- 23 Ağustos 2011
- 182
- 1
-
- Konu Sahibi bilgezaman
Merhaba ablacım,
Albümlerinize bakmak için arkadaşlık talebi yolladım.
P.mesaj atamıyorum.
Tekrar hayırlı olsun.Darısı başımıza..
burcuuuş, (sen böyle derdin herhalde) karşılaşamıyoruz bu ara?
sende sınavlar muhtemelen, bende de sene sonu telaşlarımayısın ikinci yarısına da girdik sayıyor musun yine öğretmeniiim?
burcu beni niye eklemiyorsun arkadaşlık listene.istek gönderdim hala kabul etmedin
konu sahibi fizikdaşım naber güzelim nasılsın bakem yine bi gözüküp kaçıyorum :) bu ara cok takılamıyorum ...özledim sizi kızlar:)
iyiyim be şekerim noolsun? Barış Bey'e kontrole gideceğim bliyorsun, onu iple çekiyorum işte bakalım ne dicek?
Kusura bakma yaşını göremedim, o sebepten baya bi yaş farkımız olabilir diye düşündüm.(Avatarında etkisi olabilir.:56)Operasyon geçirmeyi düşünüyorum inş.bi cesaretim tavan yapıyo, sonrada dünyanın en korkak insanı oluyorum.
Bide aile faktörü var.
canımmmm nasılsın? evet ya karşılaşamadık annemin teyzesini kaybettik cenaze evindeydim 3 gün dün döndüm evime..o yüzden pek girecek vaktim olmadı foruma canım amaa aklımdasın hep..Benim finallere 10 gün var daha, şenlikler başladı üniversitede konserler falan şimdi de onun yoğunluğu var :) geri sayıma devam tabiiiiii bu ayı bitmiş sayıyorum haziran da çabucak geçsin de ameliyat günü gelsiiiiiiinnnnn
canım ben senin yerinde olsam hayatta aklıma bile getirmezdim burun ameliyatını ama sen takmışsın işte bir kere :)
tabiki gidip geleyim yazacağım inşallah, ama oldukça iyiyim maşallah, ama çok yumuşaklar dersem yalan söylemiş olurum, ben baştan da biliyordum Barış Bey de söylemişti zaten seninkilerin yumuşaması oturması vakit alacak diye, ama Allah da biliyor ya gözüme küçük görünmeye başladılar, ciddi ciddi birkaç sene sonra daha büyüğü için ameliyat olmayı bile düşünmeye bşaladım, annem sakın lafını bile etme, delisin sen gayet iyi diyor.
ama tabi ilk zamanlarla kıyaslayacak olursam oldukça yumuşamış durumdalar, biliyorsun tek takıntım spor, şu spora başlayamadım deli olucam resmen. bu sefer gidince sorucam bakalım hafiften başlayabilir miyim diye, inşallah çok kendini zorlamadan olur falan der, ama pilatese başlayabilmek için daha vakit var ama
başın sağ olsun canım, öncelikle...
finallerinde başarılar. finallere de bişey kalmamış
biliyorum biliyorum, pat diye gelecek o gün. kaç ay saydım, geçti gitti.. ne ilginç bir şey yaşamak. hem geçer hem geçmez zaman. bir bakarsın bilmem kaç yaşındasın... nerden nereye bağladım yine. offf.. :44:
bende görmek istiyorummmmmmmmm :))
kız gözlerim yuvalarından cıktı vallahi çok güzel bi kat daha istiyorum artık yaptırmak darısı başıma inş :)
selam cicileeeer,
hemen yeni gelişmeleri aktarıyorum. takip edenler ve bilgi sahibi olmak isteyenlere faydası olur umarım. bu haftasonu Barış Bey'e kontrole gittim. Muayenemi oldum, gayet iyi olduklarını söyledi, sorularımı sordum hepsini saolsun sabırla tek tek cevapladı. Benimkilerde şuan bir sorun yokmuş. İstediğin gibi yat hat üstüne bol bol yat çok faydası olur, en iyi masaj budur dedi. Ben masaj yapıyorum ama sizin gibi yapamıyorum dedim, sanki bunu söyleyen 1.000'ci kişiymiş gibi kafa salladı, gayet iyi biliyorum merak etme, o yüzden ilk masajı yaparken zorlarım biraz dedi.
