badem10 meme estetiği ameliyatı

canım buraya eklemedim fotoğrafları yaprakcığma ve su_perisi79 uma mail gönderdim ayrıntılı burnuş fotosu :) ikisi de çok beğendi burnumu, ya normalde de zaten etrafımdaki insanlarda burnun gayet güzel diyorlar..barış bey de burun ameliyatına hiç gerek yok burnun gayet güzel demişti..benim takıntılılığım işte şekerim yaa..

su_perisi79 arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için teşekkür ederiiiim :) 2 resmini de gördüm..3hiç 3 haftalık gibi gözükmüyorlar :) gayet şekilliler..Şimdiye kadar Barış Bey'de skor 2 de 2:)
Burcucum Barış Bey'e ameliyat olan bana bahsettiğin arkadaşlara direk arkadaşlık isteği gönderdim özelden mesaj atamadığım için umarım burayı okur ve talebimi kabul ederler :S ama eminim onların da sizinkiler gibi süperdirrrr :)

Su_perisi79 cuğumm yazdıklarını okuyup yorum yapacaktır şekerimm

kendi doktorum diye söylemiyorum ama Barış bey n yaptığı kötü bir göğüs bulman mümkün değil..yaptığı göğüslerin hepsii birbirinden güzel mükemmeeeeellll, işinde bana göre 1 numara doktorcuğumm :)

burcucum albümüne baktım yeni resimler eklemişsin. kesinlikle harika olmuşlar, 7 ay geçmişti dimi? artık iyice oturmuşlar hem biçimleri hem vücuduna orantıları çok güzel. barış bey'in ellerine sağlık ne kadar övülse az bu "eserleri" :) ben de maddi açıdan hazır olduğumda seninkileri örnek alarak yaptıracağım. darısı başıma yani. ömür boyu güle güle kullan diyorum

Evet yavruşş hatırlıyo musun ya daha birkaç aylıktı senle ilk konuşmaya başladığımız zamanlar şimdi 7. ayını doldurdu ne çabuk geçiyor zaman vallahi..Benimmkiler uçtu gitti ya bu kadar güzel olacaklarına ben bile inanmazdım ameliyat öncesinde :)

Barış beye minnettarım ben de beni bu güzel göğüslere kavuşturduğu için; arkadaşlar söylüyor doktora senin göğüs örneklerini alıp gidebilir myiiz diye aynı bunun gibi olsunlar istiyorum diyeceklermiş, soran arkadaşlara burdan da söyleyim doktorlarınıza söyleyin burcuş göğüslerinden istiyoruz diye haha moda olacak benim göğüsler :))

aynen ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım. "doktor bey, burcununkilerden olsun, iki tane lütfen"

Kızlar selam;

Cihilekciğim ne demek yaa aşkolsun, burcununkilerinin güzelliği konusunda hemfikirin zaten bunun üzerine konuşmaya bile gerek yok, gerçekler ortada gerisi teferruat...

bu arada cihilekcim bende zamanında çok araştırma yaptım ama zaten burada kimsenin resmini görmene bile gerek yok. Barış bey2in ofisine gittiğinde zaten sana önceki çalışmalarının resimlerini biir biiir gösteriyor, o da sana oldukça fikir veriyor, hatta seninkini gördükten sonra o resimler üzerinde de kıyaslama yaparak anlatıyor. şunun şurası sarkıktı böyle düzelttik, bilmem ne yaptık vs vs diye, yani işin tekniğini nasıl yapıldığını, olası bir ameliyat durumunda sana nasıl müdahale edilmesi gerektiğini anlatıyor. ikna olursun yada olmazsın senin seçimin, ama gidip bir kez konuşmak bile bu şekilde faydalı bence,,, hatta bunun içib birkaç doktor gezmek de gerekiyor. kafandaki soru işaretlerinin hepsini gidermek adına...

Kızlar selam;

Cihilekciğim ne demek yaa aşkolsun, burcununkilerinin güzelliği konusunda hemfikirin zaten bunun üzerine konuşmaya bile gerek yok, gerçekler ortada gerisi teferruat...

bu arada cihilekcim bende zamanında çok araştırma yaptım ama zaten burada kimsenin resmini görmene bile gerek yok. Barış bey2in ofisine gittiğinde zaten sana önceki çalışmalarının resimlerini biir biiir gösteriyor, o da sana oldukça fikir veriyor, hatta seninkini gördükten sonra o resimler üzerinde de kıyaslama yaparak anlatıyor. şunun şurası sarkıktı böyle düzelttik, bilmem ne yaptık vs vs diye, yani işin tekniğini nasıl yapıldığını, olası bir ameliyat durumunda sana nasıl müdahale edilmesi gerektiğini anlatıyor. ikna olursun yada olmazsın senin seçimin, ama gidip bir kez konuşmak bile bu şekilde faydalı bence,,, hatta bunun içib birkaç doktor gezmek de gerekiyor. kafandaki soru işaretlerinin hepsini gidermek adına...

Kızlar selam;

bebeğimmm teşekkür ederim..

evet vallahi barış bey bütün teferratuaylı anlatıp yüzlerce fotoğraf gösterdiği için çok daha net oluyor tabi burdaki fotoğraflardan :)

sen nasılsın bitanemmm??güzellikler ne alemde

Merhaba ablacım,
Albümlerinize bakmak için arkadaşlık talebi yolladım.
P.mesaj atamıyorum.
Tekrar hayırlı olsun.Darısı başımıza..

burcuuuş, (sen böyle derdin herhalde) karşılaşamıyoruz bu ara?
sende sınavlar muhtemelen, bende de sene sonu telaşları mayısın ikinci yarısına da girdik sayıyor musun yine öğretmeniiim?

Son düzenleme:
konu sahibi fizikdaşım naber güzelim nasılsın bakem yine bi gözüküp kaçıyorum :) bu ara cok takılamıyorum ...özledim sizi kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…