- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Sağol canım evet bende sevdim kızıl yaptım da birazcık saçımı
Bende evdeyim. İyi yaptın, hoşgeldin
süpersin nico ' mmm
komşum çaya davet etti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım evet bende sevdim kızıl yaptım da birazcık saçımı
Bende evdeyim. İyi yaptın, hoşgeldin
süpersin nico ' mmm
komşum çaya davet etti
Beyaz tenlilere yakışıyor kızıl bence ben gibi bu kız buğday ama olsun
Hani bize
atla gel kıscem ..
kızıl yakısana yakısıyor harbiden .. :)
ben esmerim
Güzele ne yakışmaz canım :) ♡♥♡♥Hemen
Evet ben yakıştırıyorum kendime
Güzele ne yakışmaz canım :) ♡♥♡♥
Ay sağol tatlım
Ay bana yakissa bakir kızıl yaptırmak istiyorum amma trnime gitmiyo kumralim ben. Uzun ve dümdüz olsa hic kat olmasa siyah yaptircam. Siyah yakışıyor. Hic boya surmedim ama biliyorum kına var sacimda. Eminim sana yakışmıştır güle güle kullan canım :)Beyaz tenlilere yakışıyor kızıl bence ben gibi bu kız buğday ama olsun
Hani bize
Ay bana yakissa bakir kızıl yaptırmak istiyorum amma trnime gitmiyo kumralim ben. Uzun ve dümdüz olsa hic kat olmasa siyah yaptircam. Siyah yakışıyor. Hic boya surmedim ama biliyorum kına var sacimda. Eminim sana yakışmıştır güle güle kullan canım :)
Benim de normal kına bazen diyrm keşke tüm saçım bembeyaz olsa da kına yaksam bakir gibi durur şuan yildiz tilbe kafasına sahibimBen hint kınası da değil normal kına yaptım Güneşte parlıyor. Bence kimyasaldan daha iyi
Benim de normal kına bazen diyrm keşke tüm saçım bembeyaz olsa da kına yaksam bakir gibi durur şuan yildiz tilbe kafasına sahibim
Hee deli dolu çatlak bi garibim çok garip şeyler istiyrm bu araYıldız Tilbe mi
Nerdesinizz kizzzz
Hoşgeldin yeni gelin napiyon mesajlasiyo musunuz bakiyimmBen geldim sohbetee olmaz mıııı :)
Ben geldim sohbetee olmaz mıııı :)
Hihihihi ay çok iyi ya izin günleriniz cakisiyo mu pekiiOo tabi, yeni çilek gelmiş markete 1kg çilek ayırmış bana akşam muhakkak alıp denemeliymişim
Hoşgeldin kız ne var ne yok bakiyimSelam kizlar
Ben cok guzel oynarim ya titretirim falan ben bile sasiriyorum [/QUOTE][QUO"ebaayan, post: 36548222, member: 594035"]Oryantal öğrenmek istiyorum ben yaa ama o kadar odunum ki hareket edemiyooom