- 11 Haziran 2011
- 774
- 8
-
- Konu Sahibi bilgezaman
canım benim burun sol kanat tıkalıymış hep orda kardeşime de gösterdi barış bey zaten ben de hep sağdan nefes alıyordum. estetik niyetli değil yani benim ameliyatım..çok hafif toplicak sadece burnum zaten güzel hatta ordaki bir iki hastayla da görüştüm burnunuz çok güzel kadın dedi benimki biraz sağlık için oluyor :)
burcucuuuuuum canım selamlaaaaar!!!!
şehir dışındaydım yeni döndüm, iş için yani,,, tüm yazılanları okudum....
demek görüşmen güzel geçti, çok sevindim senin adına hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, umarım aileni ikna edersin de herhangibir sorun yaşamazsın. ayrıca nefes problemini de halletmen en büyük idleğim.... ayy bende en az senin kadar heyecanlıyım...
sana resim çekip gönderecektim koşturmalarım arasında hala yapamadım, sallıyorum sanma sakın en kısa sürede göndereceğim haberin olsun.
yaprak'cım :) yazdıklarını okurken kendi ameliyat günüm yaklaşırken yaşadığım heyecanlar geldi aklıma :) umarım çok çok rahat bir şekilde atlatırsın bu dönemi, ama emin olmanı istediğim bir konu var asla ve asla pişman olmayacaksın.
kızlar geçen haftasonu bikini almaya gittim, kabinden çıkınca herkes hayran gözlerle göğüslerime bakıyorlardı, hatta bikini üstlerinin bu kadar yakışacağını ben bile tahmin etmemiştim, satıcı kadın maşallah göğüsleriniz o kadar dolgun ve dik dikki siz ne giyseniz yakışır dedi, yaşadığım mutluluğu anlatamam, tatile gideceğim zamanı iple çekiyorum kızlaaaaar, ve ayrıca oldukça sexy bir üst aldım. banane yaa, bunca sene beklemişim bu ameliyatı gönlümün çektiği herşeyi yapıcam :)
darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
canım benim çok sevindim onuda keşke göğüsle aradan çıkarsaydın öyle yaptıran çok var ama oda çifte acı demek
Ay canııımmmm hayırlı olsun bıraz geç oldu mesajım ama kusura bakma. Okurken yüzüm güldü vallahi.Bende olucam ekim gibi inş.Çok araştırdım hala da arastırıyorum.Bende daha aileye söylemedim.Belkide bizim sırrımız olarak kalsa daha güzel olur dıye dusunuyorum bilemedim :)) 300 ccde benden gelicek artık kervana katılıcam :):92: şimdi nasılsın ağrın sızın var mı ? 8 ay geçmiş gerçi nasıl şimdi durum
saglicakla bu ameliyatida atlat insallah canim :) sagligina da guzel burnuna da kavus gel bizimle paylas :) optumm bebegimm
kız yerim ben seni yaaa, ben çok ani karar veririm hemen pat diye oolsun isterim..senin öğretmen olunca mecbur tatilde olacak tabi bacım. ayy çok garip bi haldeyim hala babam bilmiyor.barış beye babamlara memeden de bahsetmeyin dedim.
burcucuuuuuum canım selamlaaaaar!!!!
şehir dışındaydım yeni döndüm, iş için yani,,, tüm yazılanları okudum....
demek görüşmen güzel geçti, çok sevindim senin adına hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, umarım aileni ikna edersin de herhangibir sorun yaşamazsın. ayrıca nefes problemini de halletmen en büyük idleğim.... ayy bende en az senin kadar heyecanlıyım...
sana resim çekip gönderecektim koşturmalarım arasında hala yapamadım, sallıyorum sanma sakın en kısa sürede göndereceğim haberin olsun.
