkü, 28 Nisanda da ben olacağım darısı başıma

Ay içime su serptiniz böyle olumlu yorumlar görmek çok güzel genelde memnun olmayanlar yazıyor çünkü, 28 Nisanda da ben olacağım darısı başıma

Hadi hayırlısı inşallah çok mutlu olursunuz sonuçtan🫶🏻

Back
X