- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
-
- Konu Sahibi bilgezaman
Yakışıklı doktoruna selam söyleherşey senin için güzel olsun mutlu ol burnundan da inşallah
Olur söylerim jelesec cim :) barış beyin eşinin yerinde olmak çok zor olsa gerek gerçi oralet eşini görmüş barış beyin çok güzeldi demişti de yina insanın eşi bu kadar yakışıklı olsa ve etrafında hep kadınlar olsa kıskanmamak elde değil yani.. ben aşırı heyecanlanıyorum ya memede bile bu kadar olmamıştım vallahi, başka doktorlara burun ameliyatı olmuş arkadaşlarla da konuşuyorum bir hafta on gün morluk olacak yüzde sonra yüzüm şişecek davul gibi..umarım istediğim gib olur her şey ya. barış beye güvenim sonsuz ondan değil de stresim ne biliyim yüzün tam ortasında olunca insan ister istemez geriliyor.
Estetik doktorları genelde eşlerini çok doğal olan bayanlardan seçiyor...sade bir güzellikleri oluyor...eşi alışmıştır artık bu duruma:) heyecan güzeldir biraz olsunyüzde olur morluk özellikle göz altlarında oluyor...olsun canım geçer morluklar sonuç istediğin gibi olsun yeterki
Barış bey eşinin burnunu yapmış belki eşi istemiştir. aslında sonuç ya kötü olursa diye korkuyor insan gelişmeleri paylaşacağım ama burun ameliyatında biraz sabırlı olmak gerekiyor ödemelrin falan tamamen geçmesi 2 yılı buluyor sonuçta.
Ahhhh bu kafam ahhhh zamanında adam gibi derslerime çalışsaydım şimdi bende doktor olacaktım sonrada doktor koca bulacaktım kendime.Kesin güzellik meraklısı olduğumdan plastik cerrah olurdum diğerleri tatmin etmezdi beni.Varya hep içimde hep ukde kaldı şimdi hastanelere gittiğimde bende şu beya önlüğü giyseydim diyorum.Hadi doktor olamadım doktor koca bulsaydım bari.Neyse artık geçti gitti.Burcu 'cum Allah yardımcın olsun tatlım gelişmeleri merakla bekliyorum hayatım.Jelesec
Estetik doktorları genelde eşlerini çok doğal olan bayanlardan seçiyor...sade bir güzellikleri oluyor...eşi alışmıştır artık bu duruma:) heyecan güzeldir biraz olsun yüzde olur morluk özellikle göz altlarında oluyor...olsun canım geçer morluklar sonuç istediğin gibi olsun yeterki
Ahhhh bu kafam ahhhh zamanında adam gibi derslerime çalışsaydım şimdi bende doktor olacaktım sonrada doktor koca bulacaktım kendime.Kesin güzellik meraklısı olduğumdan plastik cerrah olurdum diğerleri tatmin etmezdi beni.Varya hep içimde hep ukde kaldı şimdi hastanelere gittiğimde bende şu beya önlüğü giyseydim diyorum.Hadi doktor olamadım doktor koca bulsaydım bari.Neyse artık geçti gitti.Burcu 'cum Allah yardımcın olsun tatlım gelişmeleri merakla bekliyorum hayatım.
kız sen ne tatlısın..merak ettim şuan ne iş yapıyorsun? ben de ankara nın en iyi liselerinden birinden mezunum arkadaşlarımın hepsi ODTÜ BOĞAZİÇİ GALATASARAY ÜNİ. deler nerdeyse.. ben çok zekiydim ama lisede hiç ders çalışmadım ama pişman da değilim :) hayırlısı ne yapalım benim öğretmen olmam gerekiyormuş demek ki, şimdi çok mutluyum. ayrıca iyi ki de doktor koca bulmamışsın bence acayip yoğun oluyorlar kuzenimin eşi doktor da ordan biliyorum
Cnm ben asistanlık yapıyorum yabancı bir şirkette yabancılarla uğraşıp duruyorum işte onların takibini yapıyorum.Bende Nişantaşı Kız Lisesi'nden mezunum cnm.Benim yeni başladığım sene Ebru Şallı Demet Şener ve başka ünlüler mezun olmuştu ha birde Şu Bade İşçil varya o da benden bir kaç sene sonra mezun oldu.Anam erkenden kocaya vermeseydi kimbilir ne taliplerim çıkardı da işte nasibim buymuş demekki.18 yaşında evlendim annem evde kalacam zannetti heralde bir de baktı kocam boylu poslu yakışıklı efendi kaçırmayım bu damadı dedi heraldeki zorla başımı bağladı.
