badem10 meme estetiği ameliyatı

canım ne demek yaa aşkolsun tabiki yeni resimlerini gönderirim, aslında çok da iyi olur, bir bakıverir yorumunu yaparsın, sanki biraz biraz daha iyi oturmuş gibiler.... hala sertlik var gibi, 3 ay dolmadan yüzme olayına da geçmiyim diyorum, gerçi insanların yazdıklarını okuyorum da ben biraz fazla hassas davranıyorum gibime geliyor.

anlaşıldı şeker sen kafaya taktın o burnunu yaptırmadan rahat etmeyeceksin :) ne diyim bu benim 3 sene sonra bu göğüsleri 360'lık yeni silikonlarla değiştirmek istemem gibi birşey sanırım :) ee hadi git de konuş bakalım Barış bey ne diyecek. Hakkında hayırlısı neyse o olsun şekerim, eğer olursan en kısa sürede iyileşmeni şimdiden temenni ederim.

bacım 7 sinde bitiyor benim sınavlar sonrasında vınn barış beyin yanına görüşmeye gideceğim hemen temmuz da ancak ameliyat olurum zaten şimdi ameliyat günleri falan full doludur bir gidip görüşeyim bakalım gelişmeleri haber veririm yavrumm.. sen de fotoları gönder bekliyorumm :)

Superi benim doktorum oyle birsey demedi o yuzden bilmiyorum;destekli sutyen bir yil yasa derken hangilerinden bahsetti? sungerli filan mi yoksa demirlilerdenmi?

xxx

Bebeğimmm yerim seni, bu ara pek stresliyim ben malum finallerim var.. al albümüm senin olsun bacımm, senin göğüslere de baktım yeni fotoğraflara çok beğendim ama yorum yapamadım henüz yeni fotoğrafına akşam vakitlice girip yorumlarımı da yapıcam, sen nasılsın şekerimmm?

Sen nasılsın arkadasım? Albumunun daımı sapıgı oldum :)) cooook guzeller.

iyi iyi oldukca ıyı havalar guzellesıyor moral bomba,
fınallerınde basarılar dılerım bızı de unutma ara sıra da bak bu yana :))

burcu arkadaşım herkes çok methetmiş sizin göğüsleri arkadaşlık teklifimi kabul ederseniz bende görebilirmiyim

teşekkür ederim bebeğimmm girmeye çalışıyorum vakit buldukça herkesin konusunu ayrıntılı takip edemesem de sen benim takip listemdesin bacımm. hem moral bomba hem de göğüsleeerrrr :)

iyi iyi oldukca ıyı havalar guzellesıyor moral bomba,
fınallerınde basarılar dılerım bızı de unutma ara sıra da bak bu yana :))

E şekerim göğüslerim methedilmeyecek gibi değil yanüü, normal hayatımda aşırı MÜTEVAZI yımdır bu kelimeyi mütevazi yazanlara çok kızıyorum iki kelime anlamı çok farklı da o yüzden büyük harfle belirtmek istedim :) ama söz konusu göğüslerim olunca mütevazılık yapamıyorum hiç. Doktorumun harika işçiliği ile güzelim göğüslü bir hatun oldum çıktım şükürrrr

Arkadaşımsın gör bakalım fotoğrafları yorumları bekliyorum ona göre

burcu tatlim burun ameliyatimi olacan hadi simdiden hayirli olsun

Canım benim evet inşallah olacağım yani :) herkes burnun çok güzel diyor ama tamam sol profilden çok güzel burnum ama sağ profilden hafif bir eğrilik var ben de biraz takınıtılıyım sanırım..Barış beyle görüşmeye gideceğim 11 haziran da çok heyecanlıyım bakalım doktorcum neler söylicek..ayy ben böyle pat diye ameliyat olabilirim yani her an iki hafta sonra ameliyat olupta geldim dersem cimbom gibi hiç şaşırmayın yani bacım :)))

burcu tatlim burun ameliyatimi olacan hadi simdiden hayirli olsun

Yavrular arkadaş listemde yine bir düzenleme yaptım sildiğim arkadaşlar darılıp gücenmesin aman, MEME BÜYÜTME AMELİYATI olmak isteğiyle yanıp tutuşan ve bunun için fikir edinmek niyetinde fotoğraflarımı görmek isteyen arkadaşların bana güven vermesi neticesinde arkadaşlık isteklerini kabul edip fotoğrafları görmeleri için yardımcı oluyorum tabi ki.. Ama ameliyat olmayacak ya da bu ameliyatı düşünmeyen arkadaşlar ne diye girip girip fotoğraflarıma baksınlar değil mi e zira çok güzel göğüslerim olduğu için korkuyorum maazallah nazar falan değecek diye :)

İncilyacım senin söylediklerini düşündükten sonra samimiyetine inanıp sevip saydığım arkadaşlar dışında herkesi sildim yine, haklısın valla bacım nazar değdirecem sonra göğüslerime gel bir de onunla uğraş sonrasında, öperim seni de bebekkk..

