badem10 meme estetiği ameliyatı

canım photoshopa gerek yok, paint ile küçültebilirsin resimleri :KK34:

superi tek kelimeyle bayıldım çoook güzel olmuşlar iyi günlerde kullan cicişlerini, muhteşem görünüyorlar, MAŞALLAH, Allah nazarlardan korusun valla,

kızlar yaaa resimleri ekleyemiyorum albüm oluşturdum ama boş kaldı, resimlerin boyutu büyükmüş. ilk iş photoshop yükleyip bilgisayarıma resimlerin boyunu küçülteceğim. benim gibi teknoloji özürlü resim çekmeye kalkarsa böyle olur işte :KK43:(

burcuuuu sana mail atıyorum, bakmayı unutma sakıııın

superi tek kelimeyle bayıldım çoook güzel olmuşlar iyi günlerde kullan cicişlerini, muhteşem görünüyorlar, MAŞALLAH, Allah nazarlardan korusun valla,

yaprakcım valla sütyensiz gezmeye alışamadım :)) göğüs olmayınca sütyensiz gezmek farketmiyordu, şimdi onları hissedince bir tuhaf oluyorum valla :)) bu ameliyatın bir güzel yanı her daim dik durmaya alışmaya başladım, doktorum dik dur hem duruşun için, hemde onların güzel durmaları için demişti, aynen uyguluyorum :))

kızlar yaaa resimleri ekleyemiyorum albüm oluşturdum ama boş kaldı, resimlerin boyutu büyükmüş. ilk iş photoshop yükleyip bilgisayarıma resimlerin boyunu küçülteceğim. benim gibi teknoloji özürlü resim çekmeye kalkarsa böyle olur işte :KK43:(

tuhaf olma canım. onlar senin bir parçan artık. :KK66:

Anam anammm bunlar ne olmuş böyleee çok güzelleşmişler yahuuu, ben çok beğendim canım benim..fotoğrafları ekleyemiyorum dedin ya bana şifreni gönderebilirsen eğer özelden senin yerine yükleyebilirim son gönderdiğin fotoğraflardan bir ikisini :KK66:

yaprakcım valla sütyensiz gezmeye alışamadım :)) göğüs olmayınca sütyensiz gezmek farketmiyordu, şimdi onları hissedince bir tuhaf oluyorum valla :)) bu ameliyatın bir güzel yanı her daim dik durmaya alışmaya başladım, doktorum dik dur hem duruşun için, hemde onların güzel durmaları için demişti, aynen uyguluyorum :))

çok doğallar bu işlemden en çok beklenen de bu sanırım güle güle, iyi günlerde taşı memişlerini gerçekten çok güzel olmuşlar hayatta yapay durmuyor. doktorunu tebrikler...

Çook güzeller canımmm ayy iyice doğallaşmışlar maşallah ya meme arası mesafen de harika ve büyüklük vücudunla süper duruyor..Resimlere de yorum yaptım burdan da söyleyim BA-YIL-DIIIIMMMMMMM! :) su_perisi79 un göğüsleri de harika ben çok beğendim bakalımm ondan da yeni fotoğraflar bekliyorumm Barış ÇAKIR melekleri göstersin kendini de alem HAYRAN KALSIN YAHUUU :)

Canım çook teşekkür ederim. Ben de memnunum açıkçası her şeyinden. Yumuşadılar da epey.Su_perisi79un resimleri için her gün girip bakıyorum belki yüklemiştir diye:) Merak ediyoruuum...

selam kızlar,

şuan şirketten yazıyorum, burada bir arkadaşa da sordum resim boyutu küçültmeyi, paint'ten yapabilirsin dedi, tıpkı Alexus'un yazdığı gibi. akşam eve gidince ilk işim bu olacak, hemen baştan belirteyim. öyle aman aman büyük değiller, ben devasa olmalarını istiyordum halbuki :)) açgözlülüğe bak yaa :))

