- 23 Ağustos 2011
- 182
- 1
-
- Konu Sahibi bilgezaman
canım ne demek yaa aşkolsun tabiki yeni resimlerini gönderirim, aslında çok da iyi olur, bir bakıverir yorumunu yaparsın, sanki biraz biraz daha iyi oturmuş gibiler.... hala sertlik var gibi, 3 ay dolmadan yüzme olayına da geçmiyim diyorum, gerçi insanların yazdıklarını okuyorum da ben biraz fazla hassas davranıyorum gibime geliyor.
anlaşıldı şeker sen kafaya taktın o burnunu yaptırmadan rahat etmeyeceksin :) ne diyim bu benim 3 sene sonra bu göğüsleri 360'lık yeni silikonlarla değiştirmek istemem gibi birşey sanırım :) ee hadi git de konuş bakalım Barış bey ne diyecek. Hakkında hayırlısı neyse o olsun şekerim, eğer olursan en kısa sürede iyileşmeni şimdiden temenni ederim.
selam cicileeeer,
hemen yeni gelişmeleri aktarıyorum. takip edenler ve bilgi sahibi olmak isteyenlere faydası olur umarım. bu haftasonu Barış Bey'e kontrole gittim. Muayenemi oldum, gayet iyi olduklarını söyledi, sorularımı sordum hepsini saolsun sabırla tek tek cevapladı. Benimkilerde şuan bir sorun yokmuş. İstediğin gibi yat hat üstüne bol bol yat çok faydası olur, en iyi masaj budur dedi. Ben masaj yapıyorum ama sizin gibi yapamıyorum dedim, sanki bunu söyleyen 1.000'ci kişiymiş gibi kafa salladı, gayet iyi biliyorum merak etme, o yüzden ilk masajı yaparken zorlarım biraz dedi.
Biliyorsunuz benim neredeyse hiç göğüs dokum yoktu, biraz da benim yapımdan ötürü herhalde, burada yazan birçok arkadaş gibi hemen yumuşamadılar, yani şuan taş gibi sert değil tabi, ama pamuk gibi yumuşacık da değiller. üstlerine yatarken ilk başta hissediyorum, ilk zamanlar kötü hissettiriyordu ama zamanla yumuşama devam ettikçe rahatsız etmiyor bu his. Benim için tam oturması ve göğüslerin %100 yumuşamış olması, yerini bulması, tabiri caizse kendilerini unutturmaları 6 ay ile 1 sene arasında sürecekmiş. Bol bol mümkün olduğunca sütyensiz gez dedi. Bende çekiniyorum, o kadar acı çektim bide hemen sarkarlarsa dedim. O iş o kadar kolay değil dedi. Sütyensiz gezki biran önce silikonlar yerini tam bulurken göğüs çizgin de otursun yerine dedi. Bir hastası bütün uyarılarına rağmen ameliyattan sonra tam yerine oturmasını beklemeden bol destekli sütyenler giymeye başlamış, (zaten arada ekledi, siz kadınlar ne meraklısınız öyle göğüsleri havaya kaldırmaya dedi), velhasıl silikonlar daha yerini bulmadan sürekli yukarı doğru itildikleri için mem başları aşağıya dönmüş, bide onu düzeltmek için uğraştık dedi. Bu korkuttu beni biraz, ama ben doktorumun sözünden hiç çıkmıyorum zaten. Yani hemen öyle alttan bol bol itmemek gerekiyor. Balenli sütyen giyebilirsin ama sütyen giymeme imkanın olduğunda çıkar at dedi, bide tabi daha önce de yazmıştım destekli sütyenler 1 yıl boyunca yasak. Bende bu sefer gittim birkaç tane balensiz koton sütyen aldım. Bide benim korktuğum gibi hemen öyle sarkmazmış, göğüs çizgimin nasıl oturacağını, önümüzdeki birkaç sene içinde görüntüsünün neye benzeyeceğini falan anlattı. Gözüme küçük göründüklerini söyledim, iyice oturup şeklini aldıktan sonra eğer illa çok istersen 4-5 sene sonra gelirsin, o zaman 360 bile takabilirim iyice dolgunlaşmış olacaklar çünkü dedi. Hatırlıyorsanız bana 310 takılmıştı ve çok zor sığdırılmıştı. 360'ı duyunca gözlerim yuvalarından fırladı :)) Bunun üzerine Barış Bey, ben yine de uyarayım takarız ama bence hiç gerek yok dedi. Biliyorsunuz doktorlar büyük olmasından ziyade doğal olmasından yanalar.