yaprak'cım :) yazdıklarını okurken kendi ameliyat günüm yaklaşırken yaşadığım heyecanlar geldi aklıma :) umarım çok çok rahat bir şekilde atlatırsın bu dönemi, ama emin olmanı istediğim bir konu var asla ve asla pişman olmayacaksın.
kızlar geçen haftasonu bikini almaya gittim, kabinden çıkınca herkes hayran gözlerle göğüslerime bakıyorlardı, hatta bikini üstlerinin bu kadar yakışacağını ben bile tahmin etmemiştim, satıcı kadın maşallah göğüsleriniz o kadar dolgun ve dik dikki siz ne giyseniz yakışır dedi, yaşadığım mutluluğu anlatamam, tatile gideceğim zamanı iple çekiyorum kızlaaaaar, ve ayrıca oldukça sexy bir üst aldım. banane yaa, bunca sene beklemişim bu ameliyatı gönlümün çektiği herşeyi yapıcam :)
darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
canım benim önemli değil çok teşekkür ederim..söyleme söyleme aileye sır kalsın canım..ilk bir haftadan sonra bomba gibi oluyorsun yahu ağrı sızı ne demekekliyorum arkadaş olaark bak bakalım fotoğraflara nasıl gözüküyorum..
iş hayatına başlayınca bu kadar rahat olamayacaksın. hele ki öğretmen adayı iken, şu bitsin, şu geçsin diyeceksin hayatındaki kararları alırken. o nedenle çok iyi bir zamanda hallettiğin için şanslısın burcucum.daha erken bir yaşta göğüs ameliyatı olmak hayattan da uzaklaştırmayacak seni. kıymetini bil.
Harbiden bomba gibi gözüküyo bende istiyorum vallahiiiii. Maşallah nazar değmesinbilgi verebilir misin canım biraz kaç cc damla mı yuvarlak mı nerden yaptı nasıl yaptı biran önce bende kavusmak ıstıyorum :)
konuyla hiiiiiiiç alakası yok belki kızacak sinirlenecek arkadaşlar da olacak aranızda ama TÜRKÇE OLİMPİYATLARI TT ARENA DA DIŞARDA VE İÇERDE TIKLIM TIKLIM İNSANLARLA YAKLAŞIK 200 BİN KİŞİYLE MUHTEŞEMDİ..dÜNYA ÇOCUKLARININ TÜRKÇE KONUŞMASI BİR EDEBİYATÇI OLARAK BENİ ÇOK GURURLANDIRIYOR. NE MUTLU ONLARI YETİŞTİREN ÖĞRETMENLERE...
damla canım benimkiler 310 cc kas zarı altı oldu..çok saol şekerimmm harikalar gerçekten..barış bey kendisi de dedi birkaç gün önce yanındayken biri bunlara silikon desin bakalım mümkün değil dedi :)
çok doğru söylüyorsun bebeğim iyi zamanda oldum valla :) sana da 2 hafta mı kaldı ayyyy
vallahi öyle arkadaşım biri getirse söylese hiç mümkünatı yok derim.Benim meme dokum az senınki gibi dururlar mı bilmiyorum ama cidden harika gözüküyo tahtaya vur
tatlım selam. gene ben gene bengeçen gün mesaj attım yanlışlıkla arzuya atmışım resimlerini görebilirmiyim diyeeee ((( uzun zaman takip edemiyordum. geçenlerde barış beyden randevu aldığımı yazmıştım. ne yazık ki cenazesi olduğu için iptal edilmişti. daha sonra yeniden randevu aldık ama bu sefer de ben izin alıp gidemedim bir ay içerisinde işten ayrılmaya karar verdim yoksa barış beyi göremiycem:))) özel mesajım yok ne yazık ki senden ricam msn de görüşme imkanımız varsa mesaj atabilirsen eğer msnini bana özelden resimlerini görmek istiyorum. tabi sende kabul edersen. en kısa zamanda gitcem artık kesin koydum kafayaaa:18: öpüyorum senii görüşmek üzere