-
- Konu Sahibi bilgezaman
bebeğimm bakalım girdik bir yola yine haftaya pazartesi oraletle birlikte gidicem Barış beyin yanına oralet de hem göğüs hem burun oldu ya o yüzden burnumu hep birlikte değerlendirelim dedim :) barış bey ne diyecek bakalım..görüşmeden sonra tüm ayrıntılarla anlatcam tabiii öpüyorum.
vayyy hazırlıklar başlamıııışşş. :87: temmuzda ikimiz de ameliyatlı olacağız desene
evet bebeğim öyle olacak gözüküyoor benim haftaya görüşmem var ondan sonra netleşecek her şey iyice..ayy yaprak ya acayip heyecanlıyım var ya anlatamam bakalım neler olacak :)
Yavrular arkadaş listemde yine bir düzenleme yaptım sildiğim arkadaşlar darılıp gücenmesin aman, MEME BÜYÜTME AMELİYATI olmak isteğiyle yanıp tutuşan ve bunun için fikir edinmek niyetinde fotoğraflarımı görmek isteyen arkadaşların bana güven vermesi neticesinde arkadaşlık isteklerini kabul edip fotoğrafları görmeleri için yardımcı oluyorum tabi ki.. Ama ameliyat olmayacak ya da bu ameliyatı düşünmeyen arkadaşlar ne diye girip girip fotoğraflarıma baksınlar değil mi e zira çok güzel göğüslerim olduğu için korkuyorum maazallah nazar falan değecek diye :)
İncilyacım senin söylediklerini düşündükten sonra samimiyetine inanıp sevip saydığım arkadaşlar dışında herkesi sildim yine, haklısın valla bacım nazar değdirecem sonra göğüslerime gel bir de onunla uğraş sonrasında, öperim seni de bebekkk..
Herkese bol memeli günleeeer, yakında burnuş ameliyatımla ilgili gelişmeleri anlatmak üzere yine yanınızda olacağım kızlar öpüldünüüüzz
evet bebeğim öyle olacak gözüküyoor benim haftaya görüşmem var ondan sonra netleşecek her şey iyice..ayy yaprak ya acayip heyecanlıyım var ya anlatamam bakalım neler olacak :)
Yavrular arkadaş listemde yine bir düzenleme yaptım sildiğim arkadaşlar darılıp gücenmesin aman, MEME BÜYÜTME AMELİYATI olmak isteğiyle yanıp tutuşan ve bunun için fikir edinmek niyetinde fotoğraflarımı görmek isteyen arkadaşların bana güven vermesi neticesinde arkadaşlık isteklerini kabul edip fotoğrafları görmeleri için yardımcı oluyorum tabi ki.. Ama ameliyat olmayacak ya da bu ameliyatı düşünmeyen arkadaşlar ne diye girip girip fotoğraflarıma baksınlar değil mi e zira çok güzel göğüslerim olduğu için korkuyorum maazallah nazar falan değecek diye :)
İncilyacım senin söylediklerini düşündükten sonra samimiyetine inanıp sevip saydığım arkadaşlar dışında herkesi sildim yine, haklısın valla bacım nazar değdirecem sonra göğüslerime gel bir de onunla uğraş sonrasında, öperim seni de bebekkk..
Herkese bol memeli günleeeer, yakında burnuş ameliyatımla ilgili gelişmeleri anlatmak üzere yine yanınızda olacağım kızlar öpüldünüüüzz
canım bızde merakla ve heyecanla senı bekliyoruz
Burcucum beni silmişsin sanırım üzüldüm valla beni samimi bulmadın galiba((
Ben de hem meme büyütme hem de burun ameliyatı olmak istiyorum hem de çok istiyorum ama bi türlü eşimi razı edemedim( off yaaa anlamıyorum anlatamıyorum
Meme büyütme olursam doktorum belli Barış bey olur %90 ama burun için doktor konusunda kararsızım. Acaba Barış bey fonksiyonel sorunları da halledebilir mi çünkü ben nefes alamıyorum.
Nefes alamıyorum diye belki o bahaneyle burundan ameliyet olurum ama meme işine eşim nuh diyor peygamber demiyor( Halbuki en çok ona yarayacak di mi ama ) ,Burcuuuu beni ekle yeniden arkadaşın olayım da burnuşu da göreyim please
sen mi ben miburun ameliyatı da çok heyecanlı gerçekten. yüzün tam ortası. bence ihtiyacın yok ama afet olmak istiyosan o başka tabi :119:
Benide silmişsin Canım..((
kızz fizikdaşım sıra burunamı geldi fıstık:) hayırlısı olsun bakalım
burcucum haftaya girip kesinlikle görüşmen nasıl geçti biiiir biiiir nalatıyorsun, çok fena biçimde merak ediyorum.
umarım barış bey kafandaki herşeyi halletmeyi başarır. gerçi umarım demek tuhaf oldu, bence kesin yapar ya :)
bende şu sana sözünü ettiğim fotoları çekip göndereceğim bu hafta kısmetse haberin olsun. birde sen birşeyler de bakalım.
valla kasti olarak yapmıyorum güzel kardeşim, sadece bu ameliyatı kesin olacaklar dışında arkadaş listemde kimsenin bulunmamasına gayret ediyorum..kusura bakma lütfen
bacım senin heyecanın çok farklı tabi ama burun da bambaşka bişi yaa var ya,, gördün sen benim her bi şeyimi :) aslında ihtiyacım yok gibi ama var da gibi bana göre off takınıtılı olmak ne zor bu konularda herkes burnun güzel diyor ama sağ profilde biraz eğrilik var işte o beni çok sinirlendiriyor..afet-i devran olup yakar geçerim buraları haha :))
Tabi ki kusura bakmıyorum Canım.. Hiç sorun değil.. Sizleri anlıyorum. Kendine çok iyi bak sevgiler..