- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
-
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Oyy bu ne icten bi karsilamaHihihihi ay çok iyi ya izin günleriniz cakisiyo mu pekii
Hoşgeldin kız ne var ne yok bakiyim
Ben cok guzel oynarim ya titreti
Her zamannn :) tanriimm okul bu pazartesi açılacak diye bekliyordum bayramdan sonraya atmışlar, intihar etmek için güzel bi aksamOyy bu ne icten bi karsilama
Okuyomusun canimHer zamannn :) tanriimm okul bu pazartesi açılacak diye bekliyordum bayramdan sonraya atmışlar, intihar etmek için güzel bi aksam
Ay ben çok odunum aşağısı oynasa yukarısı oynamiyoHihihihi ay çok iyi ya izin günleriniz cakisiyo mu pekii
Ben cok guzel oynarim ya titretirim falan ben bile sasiriyorum
İvit okuyorum bitse de gitsekOkuyomusun canim
Ay ben çok odunum aşağısı oynasa yukarısı oynamiyo
Ooo super valla sansa bakk. Gittin mi makete çilekleri almayaa :)[/QUOTE]İvit okuyorum bitse de gitsek
Ben her cumartesi pazar izinliyim, o da pazar gunu izinliymiissss
Ooo super valla sansa bakk. Gittin mi makete çilekleri almayaa :)[/QUOTE]ne okuyosun kizİvit okuyorum bitse de gitsek
Ben her cumartesi pazar izinliyim, o da pazar gunu izinliymiissss
ne okuyosun kiz[/QUOTE]Ooo super valla sansa bakk. Gittin mi makete çilekleri almayaa :)
Sağlıkla ilgili olduğu için hic issiz kalmazsın güzel bence hem iki yıllık okuyabilirsen güzel olur :)Bn bankacilik okudum muhasebecilik yapıyorum :) simdi anesteziye merak sardim ama nasil bolum sence
Istiyorum ama devlet tutmaz sanırım puani yuksekSağlıkla ilgili olduğu için hic issiz kalmazsın güzel bence hem iki yıllık okuyabilirsen güzel olur :)
Puanlar kaç bilmem ama yine de bi dene şansını bence. Puanlar dusebiliyo cunkuIstiyorum ama devlet tutmaz sanırım puani yuksek
2.tercihte sansim yaver gider belkiPuanlar kaç bilmem ama yine de bi dene şansını bence. Puanlar dusebiliyo cunku
İnşallah canım. En iyi isler sağlıkta. Yoksa ben aslinda mimarlık istiyodum :) ama çok mutluyum iyiki hemşirelik okuyrm2.tercihte sansim yaver gider belki
Ay ben çok odunum aşağısı oynasa yukarısı oynamiyoHihihihi ay çok iyi ya izin günleriniz cakisiyo mu pekii
Ben cok guzel oynarim ya titretirim falan ben bile sasiriyorum
Ben kalcalari oynatirken gobegi de oynatuyorumAy ben çok odunum aşağısı oynasa yukarısı oynamiyo
YettimHadi sohbet edek
Diğer arkadaş nerde toplaniiinYettim
Gelir o da görünce. Hmm nerden böyle bir kanıya vardın tanıdığın falan mı varDiğer arkadaş nerde toplaniiinaslinda ateistler çok zeki insanlar bence
Tanıdıklarım var da onlar ozentilikten ateist. Hani allah oku demiş ya aklımızı kullanmamız gerekiyo ya, niye sorgusuz sualsiz herşeye inanıyoruz? Hic dini sorguladin mi neden sorgulatmiyilar? Hani aklimizi kullanmamiz gerekiyodu neden hemen inaniyoruz dine? Bence sorguladığı için zeki insanlar. Ya bunlar birinin uydurmasiysa? Ne bilcex çok eskiden olmuş bitmiş şeyler. Ama inanmak için geçerli sebeplerim var o yüzden elhamdülillah muslumanim. Açıkçası yoksa benim de kafam karışırdıGelir o da görünce. Hmm nerden böyle bir kanıya vardın tanıdığın falan mı var