- Konu Sahibi bilgezaman
ayın kaçı ameliyatın bacım??
gününü yazmıyorum canım. ameliyattan sonra yazarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayın kaçı ameliyatın bacım??
gününü yazmıyorum canım. ameliyattan sonra yazarım.
canım arkadaşlık isteğini kabul ediyorum..mail adresimi de özelden gönderiyorum haberleşiriz..benim memişler çok güzel seninkiler de öyle olur umarummm :)
teşekkür ettim. vaktini alıyorum kusura bakma. msnden de ekledim bu arada mail de atayım hatta :) barış bey ortalarda yokmuş sanırım en yakın randevu 9 temmuza vermişler:) ona da şükür. sabırsızlıkla resimlerini görmeyi bekliyorum. görüşmek üzere.
canım tarihin kesin değil mi? sizinkilerle görüştün mü, nedir son durum?
bebeğim bugün ankara ya geldim..babama da söyledim %95 ikna ettim gibi.8 9 gün sonra döneceğim istanbula tekrar..27 sinde tahlillerim falan olcakmış ameliyat günü 28 iymiş benim..
babam ısrar ettiği için bir arkadaşının tanıdığı bir doktor varmış çok çok iyiymiş bir de onla görüş öyle karar ver dedi..adam istanbul da bir hastanede çalışıyor adını vermek istemiyorum..sırf babamı kırmamak için gidip görüştüm ona 3 4 gün önce kızkardeşimle birlikte gittim adı duyulmuş doktorlardan biri..anam adam bana bir iltifatlar bir iltifatlar çok güzelsiniz boşnaklara benziyorsunuz yoksa boşnak mısınız maşallah manken gibisiniz..sizin burnunuz çok güzel asla estetik için ameliyat yapmam bugün çok güzelsiniz ama ameliyat olmanız gerekiyor evet içeride biraz sıkıntı var dedi açık teknikle yaparım falan dedi adamın bakışları korkuttu beni böyle doktorlarda var memlekette bacım teşekkür edip çıktım doktordan..
hastaya öyle davranılır mı hiç. ayıp etmiş bence. sen bildiğini yapacaksın bence en sonunda. ailen de ikna olmuş işte. hadi gözünaydın. inş sorunsuz atlatırsın bu ameliyatını da.
tatlım duymuştum yaptırcağımı söyledim barış beyi zor ikna ettim burun ameliyatına diyordun. hadi hayırlısı olsun:) şimdiden de çok geçmişler olsun. umarım dolar mesajlarım ama daha çok var sanırım bir ara uzun uzun konuşmak isterim senle nasıldı ameliyatın. ben korkmuyorum da değil hani ama umarım barış beyi gördüğümde geçer:)
evet beybü öyle oldu..babam beni çok sever dayanamaz hiç ikna oldu sayılır gibi gibi diyelim..ama şuan çok fena hastayım ben barış bey ameliyattan 10 gün önceye kadar ilaç kullanımı istemiyor hem göz hem burun akıyor ne yapcam ben yaa ameliyatım ertelenmesin
hoşgeldin bitanemmmmmm valla benim görüşmem bomba gibiydi yani, senin bikiniler de sana bomba olmuşlar yavrumm güle güle kullaannn yak kavur sahilleri bu yaz..fotoğraflar da hep aklıdmda bekliyorum ona göre canm..burnuş hakkındaki gelişmeleri de paylaşacağım tek tek..oralet çok hoş bir burnun olacak dedi bakalım artık..gerçi orda gelen hastalarla konuştuğumda burnunuz çok hoş dediler ama benim ameliyat % 80 sağlık nedeni ile..biraz da hafif bir yamukluk var o düzelecek.
gel de yaz arada yavrum yaa özletiyorsun kendini
anlıyorum canım seni. kimse ameliyatı ertelensin istemez. öyle olursa da sıkma canını. sonuçta sen bu ameliyatı olacaksın. geçmiş olsun şekerim. bol sıvı tüket ve dinlen. nezlenin, soğuk algınlığının en iyi ilacıdır bunlar.
fizikdaşım okuduğuma göre burun ameliyatı oluyomuşsun hayırlı olsun ..sağlık nedeniyle olacakmışsın inş probleminde cözülür yatmışken varsa bi yamukluk düzeltir bencede olmuşken tam bomba gibi cık:)
sağol bebeğimmm..ee senin nasıl gidiyor yeni memişlere kavuşmaya şafak sayacağız ama değil mi?
ben sayıyorum. haberdar edeceğim bir biçimde. sürpriz mi yapsam n'apsam
sürpriz miiiii yaa banane babane ben de bilmek isterimmmm.
kim biliyor ki şekerim seni atlayayım.
ben sayıyorum. haberdar edeceğim bir biçimde. sürpriz mi yapsam n'apsam
evet yavruş burun ameliyatı olacağım %90 sağlık için e olmuşken de barış beye söyleyeceğim hafif törpülesin burnumu :)