Herkese bol memeli günleeeer, yakında burnuş ameliyatımla ilgili gelişmeleri anlatmak üzere yine yanınızda olacağım kızlar öpüldünüüüzz

şimdi barış beyin sonuçlarını daha evveldende görmüş biri olarak doktorlar hakkında genelleme yapmadan duramayacağım, doktor olmak çok zor her konuda olduğu gibi estetik cerrahindede. hem elin usta olacak sakarlık yapmayacaksın yanlış yere bıçak değdirmeyeceksin vs vs dışında birde güzellik ve estetik duygusu gelişmiş olacak yani. işte barış beyde estetik duygusu gelişmiş olanlardan anladığım kadarıyla. son derece doğala özdeş memeler ortaya çıkarıyor. yastık doldururcasına bir ameliyattan öte sanat eseri titizliğinde çalışmalı da zaten bir estetik cerrah. olay sadece memeyi kesip silikonu yerleştirmekle kalmamalı. tbrk ediyorum allah başarılarını daim etsin onunda.

güle güle kullanın burcu :)) 310 cc sizi bayağı dolgun göğüslü yapmış.fiziğiniz müsaitmiş sizede çok yakışmış göğüsler, allah hiçbirimizi bir daha göğüslerimizden ayırmasın inşlh

Gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsin canım, bu ameliyatı kes silikonu koy kapa olarak gören doktorlar da var ne yazık ki sonuçlarını gördüğümüzde nasıl belli silikon

olduğu diye aramızda yorumlar yapıyoruz sonrasında.. Çok titizlikle ve tamamen bir estetik duygusuyla sanat eseri ortaya çıkarırcasına çalışmak gerekiyor..Ben bu konuda

Barış beyin üstüne bir doktor tanımıyorum gördüğüm ameliyat sonrası sonuçlarında açıkçası..İyi ki varsın Barış Çakır diyorum!O beni mutlu etti Allahta onu mutlu etsin diyorum hep :)

İkinci olarak yine bu kadar titizlikle çalışan bir doktor olarak Naci beyin ameliyat sonuçlarını çok çok beğeniyorum..Bu iş memeli kadın yapmak değil, doğal kişinin vücuduyla

uyumlu gerçek meme görünümünde işler ortaya çıkarmak önemli olan.Benim göğüslerimi gördün, biri göğüslerimi ellesin görsün iyice incelesin bu silikondur diyemez mümkün

değil.. Bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum gerçekten ancak bu kadar güzel memelerim olabilirdi bu kadar BENİM olabilirlerdi..Ben bile unutuyorum artık ameliyat

olduğumu. Güzel yorumların için de çok teşekkür ederim badehan cım sağolasın

incilya selam,

bana soru sormuşsun ama kusura bakma birkaç gündür girmediğim için foruma görmemişim. doktorum 1 yıl boyunca destekli sütyeni yasakladı derken içi dolgulu olanlardan bahsediyordum. yani balenli kullanabilirsin problemli değil ama içi hani dolu dolu süngerli olanlar varya işte onları bana yasakladı. ama benim durumum biraz farklı gibi, çünkü yumuşama ve yerine oturma olayı hala tamamlanmadı, şekillerinde hiç problem yok, daha ilk kontrolümde kendi de söylemişti, bu göğüslerin yumuşaması yerine oturması zaman alacak diye. sanırım o sebeple 1 sene yasak koydu bana. belki de diğer hastalarına koymuyordur. çünkü silikonlar tam yerine oturup göğüs çizgisi iyice oluşmadan bol bol süngerli sütyen giyip o silikonu havaya havaya doğru itmek iyi değil.

Bence sen kendi doktorunun söylediklerine harfiyen uymaya devam et, o sana ve senin durumuna en uygun olan yorumları yapacaktır. herkes aynı olmuyor sonuçta.

burcucucuuuuuuuumm.

amaaaaan demek burnuşunu illaki düzelttirereksin, kararını verdin. ee hadi bakalım, hayırlısı olsun, tüm gelişmeleri teeek teeek yazıver oldu mu? heyecanla bekliyorum.

ooooof offffff yeni sezon bikinleri, askılı bluzları gördükçe moralim bozuluyoooo (
inşallah seneye bunları dert etmiyor olacağım :)

bebeğimm bakalım girdik bir yola yine haftaya pazartesi oraletle birlikte gidicem Barış beyin yanına oralet de hem göğüs hem burun oldu ya o yüzden burnumu hep birlikte değerlendirelim dedim :) barış bey ne diyecek bakalım..görüşmeden sonra tüm ayrıntılarla anlatcam tabiii öpüyorum.

canımmm seneye bol bol üçgen bikini bol dekolteli şeyler giyerek telafi edersinnn onca zaman bekledin şimdi zaman daha da çabuk geçeceeek

ooooof offffff yeni sezon bikinleri, askılı bluzları gördükçe moralim bozuluyoooo (
inşallah seneye bunları dert etmiyor olacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…