- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
-
- Konu Sahibi bilgezaman
Burcuuu cok merak ettim su burnunu yaaa ben niye goremiyorum? Maillerinemi yolluyorsun arkadaslarin? Ama madem hic gerek yok diyor herkes sakinnn elletme derim ben. acikcasi ben estetik olan butun burunlari anliyorum o Allah vergisi goruntu gidiyor maalesefama tabi cok mecbursa psikolojisini bozacak kadar kotu buluyorsa insan anca o zaman yaptirilmali diye dusunuyorum nacizane:) mesela benim burnum ( yanlis anlasilmasin megolomanlik yapmiyorum) gercekten cook guzeldir hani hokka gibi derler ya oyle:) amaa cok dikkatli bakinca ucu cook hafif sola dogru yamuktur:) ama aslaa ve de aslaa gidip te bir doktora bunu duzeltin demem mazallah olan burnumdan da olurum vallahaa ayyy Allah korusun. Sen sen ol guzelim bak abla nasihati :) opuyorum cook
su_perisi79 arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için teşekkür ederiiiim :) 2 resmini de gördüm..3hiç 3 haftalık gibi gözükmüyorlar :) gayet şekilliler..Şimdiye kadar Barış Bey'de skor 2 de 2:)
Burcucum Barış Bey'e ameliyat olan bana bahsettiğin arkadaşlara direk arkadaşlık isteği gönderdim özelden mesaj atamadığım içinumarım burayı okur ve talebimi kabul ederler :S ama eminim onların da sizinkiler gibi süperdirrrr :)
Su_perisi79 cuğumm yazdıklarını okuyup yorum yapacaktır şekerimm
kendi doktorum diye söylemiyorum ama Barış bey n yaptığı kötü bir göğüs bulman mümkün değil..yaptığı göğüslerin hepsii birbirinden güzel mükemmeeeeellll, işinde bana göre 1 numara doktorcuğumm :)
burcucum albümüne baktım yeni resimler eklemişsin. kesinlikle harika olmuşlar, 7 ay geçmişti dimi? artık iyice oturmuşlar hem biçimleri hem vücuduna orantıları çok güzel. barış bey'in ellerine sağlık ne kadar övülse az bu "eserleri" :) ben de maddi açıdan hazır olduğumda seninkileri örnek alarak yaptıracağım. darısı başıma yani. ömür boyu güle güle kullan diyorum
Yazamadan geçemeyeceğim bugünü kızlar, cimbom galatasaray galatasaray şampiyonnnnnnn!!!
en büyük cimbommmm
Barış beye minnettarım ben de beni bu güzel göğüslere kavuşturduğu için; arkadaşlar söylüyor doktora senin göğüs örneklerini alıp gidebilir myiiz diye aynı bunun gibi olsunlar istiyorum diyeceklermiş, soran arkadaşlara burdan da söyleyim doktorlarınıza söyleyin burcuş göğüslerinden istiyoruz diye haha moda olacak benim göğüsler :))
aynen ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım. "doktor bey, burcununkilerden olsun, iki tane lütfen"
Kızlar selam;
Cihilekciğim ne demek yaa aşkolsun, burcununkilerinin güzelliği konusunda hemfikirin zaten bunun üzerine konuşmaya bile gerek yok, gerçekler ortada gerisi teferruat...
bu arada cihilekcim bende zamanında çok araştırma yaptım ama zaten burada kimsenin resmini görmene bile gerek yok. Barış bey2in ofisine gittiğinde zaten sana önceki çalışmalarının resimlerini biir biiir gösteriyor, o da sana oldukça fikir veriyor, hatta seninkini gördükten sonra o resimler üzerinde de kıyaslama yaparak anlatıyor. şunun şurası sarkıktı böyle düzelttik, bilmem ne yaptık vs vs diye, yani işin tekniğini nasıl yapıldığını, olası bir ameliyat durumunda sana nasıl müdahale edilmesi gerektiğini anlatıyor. ikna olursun yada olmazsın senin seçimin, ama gidip bir kez konuşmak bile bu şekilde faydalı bence,,, hatta bunun içib birkaç doktor gezmek de gerekiyor. kafandaki soru işaretlerinin hepsini gidermek adına...