günaydınlar herkese,
cuma günü gittim şekerler Barış Bey'in ofisine. ilk masajı yaptı, valla korktum tabi profesyonel adam gayet iyi biliyor da, aman dedim, bu nasıl masaj çıkacak bunlar yerlerinden, birşey olmaz sen merak etme dedi. sütyen alabilirsin dedi, tarif etti, tam burcu'cuğumun dediği gibi sütyen tarif etti Sevin hanım da. balenli olabilirmiş, hergün masaj yap, üstüne yatabilirsin, o da masaj yerine geçer dedi. masajı da burcunun tarif ettiği gibi yaptı. :))
haa bir de dikişlerimin üzerindeki bandajları çıkardı, yaklaşık 10 gün falan bekle dedi, sonrası için bant verdi ama medikal birşey, sanırım jel yerine geçiyor. ben her ihtimale karşı da eczaneden scarexjel aldım, bu 10 günlük sürede de onu kullanacağım. bandajları çıkarınca altında az olsa kurumuş kan vardı, duşla banyoyla bununda gitmesini bekle ondan sonra bandı kullan dedi.
tek bir problemim var o da masajı Barış Bey'in yaptığı gibi yapamıyorum, yani masaj yapıyorum ama yalanım yok adamın yaptığı kadar bastıramıyorum, bu da benim beceriksizliğim galiba, ama dediğiniz gibi ilk masaj bile çok farketti, artık daha rahat hareket edebiliyorum. haa unutmadan bide bana evde sütyensiz gez evde çamaşır kullanma sakın dedi, birde 1 yıl boyunca push up sütyenler yasak, sadece çok özel gecelerde takabilirsin, o da eve gelir gelmez çıkarmak kaydıyla hemen dedi, yasak dediyse hiçbirşekilde kullanmam zaten, evde de sütyensiz geziyorum ama bir tuhaf geliyor tabi, eskiden de sütyensiz gezerdim evde ama o zamanlar göğüslerim olmadığı için gayet rahattım, önüm dümdüzdü resmen, ama şimdi hem var hem de biraz sertler, tabi alışmak kolay değil, ama güzel bir duygu :))
herkesin yapısı farklı tabi, aslında ağrım sızım kalmadı ama şunu farkettim, dikiş yerlerim ağrıyacak sızlayacak diye çok hassas davranıyorum, kendi hareketlerimi kendim kısıtlıyorum, annem rahat ol diyor ama elde değil işte, sanırım masajı o yüzden çok iyi yapamıyorum, elimden geldiğince yapıcam işte, hala biraz sertler, ama acele etmiyorum daha 1 ay bile olmadı ameliyat olalı, o yüzden telaş etmiyorum. ama şu kadarını yazayım, ben ameliyat olalı bugün 20. günüm ve diyorumki eğer kas altı olsaymışım hala kendime gelememiş, kolları oynatamıyor olurdum çok büyük ihtimalle. kas zarı altı yönteminin ne kadar doğru hastayı rahat ettiren bir yöntem olduğunu bir kez daha anlamış oldum. krem falan sürebilirmiyim dedim, masaj yaparken kolaylık olsun diye, yağ krem tarzı şeyler sürmen oradaki gergin cilt için iyi olur dedi.
şimdiiii aklıma gelmişken son bir sorum var, takılan silikon protezlerin sertifikaları oluyormuş, aldınız mı yada verildi mi?