badem10 meme estetiği ameliyatı

selamlaaaar,

bu haftasonu ilk kontrolüm vardı ama randevum iptal oldu maalesef :KK43:(. Barış Bey şehir dışına çıkmak zorunda kalmış, Sevin Hanım'la bu haftaiçi tekrar görüşüp yeni bir randevu ayarlayacağız. Pfff biran önce şu masaj olayına başlasak hiç fena olmayacak, şu hassasiyet beni öldürecek, gerginlik hissetmekten, bütün hareketlerimi kontrol etmekten gına geldi.

bu arada burcunun cicilerine söyleyecek bir çift lafım var; bugüne kadar gördüğüm en güzel ciciler arasındadır kendileri, tek kelimeyle MUHTEŞEMLER!!!!! :))))

selamlaaaar,

bu haftasonu ilk kontrolüm vardı ama randevum iptal oldu maalesef :KK43:(. Barış Bey şehir dışına çıkmak zorunda kalmış, Sevin Hanım'la bu haftaiçi tekrar görüşüp yeni bir randevu ayarlayacağız. Pfff biran önce şu masaj olayına başlasak hiç fena olmayacak, şu hassasiyet beni öldürecek, gerginlik hissetmekten, bütün hareketlerimi kontrol etmekten gına geldi.

bu arada burcunun cicilerine söyleyecek bir çift lafım var; bugüne kadar gördüğüm en güzel ciciler arasındadır kendileri, tek kelimeyle MUHTEŞEMLER!!!!! :))))

Şu meşhur memişleri bir ben göremedim galiba.. :)))

burcu peki öncesinde kaçtı göğüs ölçün şimdi 19 luk bi fark var? bi de bunlar damla mı?

Ayy yavrum yaa keşke olsaymış kontrolün hemen başlamış olurdun masajlarına yumuşama açısından da süper olurdu ama ne yapalım artık birkaç gün daha bekleyeceğiz artık..Masaja başlar başlamaz birkaç gün içerisinde değişimi görüyorsun zaten kesinlikle canım.

Mailine bakabildin mi benim memişlerin değişimi nasıl olmuuuuuuuş :)

selamlaaaar,

bu arada benim protezler damla canım..bugün de yeni bir mezura aldım arkadaştan onla ölçtüm şimdi onla da göğüs altı 70 üstü 88 cm çıktı :KK70:

burcu peki öncesinde kaçtı göğüs ölçün şimdi 19 luk bi fark var? bi de bunlar damla mı?

cicim mailine baktım ayrıca cevap da yazdım kontrol et istersen

bide doktorun taktığı sporcu sütyeninin üzerinde 85 yazıyor, herhalde diyorumki benimkiler yumuşayıp oturunca falan 80-b cup yada c cup falan olacaklar, buna da şükür. inşallah c cup olur. gerçi b cup da iyi. a cup'ı bile doldurmayan sütyeni aksesuar gibi süs olsun diye takan biri için acayip büyük bir olay bu :)))

Canım senin mailine cevap yazıyordum ben de şimdi :) ya hotmail den önce girip meme forumuna baktığım için maillere bakmak sonradan aklıma geliyor açıkçası :))

6 günlük hallerine göre gayet iyi gözüküyorlar..sol göğsün şimdiden oturmuş gibi duruyor hatta fotoğrafta sağ hafif daha şiş duruyor ama fotoğraflar da 6 günlük halleri zaten :) canım bu hafta içi bir gün barış bey le görüşürsün vee masaja başlarsın inşallaaah o zaman değişim süper oluyor ve sen de derin bir ohh çekiyorsun sonrasında..Meme de b cup iyidir valla canım ben 75 c cup bulamayınca 80 b cup alıyorum gerçi pentiden sütyen almıştım onlar 80 c cup ama markadan markaya da değişiyor sanırım bu yaa cup e falan çok takılmamak lazım bence kafam karışıyo öyle :KK70:

Doktorcuğmuz dila28 arkadaşımıza demişti ki EN SEKSİ GÖĞÜS BİR ELİN AVUCUNU DOLDURACAK BÜYÜKLÜKTE OLANDIR :) Sonuna kadar katılıyorummm..Teyzecimle buluştum da dün onun da memişleri kocaman garibim omuzları taşıyamıyor memişleri hafif eğerek yürüyor kendini kızdım ben de bu yaşta kamburun çıkacak teyzoş diye :)

HER ŞEY KIVAMINDA ŞEKERİM, VEEE SENİNKİLERİN BENCE MAŞALLAHI VAR:nazar: masaja başladıktan sonra çok daha ayrıntılı konuşacağız bu mevzuları :) öpüyorummm.

bide doktorun taktığı sporcu sütyeninin üzerinde 85 yazıyor, herhalde diyorumki benimkiler yumuşayıp oturunca falan 80-b cup yada c cup falan olacaklar, buna da şükür. inşallah c cup olur. gerçi b cup da iyi. a cup'ı bile doldurmayan sütyeni aksesuar gibi süs olsun diye takan biri için acayip büyük bir olay bu :)))

canım benım ne guzel yazdıklarını burdan takıp edıyorum hep. yuzundekı mutlulugu yazdıklarından okuyabiliyorum :) darısı basıma ınsalah en kısa zamnda artık.

Ben bunları görmüştüm önceden.. Hatta resmine yorum bile yapmışım. Allah Allah nasıl oldu bu iş anlamadım.. :)) Neyse... Teşekkür ederim.. Sevgiler canım.. Öpüldün.. :)

canım ne zmandır görüyordum meshur memıslerı gormek ıstedıgını her defasında yazıyordun. önceden gördüğün memışlermi cıktı karsına :)

sevgili cimbom33,

çok teşekkür ederim yazdıkların için. eğer niyetin varsa inşallah sende olursun. sakın acele etme, kafanda iyice kur düşün taşın kararını ver planını yap. geç olsun güç olmasın. eğer ciddi ciddi niyetliysen yani son kararını vermişsen araştırmanı güzelce yap, planlı programlı bir şekilde ameliyatını vakitlice olmaya bak. inşallah gönlünce olur herşey.

burcucum canım,

ayyy çok teşekkür ederim, ne güzel şeyler döktürmüşsün, ne yalan söyliyim, azıcık içim buruktu küçükler diye, ama napiyim artık bu kadar olur max. diyordum, çünkü benim gerçekten hiç yoktu, düze yakındı yani, ee yer yok, bide doktora 310 cc istiyorum diye bayağı ısrar ettim, adamcağız beni doğal dursun 280 iyidir diye ikna etmeye çalıştı ama dinlemedim, daha önce yazmıştım ya, narkozdan kendime geliyorum, kafam bir dünya oradakilere ilk sorduğum kaç cc takıldı sorusu oldu, doktor nasıl taksın 280 cc. dimi benim gibi deliye??? hahahaha :))

ayy canım inşallah dediğin gibi olur, ben ara ara resimlerini çekip göndericem sana, sen yine bir kontrol edip bakıver, noolur noolmaz bilen birilerinden görüş alalım demi?? :))

X