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarım. hareketlerim şuan oldukça rahat, inanırmısınız sadece üzerine yatmanın bile bu kadar etki edeceğini düşünmezdim. benim gibi çok iyi masaj yapamayanlara duyurulur. Barış Bey üzerine yatmak da masaj yerine geçer demişti, öyle saatlerce uyuyamıyorum üstlerinde, istenirse uyunur tabi, benim hassas davranmamdan kaynaklanıyor.

oh ne güzel, benim de bugün 2 ay oldu. epeydir yüzüstü yatıyordum biraz biraz ama son 1 haftadır hiç rahatsız olmadan bütün gece yatıyorum galiba :KK16:

selam kızlar,

şuan şirketten yazıyorum, burada bir arkadaşa da sordum resim boyutu küçültmeyi, paint'ten yapabilirsin dedi, tıpkı Alexus'un yazdığı gibi. akşam eve gidince ilk işim bu olacak, hemen baştan belirteyim. öyle aman aman büyük değiller, ben devasa olmalarını istiyordum halbuki :)) açgözlülüğe bak yaa :))

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarım. hareketlerim şuan oldukça rahat, inanırmısınız sadece üzerine yatmanın bile bu kadar etki edeceğini düşünmezdim. benim gibi çok iyi masaj yapamayanlara duyurulur. Barış Bey üzerine yatmak da masaj yerine geçer demişti, öyle saatlerce uyuyamıyorum üstlerinde, istenirse uyunur tabi, benim hassas davranmamdan kaynaklanıyor.

Çoook teşekkür ediyorum canım benim ben de o kadar minnettarım ki Barış ÇAKIR a, bazı memeleri görüyoruz ben kimseye olumsuz yorum yapmak istemiyorum da ben silikonum burdayım diyen göğüsler de var maalesef..O Yüzden Barış beye yatıp kalkıp dua etsem az yani :) Beni DOĞALLIĞINDAN HİÇ ŞÜPHE ETMEYECEĞİM GÖĞÜSLERİME KAVUŞTURDUĞU İÇİNNNN..
İYİ Kİ VARSIN DOKTORCUMMMM :)

çok doğallar bu işlemden en çok beklenen de bu sanırım güle güle, iyi günlerde taşı memişlerini gerçekten çok güzel olmuşlar hayatta yapay durmuyor. doktorunu tebrikler...

su_perisi79 un fotolar ben de hehe menajeri oldum onun :))) canım benim memişlere çok benzettim ben onunkileri ve gerçekten Barış Bey yine harika bir iş çıkarmış sıfır göğüs dokusu olan birinde ancak bu kadar doğal bir meme olabilirdi yahu..Ben çook beğendim..Ekler en kısa zamanda fotoğraf siz de görürsünüz canımmm :KK66:

Canım çook teşekkür ederim. Ben de memnunum açıkçası her şeyinden. Yumuşadılar da epey.Su_perisi79un resimleri için her gün girip bakıyorum belki yüklemiştir diye:) Merak ediyoruuum...

Bence bu güzellikleri herkes görmeliiiiiiiiiiiiiiiiii bebeğimmm :KK66:

selam kızlar,

kızlar yeni cicilerimin ilk resimlerini ekledim :)) bekleyenlere duyurulur, en kısa sürede yenileri de gelecektir.

Alexus ne güzeeeel!!! senin iyileşme sürecin hızlıydı, sen de 2 ay ben de 4 ay olsun, demek onları hiç hissetmeden rahat rahat yüzüstü yatacağım günler de gelecek :))

bu arada bilmeyenler için belirteyim, ben 75A takıyordum, ama sütyeni laf olsun diye takıyordum, push up, cup hiç farketmez içi bomboş kalıyordu sütyenlerimin, yani sütyenin içini neredeyse hiç doldurmuyordu, tahta gibiydim yani... annemin ameliyat öncesi en büyük endişesi buydu, tamam silikon koyarlar ama kızım senin önün dümdüz, iki tane top kuymuşlar dekoltenin üst tarafları bomboş kalacak diyordu. Barış Bey görüşmelerde bunun olmayacağını açıklamış ve ikna etmişti onu. gerçi tıbbi olarak adam herşeyi biliyor tabi biz gözümün önünde canlandıramamıştık :))

