badem10 meme estetiği ameliyatı

ayy güzel haberlerim var bacımm bugün görüşmem süper geçti oraletcim de geldi iki saat kadar fulya terraca daydık 27 hazirana ameliyat günü aldım ama annemlerin haberi yok henüüüüüzzz ayrıca sol tarafım full tıkalı ordan nefes alamıyordum zaten ameliyat zaten gerekli yani öyle işte şekerim :)

ağlamak mı :KK53: güvendiğin ve sonuçlarını beğendiğin bir dr var ortada. ailen senin kararına saygı duyacaktır merak etme. :nazar:

güzel haberlerle geldimmmm 27 haziran ameliyat günüm bebekkk :KK66:

aman yarebbim görüşme o kadar yakın desene hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

bugün 5 den 8 e kadar barış beyin yanındaydık oralet de geldi benimle bir de kız kardeşim vardı çok hoş sohbet bir gün oldu valla sonrasında biraz yorulduk oraletle koyu bir muhabbete kapılıp fulya dan mecidiyeköye kadar yürüdük ben de topuklu ayakkabılar şuan ayaklarımı hissetmiyorum diyebilirim yani ama her şeye rağmen güzeldi yani :))sol dan hiç nefes alamıyordum zaten barış bey de beni öncesinden muayene etmediği için burundan zaten ameliyat olman şart sol taraf kapalı tamamen dedi sonra memelere baktı oralet inanamadı izlerin geçmiş resmen dedi çok mutlu oldum meme videosu çektik :)) yumuşama kıvamı görmeleri açısından diğer hastaların her şey çok güzeldi yani, 27 hazirana da ameliyat günü aldım bakalım hayırlısı henüz anne babamın haberi yok kız kardeşimle ikna etcez inşşşş :)

QUOTE=yaprak4;25048117]burcuş, ne yaptın bakalım, ne karar aldınız barış beyle?[/QUOTE]

sınavlar bitti şükür canım benim..görüşme detaylarını yazdımm :)

Burcu,nasılsın? özelden yazdığında sınav demiştin yanlış hatırlamıyorsam:44:nasıl geçti? Burun işi ne oldu? Barış bey mi?hayırlısı olsun hakkında

cnm benim çok sevindim hadi bakalım hayırlısı gün saymaya başla ne kaldı ki 27 hazirana.İnşallah herşey yolunda gider tatlım.

bugün 5 den 8 e kadar barış beyin yanındaydık oralet de geldi benimle bir de kız kardeşim vardı çok hoş sohbet bir gün oldu valla sonrasında biraz yorulduk oraletle koyu bir muhabbete kapılıp fulya dan mecidiyeköye kadar yürüdük ben de topuklu ayakkabılar şuan ayaklarımı hissetmiyorum diyebilirim yani ama her şeye rağmen güzeldi yani :))sol dan hiç nefes alamıyordum zaten barış bey de beni öncesinden muayene etmediği için burundan zaten ameliyat olman şart sol taraf kapalı tamamen dedi sonra memelere baktı oralet inanamadı izlerin geçmiş resmen dedi çok mutlu oldum meme videosu çektik :)) yumuşama kıvamı görmeleri açısından diğer hastaların her şey çok güzeldi yani, 27 hazirana da ameliyat günü aldım bakalım hayırlısı henüz anne babamın haberi yok kız kardeşimle ikna etcez inşşşş :)

Hayırlısı olsun bakalım Canım.. Memler, burun derken güzeliğine güzellik katıyorsun.. Her şey gönlünce olsun.. Sevgiler :))

ayy güzel haberlerim var bacımm bugün görüşmem süper geçti oraletcim de geldi iki saat kadar fulya terraca daydık 27 hazirana ameliyat günü aldım ama annemlerin haberi yok henüüüüüzzz ayrıca sol tarafım full tıkalı ordan nefes alamıyordum zaten ameliyat zaten gerekli yani öyle işte şekerim :)

ooo süpermiş. :nazar: ailene de sürpriz olacak desene :KK1: burun ameliyatı da olacaksın benden önce :nazar: inş üçüncü ameliyatından önce olurum ben ameliyatımı :KK9:

inşallah canım..sende ol kurtul sıkıntından ...beklemek daha zor inan

güzelim, inan ki beklemesi bile çok güzel. çünkü senelerdir ufacık bir umutla yaşamıştım. bu nedenle göğüslerimi hep doldurmuştum günün birinde farkedilmesin diye. üstelik bu ameliyatı çok çok parası olanlar yaptırır diye düşünürdüm. riskli ve doğal görünümü yok diye bilirdim. bazı ünlüler top gibi göğüs görüntüleriyle nasıl da korkutmuş beni..
sadece kışın ara ara, hiç zaman geçmiyor diye sıkıntı ediyordum. beklenti insanı şekilden şekile sokuyor. şimdi heyecanla bekliyorum son haftaları.

