- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.382
-
- Konu Sahibi bilgezaman
bir ay içinde aranızda olacağım.çok heyecanlı yaaaa.
ağlamak mıgüvendiğin ve sonuçlarını beğendiğin bir dr var ortada. ailen senin kararına saygı duyacaktır merak etme.
aman yarebbim görüşme o kadar yakın desene hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Burcu,nasılsın? özelden yazdığında sınav demiştin yanlış hatırlamıyorsam:44:nasıl geçti? Burun işi ne oldu? Barış bey mi?hayırlısı olsun hakkında
güzel haberlerle geldimmmm 27 haziran ameliyat günüm bebekkk
bugün 5 den 8 e kadar barış beyin yanındaydık oralet de geldi benimle bir de kız kardeşim vardı çok hoş sohbet bir gün oldu valla sonrasında biraz yorulduk oraletle koyu bir muhabbete kapılıp fulya dan mecidiyeköye kadar yürüdük ben de topuklu ayakkabılar şuan ayaklarımı hissetmiyorum diyebilirim yani ama her şeye rağmen güzeldi yani :))sol dan hiç nefes alamıyordum zaten barış bey de beni öncesinden muayene etmediği için burundan zaten ameliyat olman şart sol taraf kapalı tamamen dedi sonra memelere baktı oralet inanamadı izlerin geçmiş resmen dedi çok mutlu oldum meme videosu çektik :)) yumuşama kıvamı görmeleri açısından diğer hastaların her şey çok güzeldi yani, 27 hazirana da ameliyat günü aldım bakalım hayırlısı henüz anne babamın haberi yok kız kardeşimle ikna etcez inşşşş :)
Hayırlısı olsun bakalım Canım.. Memler, burun derken güzeliğine güzellik katıyorsun.. Her şey gönlünce olsun.. Sevgiler :))
ayy güzel haberlerim var bacımm bugün görüşmem süper geçti oraletcim de geldi iki saat kadar fulya terraca daydık 27 hazirana ameliyat günü aldım ama annemlerin haberi yok henüüüüüzzz ayrıca sol tarafım full tıkalı ordan nefes alamıyordum zaten ameliyat zaten gerekli yani öyle işte şekerim :)
inşallah canım..sende ol kurtul sıkıntından ...beklemek daha zor inan
güzel haberlerle geldimmmm 27 haziran ameliyat günüm bebekkk
bugün 5 den 8 e kadar barış beyin yanındaydık oralet de geldi benimle bir de kız kardeşim vardı çok hoş sohbet bir gün oldu valla sonrasında biraz yorulduk oraletle koyu bir muhabbete kapılıp fulya dan mecidiyeköye kadar yürüdük ben de topuklu ayakkabılar şuan ayaklarımı hissetmiyorum diyebilirim yani ama her şeye rağmen güzeldi yani :))sol dan hiç nefes alamıyordum zaten barış bey de beni öncesinden muayene etmediği için burundan zaten ameliyat olman şart sol taraf kapalı tamamen dedi sonra memelere baktı oralet inanamadı izlerin geçmiş resmen dedi çok mutlu oldum meme videosu çektik :)) yumuşama kıvamı görmeleri açısından diğer hastaların her şey çok güzeldi yani, 27 hazirana da ameliyat günü aldım bakalım hayırlısı henüz anne babamın haberi yok kız kardeşimle ikna etcez inşşşş :)
QUOTE=yaprak4;25048117]burcuş, ne yaptın bakalım, ne karar aldınız barış beyle?
ayy güzel haberlerim var bacımm bugün görüşmem süper geçti oraletcim de geldi iki saat kadar fulya terraca daydık 27 hazirana ameliyat günü aldım ama annemlerin haberi yok henüüüüüzzz ayrıca sol tarafım full tıkalı ordan nefes alamıyordum zaten ameliyat zaten gerekli yani öyle işte şekerim :)
cnm benim çok sevindim hadi bakalım hayırlısı gün saymaya başla ne kaldı ki 27 hazirana.İnşallah herşey yolunda gider tatlım.
ooo süpermiş.ailene de sürpriz olacak desene burun ameliyatı da olacaksın benden önce inş üçüncü ameliyatından önce olurum ben ameliyatımı
sınavlar bitti şükür canım benim..görüşme detaylarını yazdımm :)
canımmmmmmmmm coook sevindim gercekten. hadi bakalım gözün aydın
hadi bakalim canim memislerden sonra burun cok heyacanli cok sevindim adina
ayy canım benım hadı ınsallah. güzelliğine güzellik katacaksın
saol bebeğimmm ay bakalım hayırlısı olsun..şu an ameliyat günümü değiştirmeye çalışıyorum biraz daha öne çekebilirim.
ayy canım benım hadı ınsallah. güzelliğine güzellik katacaksın