bugün şirkette her zaman giydiğim dar gömleklerimden birini giydim, öyle çok dekolte giymem şirkette asla, ameliyat olduğumu bilen bir tek arkadaşım var, şekerim dekolten kapalı ama gömleğin üstünden göğüs dekoltenin dolgunluğunu farkediyorum, harika görünüyr dedi :)) yani üst tarafım bile doldu :))

benden mutlusu yooooook :)))

her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim, Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsin, durumu olmayanlara da yardım etsin, Allah isteyen herkesi istediği göğüslere kavuştursun.

güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim kızlar, inşallah daha güzel resimler gelecek devamında :))

canımmm artık dolu dolu göğüslerin var dilediğimiz gbii her şeyi her istediğimizi giyebileceğimiz ne mutlu bize! :)

Resimler harika zaten daha önceden de yapmıştım yorumlarımı vücudunla uyumlu harika göğüslerin oldu..e bak önü kapalı gömleğinden bile anlamış arkadaşın göğüslerin güzelliğini daha ne olsun ama dimi..önemli olan bizim mutlu olmamız zaten mutluyuz ne güzeeeeell..:)

veee bu mutluluğumuzun mimarı Barış beye teşekkürlerimizi de iletelim :)

kızlar yeni cicilerimin ilk resimlerini ekledim :)) bekleyenlere duyurulur, en kısa sürede yenileri de gelecektir.

Alexus ne güzeeeel!!! senin iyileşme sürecin hızlıydı, sen de 2 ay ben de 4 ay olsun, demek onları hiç hissetmeden rahat rahat yüzüstü yatacağım günler de gelecek :))

bu arada bilmeyenler için belirteyim, ben 75A takıyordum, ama sütyeni laf olsun diye takıyordum, push up, cup hiç farketmez içi bomboş kalıyordu sütyenlerimin, yani sütyenin içini neredeyse hiç doldurmuyordu, tahta gibiydim yani... annemin ameliyat öncesi en büyük endişesi buydu, tamam silikon koyarlar ama kızım senin önün dümdüz, iki tane top kuymuşlar dekoltenin üst tarafları bomboş kalacak diyordu. Barış Bey görüşmelerde bunun olmayacağını açıklamış ve ikna etmişti onu. gerçi tıbbi olarak adam herşeyi biliyor tabi biz gözümün önünde canlandıramamıştık :))

bugün şirkette her zaman giydiğim dar gömleklerimden birini giydim, öyle çok dekolte giymem şirkette asla, ameliyat olduğumu bilen bir tek arkadaşım var, şekerim dekolten kapalı ama gömleğin üstünden göğüs dekoltenin dolgunluğunu farkediyorum, harika görünüyr dedi :)) yani üst tarafım bile doldu :))

her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim, Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsin, durumu olmayanlara da yardım etsin, Allah isteyen herkesi istediği göğüslere kavuştursun.

güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim kızlar, inşallah daha güzel resimler gelecek devamında :))

burcucum herkese yetişmeye çalışıyorsun sen de. takdir ediyorum seni. çok da güzel moral,destek ve bilgi veriyorsun. eksik olma. :KK9:

ne güzel bir duygu değil mi.... ohhh geçmişler olsun,kanatsız kuş gibi sen de mutluluktan uçuyorsun anlaşılan

hem de nasıl!!!!!

