badem10 meme estetiği ameliyatı

Canımcım senin de Barış beye ameliyat olmak istediğini biliyordum..fiyat biraz fazla geldi sanırım, sen bilirsin yine de ama önemli olan bu ameliyat sonucunda mutlu olacağın göğüslere kavuşmak değil mi? o yüzden bence maddiyata bağlama eğer maddi durumun el veriyorsa biraz daha bekle Barış bey e ol derim ben..tabi bu benim düşüncem :)

bende barış beyi düşünüyodum ilk zamanlar cnm ama barış bey fiyatı yükseltmiş baya şuan 7,5 - 8 gibi bir fiyatı varmış [/QUOTE]

Bebeğimm sana hemen burun fotoğrafı gönderiyorum mailineeee yorumlarını da bekliyorum

Barış bey gerek yok dedi yavruşum evet, başka bir tüccar doktor olsa gel hemen yapalım derdi..Ama barış bey gerekli görmüyorsa ameliyat yapmak istemiyor işi ticarete dökmüyor bu öyle güzel bir şey ki..Barış beyi bu yüzden daha da çok seviyorum sanırım..Bana meme ameliyatına da gerek yok olmayabilirsin zaten çok zayıfsın ve senin göğüslerin var demişti..Başka hangi doktor derdi bunu acaba bilemiyorum..Birtane barış bey yahuuu..:)

ARKADAŞLAR BARIŞ ÇAKIR'IN FİYATINI SORAN ARKADAŞLARIMIN DİKKATİNE;

Ben fiyatı yanlış söylemişim, BARIŞ ÇAKIR'IN MEME BÜYÜTME AMELİYATI FİYATI 7.500 TL DİR.

BANA SORARSANIZ FİYATA BAKMAYIN MÜKEMMEL GÖĞÜS SONUÇLARINA BAKIN ONDAN SONRA DOKTOR BARIS ÇAKIR'IN ALDIĞI HER KURUŞ HELALİ HOŞTUR DİYECEKSİNİZ..

SEVGİLEEEERRR

Son düzenleme:
Çooook kıskandııııııııımmm :)) sadece 1.5 aycık..çok seviniyorum senin adına, böylelikle benim ameliyat olmayı düşündüğüm aylar da yaklaşmış oluyor :)

canım aylardır bekliyorum ama, öğretmen olduğum için yaz tatiline aldım. demek biri çıktı benden sonra ameliyat olacak, ben de eskiyorum burda, çok garip hissettim. ve mutlu.

Bugün 1 gün daha eksildi bitanemmmm. ortalama 1.5 ay diyelim işte :)

tamam tamam

Ben 8.000 TL'yi gözden çıkarmıştım zaten..sınırlarımın içinde kalması beni daha da bi mutlu etti :) kızlar bu arada merak ettiğim bir nokta daha var..şuan 28 yaşındayım ama 30dan sonra meme kontrollerine başlamak lazm 2 senede 1 falan..şimdi silikonlar ultrasonda momografide doktorun olası bir durumu görmesini engelleyebilir mi? :S

canım aylardır bekliyorum ama, öğretmen olduğum için yaz tatiline aldım. demek biri çıktı benden sonra ameliyat olacak, ben de eskiyorum burda, çok garip hissettim. ve mutlu.

tamam tamam

yaprak4 cnm mesaj sayımı henüz dolduramadığım için özelden attığın msja cevap yazamıyorum ama söylediğin şeyden sonra ben de bi irite oldum yaa :S

yaprak4 cnm mesaj sayımı henüz dolduramadığım için özelden attığın msja cevap yazamıyorum ama söylediğin şeyden sonra ben de bi irite oldum yaa :S

o doktorun ameliyatlarıyla ilgili olumsuz hiç bir şey duymadım. isim vermek istemedim forumda. o doktoru da hastalarını da üzecek hiç bir şey yazmak istemiyorum. yazmam da. dediğim gibi, sadece mailde yazdıkları. yüzyüze görüştüğüm biri de değil.

