badem10 meme estetiği ameliyatı

kızlar yaaa annemlerle tartıştım biraz,, burun ameliyatımı ankara da olmamı istiyorlar malum biliyorsunuz ailem ankara da ben üniversite öğrencisi olduğum için istanbul dayım..şimdi pazartesi günü barış beyle görüşmem var..pek ikna edemeyeceğim gibi gözüküyor annemleri,,zaten ben estetik niyetli ameliyat olmuyordum nefes alma problemi var biraz da ben de, burnumu görenler çok güzel saçmalama demişlerdi forumdan arkadaşlar da bir de sağ profilden hafif bir eğrlik var o düzelsin istiyordum..pazartesi barış beye de soracağım ankara da tavsiye edebilceği bir doktor var mı diye eğer birini tavsiye etmezse kendisine olacağım ameliyatı..Sizden de ankara da burun için doktor tavsiyesi bekliyorum özel msj gönderirseniz çok sevinirim..

özel mesaj gönderdim ama başka sebeple. belki de ist da olacaksın burcucum. canını sıkma bu kadar. inş istediğin görüntüye kavuşursun.

msjını gördüm bacım, az önce bi msj gönderdim o yüzden ordan cevap yazamadım sana 10 dk geçmesini beklememek için burdan yazıyım dedim..ne bilim yavrum ya biraz moralim bozuluyor açıkçacı bakalım bir görüşeyim barış beyle annemleri ikna için uğraşcam sonrasında ayy senin için o kadar mutluyum ki kaldı 3 hafta resmen yaaaaaa :)

özel mesaj gönderdim ama başka sebeple. belki de ist da olacaksın burcucum. canını sıkma bu kadar. inş istediğin görüntüye kavuşursun.

kimseyi ikna etmeye gerek kalmamak da iyi bişiy o zaman diyelim veeee geldi çattı tatlım bak. kaç ay geçti.
bacım da yeni hitap şeklin olmuş. yakışır!

canım bu hayat senin ve kimsenin senin hayatın üzerinde karar vermesine izin vermemelisin,burun yüzün ortasında duran ve tüm ifadeyietkileyen bir organ ve kendini güvende hissettiğin daha önce ameliyatını olduğun doktora olmak kadar mantıklı bir hareket yok,benden sana tavsiye şu ki canım ya ameliyatını kendi doktoruna ol ya da bu sayfayı kapat,bu basit bir durum değil çünkü

daha dün gibi sanki aylar kaldı diye şimdi sadece haftalar kaldı ne güzel ben de çok mutluyum senin adına yavrum, sevdiğim insanlara bacım demek hoşuma gidiyor :)

kimseyi ikna etmeye gerek kalmamak da iyi bişiy o zaman diyelim veeee geldi çattı tatlım bak. kaç ay geçti.
bacım da yeni hitap şeklin olmuş. yakışır!

Çok haklısın canım ya gece sinirden oturup ağladım o derece yani, bakalım bir görüşeyim barış beyle annemler de illa ankara yoksa olmaz derlerse olmayacağım ameliyatı ne yapayım seneye yaza evleniyorum zaten ve istanbul da ikamet edeceğim eşim istanbulda bir sene daha ertelemiş olurum ameliyatı sadece

eğer illa ankarada ol diye bir ısrar varsa ertele canım ne olacak ki.. yeter ki içine sinsin... belki ikna edersin belli olmaz

ağlamak mı güvendiğin ve sonuçlarını beğendiğin bir dr var ortada. ailen senin kararına saygı duyacaktır merak etme.

Burcu,nasılsın? özelden yazdığında sınav demiştin yanlış hatırlamıyorsam:44:nasıl geçti? Burun işi ne oldu? Barış bey mi?hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…