Kalem1981.. senin daha onceki deneyimlerini çook okumuştum forumda, o zamanlar yazmıyordum sadece insanların yazdıklarını takip ederek bilgi edinmeye çalışıyordum.

valla kendisine özelden gönderdiğim mailimde de yazdım, burcu'nun hakkı ödenmez, ne kadar teşekkür etsem azdır, bıkmadan usanmadan tüm sorumlarımı yanıtladı, içimdeki çoğu endişeyi sildi süpürdü, söyledikleri biiir biiir gerçekleşiyor, tabi bunun moralime de etkisi çok büyük, sabrından ve iyilikseverliğinden ötürü kendisini tebeik ediyorum

su_perisi79 canım masallah gercekten harıka olmus cicilerin doktorunun ellerine seğlık .darısı basıma inh. sizleri bole gördükce sabırsızlığım daha cok artıyor canım. güle güle kullan canım benim :)

Son düzenleme:
Canım zamanında aynı şeyleri yaşamış görmüş geçirmiş biri olarak yardımcı olmak istiyorum bana bir şeyler danışan herkese..Nasıl heyecanlıydım ben de ameliyat olmaya yakınken acaba nasıl gelişecek her şey diye birileri yazdıklarıma yorum yapsa da kafamdaki soru işaretleri azalsın diye günde bin defa foruma giriyordum herhalde :)) o zamanlar insan heyecanlı oluyor ister istemez..Sevgili oralet ve dila28 in o kadar yardımlarını gördüm ki nasıl teşekkür etsem az olur yani..O YÜZDEEEN BEN DE BARIŞ ÇAKIR MELEĞİ OLARAK YARDIMA HER ZAMAN HER ŞEKİLDE HAZIRIMMMM :)

burcucum herkese yetişmeye çalışıyorsun sen de. takdir ediyorum seni. çok da güzel moral,destek ve bilgi veriyorsun. eksik olma. :KK9:

Bitanemm ya nasıl mutlu ettin beni var ya gözlerim doldu okurken ben çok duygusalım bir de aman aman yani :) burda birbirimizi gerçek hayatta tanımıyor da olsak güzel dostluklar ediniyoruz ne güzel..Eğer sana bir faydam dokunabildiyse ne mutlu bana..Yakında ben de Barış beye burun için görüşmeye gidicem belki denk getiririz randevuları memişlerin 7 aylık halini görünce sen de yerinde duramazsın sevinçten söyliyim sana zamanla ameliyat olduğunu bile unutacaksın bunlar benim KENDİ GÖĞÜSLERİM diye dolaşacaksın her yerde benden söylemesi :KK66:

hem de nasıl!!!!!

Kalem1981.. senin daha onceki deneyimlerini çook okumuştum forumda, o zamanlar yazmıyordum sadece insanların yazdıklarını takip ederek bilgi edinmeye çalışıyordum.

valla kendisine özelden gönderdiğim mailimde de yazdım, burcu'nun hakkı ödenmez, ne kadar teşekkür etsem azdır, bıkmadan usanmadan tüm sorumlarımı yanıtladı, içimdeki çoğu endişeyi sildi süpürdü, söyledikleri biiir biiir gerçekleşiyor, tabi bunun moralime de etkisi çok büyük, sabrından ve iyilikseverliğinden ötürü kendisini tebeik ediyorum

Bebeğimm sen böyle de çok seksisin o yüzden aceleye gerek yok önce bebişş olsun bakalım arkasından da harika memişler geleceeeeek :KK66:

Su_perisi79 un göğüsleri de gerçekten HARİKA oldu yahuu kendi göğüslerime benzettim ben onunkileri ne de olsa cc kardeşiyiz..Barış bey diye söylemiyorum amaa sihirli mi elleri bizim doktorumuzun yoksaaaa dokunduğu her yeri güzelleştiriyor bir MAŞALLAH ta Barış beye :)))

su_perisi79 canım masallah gercekten harıka olmus cicilerin doktorunun ellerine seğlık .darısı basıma inh. sizleri bole gördükce sabırsızlığım daha cok artıyor canım. güle güle kullan canım benim :)

hem de nasıl!!!!!

güle güle kullan canım çok hoş gözüküyorlar,ama şu an asla balenli kullanma daha çok yeniler dikkatli ol olur mu?, İlk aylarda sporcu sütyeninden vazgeçme zaten çok rahat birşey biliyorsun.. güle güle kullan artık keyfine diyecek yoktur,bu sene tatil daha bir güzel olacak senin

X