Son düzenleme:
ben de seni niye bu kadar çok sevdim diyordum meslektaş olacağız ondanmış belki de

tamam tamam

Canım göğüste silikon olması bu durumun görülmesini engellemiyor rahat ol, çok rahat mamografi çektirebilirsin

yaprakcımm kimmiş bu doktor ben de merak ettim şimdi :) teoman beye mail göndermiştim ben de ama 2 sene önce falan ilk mailime cevap yazdı sonra yine sormak istediğim bir sürü soru olduğu için bir mail daha gönderdim ve bana daha önce cevap yazdığını belirterek ilgilenmedi hiç..eğer bahsettiğin doktor kendisiyse? ben o sandım da, benle aynı üniversiteden mezun olduğu için üniversite 1 ve 2. sınıfta kendisine ameliyat olmayı düşünüyordum ama bir doktor hastasıyla mail yoluyla da olsa özel olarak ilgilenmeli bence, ilgi görmediğim için direk silmiştim teoman beyi..sonra barış beyi buldum iyi ki onu bulmuşum :)

Son düzenleme:

doktorun ilgili olması çok önemli ya..zaten tedirgin olacağımız bir dönem, içimizi rahatlatamayacak ilgi göstermeyecek ve sorularımıza tatmin edici cevaplar veremeyecek doktor baştan negatiflik verir insana zaten..bıkmadan usanmadan bizi dinlemeli :) bu arada önceden sorduğum meme ultrasonu ve tetkikleri hakkında ne diyorusunuz? silikonlar kistlerin tanımlanmasında zorluk çıkarır mı??

Evet canım fiyatlar aşağı yukarı aynı oluyor 8 bin lirayı gözden çıkarmıştım zaten demişsin ya bence de maddiyatı göğüs ameliyatında ikinci plana atmak gerekiyor, tabi maddi imkanınız el veriyorsa..önemli olan iyi bir doktor seçimi

Kesinlikle haklısın canım.Karşılıklı güven en önemli şey zaten bana güven vermeyen doktora niye ameliyat olayım dimi ama..soruna cevap yazmıştım canım ama görmedin sanırım..bir engel oluşturmaz göğsünde silkon olanlar çok rahat mamaografi çektirebilir ve kistlerimiz de gözükür..sık sık memelerimizi elle kontol etmemiz lazım zaten

özelden yazdım canım...
dediğim gibi, doktora e- posta göndermiştim. yüzyüze görüşmedik. sadece sorularım vardı. bazı açıklamaları gereksiz gelmişti, sadece bu. o doktor hakkında olumsuz bir şey duymadım ve iyi bir cerrah olduğunu da düşünmekteyim. dr dahil kimseyi olumsuz etkileyecek bir şey yazmak istemedim burcucum.

tabi canım, aynı şekilde ben de o doktorun işinin ehli olduğunu düşünüyorum bu forumda hastası yok ama iyidir bence yine de

burcucum resimlerine bakarak ancak şunu yazabilirim, sakın burnunu elletme, o kadar güzel bir burnun varki, bu kadar muntazam birşey göreceğimi tahmin etmemiştim. Barış Bey neden gerek yok demiş çok çok iyi anladım şimdi. ben senin yerinde olsam kendimi narkoz, ameliyat ücreti, hastaneye yattısı çıktısı vs. hiç yormazdım, başka şey için olsa eyvallah derim ama burnun için gerçekten ihtiyacın yok... tabi yine de sen bilirsin şekerim :))

doktorun ilgisi ve samimiyeti konusunda burada yazılanlara sonuna kadar katılıyorum kızlar... o elektriği alamadınız mı olmuyo naaparsanız yapın....

Burcuuu cok merak ettim su burnunu yaaa ben niye goremiyorum? Maillerinemi yolluyorsun arkadaslarin? Ama madem hic gerek yok diyor herkes sakinnn elletme derim ben. acikcasi ben estetik olan butun burunlari anliyorum o Allah vergisi goruntu gidiyor maalesefama tabi cok mecbursa psikolojisini bozacak kadar kotu buluyorsa insan anca o zaman yaptirilmali diye dusunuyorum nacizane:) mesela benim burnum ( yanlis anlasilmasin megolomanlik yapmiyorum) gercekten cook guzeldir hani hokka gibi derler ya oyle:) amaa cok dikkatli bakinca ucu cook hafif sola dogru yamuktur:) ama aslaa ve de aslaa gidip te bir doktora bunu duzeltin demem mazallah olan burnumdan da olurum vallahaa ayyy Allah korusun. Sen sen ol guzelim bak abla nasihati :) opuyorum cook

Yavrummm haklısın sanırım ya herkes öyle söylüyor sakın dokundurma bu güzel burnuna diye, barış bey de hiç gerek yok demişti ben zorla ikna etmeye çalışıyordum ameliyat için..
Ayy seviyorum doktorcuğmu yaa o sihirli elleri burnuma da değsin istemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…