Cnm ben asistanlık yapıyorum yabancı bir şirkette yabancılarla uğraşıp duruyorum işte onların takibini yapıyorum.Bende Nişantaşı Kız Lisesi'nden mezunum cnm.Benim yeni başladığım sene Ebru Şallı Demet Şener ve başka ünlüler mezun olmuştu ha birde Şu Bade İşçil varya o da benden bir kaç sene sonra mezun oldu.Anam erkenden kocaya vermeseydi kimbilir ne taliplerim çıkardı da işte nasibim buymuş demekki.18 yaşında evlendim annem evde kalacam zannetti heralde bir de baktı kocam boylu poslu yakışıklı efendi kaçırmayım bu damadı dedi heraldeki zorla başımı bağladı.
yazılarını okudum cok canım beğendim ondandır kusura bakma
Olur söylerim jelesec cim :) barış beyin eşinin yerinde olmak çok zor olsa gerek gerçi oralet eşini görmüş barış beyin çok güzeldi demişti de yina insanın eşi bu kadar yakışıklı olsa ve etrafında hep kadınlar olsa kıskanmamak elde değil yani.. ben aşırı heyecanlanıyorum ya memede bile bu kadar olmamıştım vallahi, başka doktorlara burun ameliyatı olmuş arkadaşlarla da konuşuyorum bir hafta on gün morluk olacak yüzde sonra yüzüm şişecek davul gibi..umarım istediğim gib olur her şey ya. barış beye güvenim sonsuz ondan değil de stresim ne biliyim yüzün tam ortasında olunca insan ister istemez geriliyor.
morluklar o kadar sürmez canım. bünyeye göre değişmekle birlikte bir kaç güne geçer. yakınlarım da oldu burun ameliyatı. 10 gün kadar sürmez morluk ve şişlikler. muhtemelen 3. günden sonra rahatlamaya başlayacaksın. haftasında da sıkıntın epey geçmiş olur.
doktor gerecek burnunu bir de sen gerilme
bi tane kadın gördüm yavrum bir hafta geçmişti gözlerinin altında hafif morluklar vardı hala makyajla kapatmıştı bi tane kadın daha gördm o iki haftalıktı ve onun da göz altlarında hafif morluklar vardı ikisini de barış beyin ofiisnde gördüm..morluk falan çok önemli değil katlanacağız artık ama umarım istediğim gibi bir sonuç olur.
Burcucugum,senin nefes alma sorunun var.Burundaki ufak görüntü bozukluğuna müdahale etsede diğer burun müdahaleleri gibi çok fazla morarma olacağını sanmamProblem ne kadar fazla olursa,burunla ne kadar fazla oynanırsa yüz o kadar şişer ve morarır Olsada çok az olur,için rahat olsun. Nefes alamama sorunu önemli,inşallah o konuda şanslı olursun ve rahat nefes alabilirsin.Şans seninle olsun
morlukları makyajla kapatayım derken ciltleri nefes almıyor aslında. havayla temas olmazsa nasıl toparlanacak bir cilt? o kadınlar muhtemelen sigara da içiyordur. sen öyle olmayacaksın. 3. günden sonra rahatlayacak ve haftasında epey bir rahatlamış olacaksın tamam mı
hayirli olsunnn da keske oncesi sonrasi resmleride goreblsek
goguslerim cook kucuk ama cesaret edemiyorum yasim da kucuk ilerde belki. bu dogurma emzirme olaylari geriyo beni aslnda