Biliyorsunuz benim neredeyse hiç göğüs dokum yoktu, biraz da benim yapımdan ötürü herhalde, burada yazan birçok arkadaş gibi hemen yumuşamadılar, yani şuan taş gibi sert değil tabi, ama pamuk gibi yumuşacık da değiller. üstlerine yatarken ilk başta hissediyorum, ilk zamanlar kötü hissettiriyordu ama zamanla yumuşama devam ettikçe rahatsız etmiyor bu his. Benim için tam oturması ve göğüslerin %100 yumuşamış olması, yerini bulması, tabiri caizse kendilerini unutturmaları 6 ay ile 1 sene arasında sürecekmiş. Bol bol mümkün olduğunca sütyensiz gez dedi. Bende çekiniyorum, o kadar acı çektim bide hemen sarkarlarsa dedim. O iş o kadar kolay değil dedi. Sütyensiz gezki biran önce silikonlar yerini tam bulurken göğüs çizgin de otursun yerine dedi. Bir hastası bütün uyarılarına rağmen ameliyattan sonra tam yerine oturmasını beklemeden bol destekli sütyenler giymeye başlamış, (zaten arada ekledi, siz kadınlar ne meraklısınız öyle göğüsleri havaya kaldırmaya dedi), velhasıl silikonlar daha yerini bulmadan sürekli yukarı doğru itildikleri için mem başları aşağıya dönmüş, bide onu düzeltmek için uğraştık dedi. Bu korkuttu beni biraz, ama ben doktorumun sözünden hiç çıkmıyorum zaten. Yani hemen öyle alttan bol bol itmemek gerekiyor. Balenli sütyen giyebilirsin ama sütyen giymeme imkanın olduğunda çıkar at dedi, bide tabi daha önce de yazmıştım destekli sütyenler 1 yıl boyunca yasak. Bende bu sefer gittim birkaç tane balensiz koton sütyen aldım. Bide benim korktuğum gibi hemen öyle sarkmazmış, göğüs çizgimin nasıl oturacağını, önümüzdeki birkaç sene içinde görüntüsünün neye benzeyeceğini falan anlattı. Gözüme küçük göründüklerini söyledim, iyice oturup şeklini aldıktan sonra eğer illa çok istersen 4-5 sene sonra gelirsin, o zaman 360 bile takabilirim iyice dolgunlaşmış olacaklar çünkü dedi. Hatırlıyorsanız bana 310 takılmıştı ve çok zor sığdırılmıştı. 360'ı duyunca gözlerim yuvalarından fırladı :)) Bunun üzerine Barış Bey, ben yine de uyarayım takarız ama bence hiç gerek yok dedi. Biliyorsunuz doktorlar büyük olmasından ziyade doğal olmasından yanalar.
Veeee en sonunda beni en mutlu eden şeyi de söyledi.... kendimi çok zorlamadan spor yapabilir mişim?? Sanırım en mutlu olduğum an bu oldu, resmen çıldırmak üzereydim spor yapamadığım için.. yarından itibaren başlamayı planlıyorum. spor dediysem koşu bandı üzerinde düşük tempoda biraz yürüyüp üstüne de azıcık bisiklet çevireyim diyorum. zamanla durumuma göre tempomu arttırabilirim.
canım birkaç gündür giremiyordum foruma anca fırsat bulabildim
kesinlikle doğru diyorsun bizler dokunmaya korkuyoruz, aslında doktorlar bizim kadar çekingen davranmıyorlar. bu da tabi iyileşme süresini kısaltıyor. bizler ne de olsa ameliyat ve dikiş olaylarına yabancı olduğumuz için böyleyiz. onların olmaması gayet normal. ben Barış Bey'e de söylemiştim sizin gibi yapamıyorum çok iyi biliyorum der gibi güldü başını salladı. demekki bunu söyleyen kaçıncı hastasıyım.
spora başladım :) ama Barış Bey'in dediği gibi kendimi çok zorlamadan ve yormadan :) biraz yürüyorum biraz da bisiklet çeviriyorum kollarımı göğüs kaslarımı çalıştırmam gereken hiçbirşeyi yapmıyorum. böyle bir zamanda yapacağım en ufak bir yanlışın şekillerini bozacağından korkuyorum. kendimce bir tedbir işte.
şimdi asıl güzel habere gelelim. geçen haftasonu bikini ve iç çamaşırı için küçük bir gezi yaptım. bu hafta sonunda maaşlar yatacak. o zaman doooru avm'lere gideceğim. hep hayalini kurduğum bikinileri ve sütyenleri almayı planlıyorum. senin dediğin gibi şekerim ne güzel modeller var. yanıma annemle gitmeyi planlıyorum anca o beni durdurabilir gibime geliyor. görmemiş gibi alışveriş yapıcam.
inşallah bu ameliyatı olmak isteyen bu duyguları yaşamak isteyen tüm bayanlar hayırlısıyla yeni göğüslerine sahip olabilir. onların halini çok iyi bildiğim için bunu bütün kalbimle diliyorum.