- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- Konu Sahibi bilgezaman
canım buraya eklemedim fotoğrafları yaprakcığma ve su_perisi79 uma mail gönderdim ayrıntılı burnuş fotosu :) ikisi de çok beğendi burnumu, ya normalde de zaten etrafımdaki insanlarda burnun gayet güzel diyorlar..barış bey de burun ameliyatına hiç gerek yok burnun gayet güzel demişti..benim takıntılılığım işte şekerim yaa..
Burcuuu cok merak ettim su burnunu yaaa ben niye goremiyorum? Maillerinemi yolluyorsun arkadaslarin? Ama madem hic gerek yok diyor herkes sakinnn elletme derim ben. acikcasi ben estetik olan butun burunlari anliyorum o Allah vergisi goruntu gidiyor maalesefama tabi cok mecbursa psikolojisini bozacak kadar kotu buluyorsa insan anca o zaman yaptirilmali diye dusunuyorum nacizane:) mesela benim burnum ( yanlis anlasilmasin megolomanlik yapmiyorum) gercekten cook guzeldir hani hokka gibi derler ya oyle:) amaa cok dikkatli bakinca ucu cook hafif sola dogru yamuktur:) ama aslaa ve de aslaa gidip te bir doktora bunu duzeltin demem mazallah olan burnumdan da olurum vallahaa ayyy Allah korusun. Sen sen ol guzelim bak abla nasihati :) opuyorum cook