Veeee en sonunda beni en mutlu eden şeyi de söyledi.... kendimi çok zorlamadan spor yapabilir mişim?? Sanırım en mutlu olduğum an bu oldu, resmen çıldırmak üzereydim spor yapamadığım için.. yarından itibaren başlamayı planlıyorum. spor dediysem koşu bandı üzerinde düşük tempoda biraz yürüyüp üstüne de azıcık bisiklet çevireyim diyorum. zamanla durumuma göre tempomu arttırabilirim.
Sen nasılsın arkadasım? Albumunun daımı sapıgı oldum :)) cooook guzeller.
Bebeğimmm yerim seni, bu ara pek stresliyim ben malum finallerim var.. al albümüm senin olsun bacımm, senin göğüslere de baktım yeni fotoğraflara çok beğendim ama yorum yapamadım henüz yeni fotoğrafına akşam vakitlice girip yorumlarımı da yapıcam, sen nasılsın şekerimmm?
iyi iyi oldukca ıyı havalar guzellesıyor moral bomba,
fınallerınde basarılar dılerım bızı de unutma ara sıra da bak bu yana :))
bacım 7 sinde bitiyor benim sınavlar sonrasında vınn barış beyin yanına görüşmeye gideceğim hemen temmuz da ancak ameliyat olurum zaten şimdi ameliyat günleri falan full doludur bir gidip görüşeyim bakalım gelişmeleri haber veririm yavrumm.. sen de fotoları gönder bekliyorumm :)
teşekkür ederim bebeğimmm girmeye çalışıyorum vakit buldukça herkesin konusunu ayrıntılı takip edemesem de sen benim takip listemdesin bacımm.hem moral bomba hem de göğüsleeerrrr :)
burcu tatlim burun ameliyatimi olacan hadi simdiden hayirli olsun
masallah canım sana BOM BOM
incilya selam,
bana soru sormuşsun ama kusura bakma birkaç gündür girmediğim için foruma görmemişim. doktorum 1 yıl boyunca destekli sütyeni yasakladı derken içi dolgulu olanlardan bahsediyordum. yani balenli kullanabilirsin problemli değil ama içi hani dolu dolu süngerli olanlar varya işte onları bana yasakladı. ama benim durumum biraz farklı gibi, çünkü yumuşama ve yerine oturma olayı hala tamamlanmadı, şekillerinde hiç problem yok, daha ilk kontrolümde kendi de söylemişti, bu göğüslerin yumuşaması yerine oturması zaman alacak diye. sanırım o sebeple 1 sene yasak koydu bana. belki de diğer hastalarına koymuyordur. çünkü silikonlar tam yerine oturup göğüs çizgisi iyice oluşmadan bol bol süngerli sütyen giyip o silikonu havaya havaya doğru itmek iyi değil.
Bence sen kendi doktorunun söylediklerine harfiyen uymaya devam et, o sana ve senin durumuna en uygun olan yorumları yapacaktır. herkes aynı olmuyor sonuçta.
burcucucuuuuuuuumm.
amaaaaan demek burnuşunu illaki düzelttirereksin, kararını verdin. ee hadi bakalım, hayırlısı olsun, tüm gelişmeleri teeek teeek yazıver oldu mu? heyecanla bekliyorum.
ooooof offffffyeni sezon bikinleri, askılı bluzları gördükçe moralim bozuluyoooo (
inşallah seneye bunları dert etmiyor olacağım :)