QUOTE=yaprak4;25048117]burcuş, ne yaptın bakalım, ne karar aldınız barış beyle?

sınavlar bitti şükür canım benim..görüşme detaylarını yazdımm :)[/QUOTE]

Maşallah saat 5 ile 8 arası barış beyi bağlamışsınız:KK52: tek işi sizlerdi demek ne güzel ...sohbet iyi olmalı ki zaman nasıl geçmiş anlamamışsınızdır:KK34:içine sinen doktora burun ameliyat olacak olman çok iyi olmuş...doktor seni sen doktoru biliyorsun senin adına çok sevindim canım.

Son düzenleme:

canımmmmmmmmm coook sevindim gercekten. hadi bakalım gözün aydın :KK34::KK54:

iremx çok sağol canım benimmm

Hayırlısı olsun bakalım Canım.. Memler, burun derken güzeliğine güzellik katıyorsun.. Her şey gönlünce olsun.. Sevgiler :))[/QUOTE]

kız yerim ben seni yaaa, ben çok ani karar veririm hemen pat diye oolsun isterim..senin öğretmen olunca mecbur tatilde olacak tabi bacım. ayy çok garip bi haldeyim hala babam bilmiyor.barış beye babamlara memeden de bahsetmeyin dedim.

ooo süpermiş. :nazar: ailene de sürpriz olacak desene :KK1: burun ameliyatı da olacaksın benden önce :nazar: inş üçüncü ameliyatından önce olurum ben ameliyatımı :KK9:

yavrum benim randevu 5 teydi ben oraletin gelmesini bekledim barış beyin odasında bi saatten fazla kalmışızdır botoks yaptıran yaşlı teyzeler vardı sevin hanım sürekli geldi yanımıza içerden teyzeler sorup duruyor ne zaman bitecek diye :)))güzeldi ama :) ya barış bey sana yağ dolgusu mu yapatım alnına kaşların üstüne mi öyle bişi dedi tasarım da yaptı ama ben anlamadım kardeşim de kötü olodu öyle dedi ben de o kalsın dedim..öyle olursa bakışların çok daha güzel olur dedi.

sınavlar bitti şükür canım benim..görüşme detaylarını yazdımm :)

Maşallah saat 5 ile 8 arası barış beyi bağlamışsınız:KK52: tek işi sizlerdi demek ne güzel ...sohbet iyi olmalı ki zaman nasıl geçmiş anlamamışsınızdır:KK34:içine sinen doktora burun ameliyat olacak olman çok iyi olmuş...doktor seni sen doktoru biliyorsun senin adına çok sevindim canım.[/QUOTE]

canım benim burun sol kanat tıkalıymış hep orda kardeşime de gösterdi barış bey zaten ben de hep sağdan nefes alıyordum. estetik niyetli değil yani benim ameliyatım..çok hafif toplicak sadece burnum zaten güzel hatta ordaki bir iki hastayla da görüştüm burnunuz çok güzel kadın dedi benimki biraz sağlık için oluyor :)

hadi bakalim canim memislerden sonra burun cok heyacanli cok sevindim adina:KK16:

burcucuuuuuum canım selamlaaaaar!!!!

şehir dışındaydım yeni döndüm, iş için yani,,, tüm yazılanları okudum....

demek görüşmen güzel geçti, çok sevindim senin adına hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, umarım aileni ikna edersin de herhangibir sorun yaşamazsın. ayrıca nefes problemini de halletmen en büyük idleğim.... ayy bende en az senin kadar heyecanlıyım...

sana resim çekip gönderecektim koşturmalarım arasında hala yapamadım, sallıyorum sanma sakın en kısa sürede göndereceğim haberin olsun.

yaprak'cım :) yazdıklarını okurken kendi ameliyat günüm yaklaşırken yaşadığım heyecanlar geldi aklıma :) umarım çok çok rahat bir şekilde atlatırsın bu dönemi, ama emin olmanı istediğim bir konu var asla ve asla pişman olmayacaksın.

kızlar geçen haftasonu bikini almaya gittim, kabinden çıkınca herkes hayran gözlerle göğüslerime bakıyorlardı, hatta bikini üstlerinin bu kadar yakışacağını ben bile tahmin etmemiştim, satıcı kadın maşallah göğüsleriniz o kadar dolgun ve dik dikki siz ne giyseniz yakışır dedi, yaşadığım mutluluğu anlatamam, tatile gideceğim zamanı iple çekiyorum kızlaaaaar, ve ayrıca oldukça sexy bir üst aldım. banane yaa, bunca sene beklemişim bu ameliyatı gönlümün çektiği herşeyi yapıcam :)

darısı isteyen herkesin başına inşallah :)

X