Yarın burun estetiği oluyorum😑

Daha bugün açıldı alçım ve tamponum o kadar korkuyodumki önden görüntümün kötü olacağından çünkü önden beğenirdim kendimi sorunum yandandı, ayna elimde ama bakamıyorum korkudan bi baktım allahım sevinçten doktora sarılacaktım inanılmaz bi değişim olmuş aşırı istediğim bi burun önden yandan her türlü aşık oldum kendime bambaşka biri oldum, olumsuz yorumu da çoktu doktorumun ama tarzı benim istediğim gibiydi ve çok sıcak samimi ilgili geldi bana ve gerçekten doğru bi seçim yapmışım dedim aşırı mutlu ayrıldım🫶🏻
İnşallah daha mutlu olursunuz sağlıkla. Önden goruntunuz değilmiş mi simanız yüzünüz falan

İnşallah daha mutlu olursunuz sağlıkla. Önden goruntunuz değilmiş mi simanız yüzünüz falan
Çok teşekkür ederim amin hepimizin gönlüne göre olsun inşallah, önden de baya değiştim sincap gibi sevimli bişey oldum yumuşadı ifadem çocuksu falan oldu 😅 yani önden yine beğenirdim ama böyle de çok sempatik oldu

Burda bi çok kişi revizyon için doktor arıyor. Ben bi kullanıcının tavsiyeleri ve yaşadığı problemleri okuduktan sonra son anda vazgeçtim bu ameliyattan. İyi ki de vazgeçmişim. Çünkü çok kararsız ve şuan ki burnumdan çok öyle aman aman rahatsız değildim. Süreç çok zormuş psikolojik olarak gerçekten çok sağlam olmanız lazım umarım herşey istediğiniz gibi olur, çok memnun kalırsınız 🌸🫶
Hayatımda verdiğim en iyi karar oldu neden bu yaşıma kadar bekledim dedim açıkçası, doktorun tam istediğim gibi bi burun yapmasından ve yüzüme aşırı yakışmasından kaynaklı şanslıydım, herkese aynı şansı dilerim, kararsızsanız kesinlikle yapılmamalı çünkü çook büyük bi risk ama ben ömrüm boyunca burnumdan rahatsız biri olarak yeni bi hayata başlamış gibiyim, herkese başta sağlık sonra güzellikler diliyorum 🌸🫶🏻

Back
X