Feministler yine ıvır zıvır şeylere kafa yormuş.
Ayy ama çok sinir bozucu. Ve kimi erkekler bilinçli olarak yanındaki kadınla tensel temas için yapıyor bunu. 6 kişilik yere 4 kişi sığıyorsun bu benciller yüzüden. Hem ben neden bacağım herifin tekinin bacağına sürterek yolculuk yapayım. Eteği belinde iffetli bir kadınım ben.Feministler yine ıvır zıvır şeylere kafa yormuş.
bi dakika nasıl yaniFeministler yine ıvır zıvır şeylere kafa yormuş.
Mervecik, bazen profil resmindeki gibi ateşler saçıyorsun. Ama trol ateşleri!Feministler yine ıvır zıvır şeylere kafa yormuş.
bi dakika nasıl yanibacağını sonuna kadar ayırıp yerimi,yada başkasının yerini taciz eden,hatta bacağını bana bilerek dokunduran adamlara yasa konuldu diye feminist mi olduk şimdi?ayrıca o bacaklarını ayırdığında tüm takım edavatının çirkin bir şekilde ortada görünmesine değinmiyorum bile,tüm buralar benim der gibi.
Mervecik, bazen profil resmindeki gibi ateşler saçıyorsun. Ama trol ateşleri!
Pislik herifin biri, pergelini 140 derece açıp, benim yerimi işgal edecek sıkıştıracak üstüne, çaktırmadan bu yolla dokunacak, buna karşı çıkan kadınları, muhtemel aynı iğrenç tacize uğramış ve veya uğrayacak(!) bir diğer kadın ise, olayı feministlikle ve ıvır zıvır işlere kafa yorma olarak yorumlayacak...
Bu bir kabus olmalı!
mervecik senin hemcinslerine karşı bir nefretin mi varEvet ıvır zıvır bir mesele. Feministlerin erkek nefreti körükleme yollarından biri daha sadece. Yoksa bacaklarını ayırıp oturan yok mu, illa ki var. Ama sanki gerçekten de bi meseleymiş gibi gündem haline gelmesi komik bile degil, saçma...
Ben toplu taşıma araçları kullandıgım zamanlardan açıkçası en çok orta yaş ve orta yaş üzeri teyzelerin terörünü hatırlıyorum. Buradaki asıl mesele, otobüs adabıdır, ya da otobüslerdeki koltukların dogru düzgün, belki biraz daha geniş yapılmasıdır. Sonuçta bazıları kilolu, bazıları dar kıyafetli, bazıları uzun boylu... vs... Bunları konu edeceklerine zırvalamayı tercih etmişler her zamanki gibi. Hatta adı da ''manspreading'', direkt erkek taşlama geyigi.
Ortadogudaki kadın taşlayan zihniyet = Batıdaki feminizm ideoloji. İnsanlar bunu anlayabildikleri gün benim niye böyle saçmalıkları eleştirdigimi anlayacaklar. Yani mesele bacak ayırma falan degil... İlgisi bile yok...
Neden cama yapışayım.Direk uyardım bir kere başıma geldi.ayni olayi bende yasadim resmen camla bir oldum adam ittirdim olmadi baktim olacak gibi değil indim otobüsten
valla ben oraya buraya sıkısamamayni olayi bende yasadim resmen camla bir oldum adam ittirdim olmadi baktim olacak gibi değil indim otobüsten
mervecik senin hemcinslerine karşı bir nefretin mi var
bak bende senin gibi birgün beni anlayacaklar umuduyla yaşıyorum hep inanama senin bu yazdıklarının da bu konuyla alakası yok.konumuz yaşlı teyzelerin yer kapma yada iki kişilik yere tek başına oturma konusu değil,eğer öyle bir konu açılırsa onları da eleştiririz ama şimdi ki konumuz bu.sence erkeklerin bacaklarını ayırıp karşımızda öyle oturması,yerimizi işgal etmesi ıvır zıvır tantana mı,kaldı ki kimseyi taşlamıyoruz
Merhaba nasil msj atacagimi bulamadigim için buradan yazıyorum uyeligimi iptal ettirmek istiyorum yarfimci olurmusunuzMetroda bacaklarını ayırarak başkalarının yerini işgal eden erkeklere karşı sosyal medyada başlatılan ve Türkiye’de de büyük yankı bulan “bacaklarını topla” kampanyası New York’ta 'oturması bilmeyen' iki erkeğin gözaltına alınmasına neden oldu.
Eki Görüntüle 1547598
Yurt dışında “manspreading” Türkiye’de ise “bacaklarını topla” ve “yerimi işgal etme” hashtag’leriyle geçtiğimiz aylarda sosyal medyada büyük ilgi gören kampanyanın ardından dün ilk kez New York polisi iki erkeği tutukladı.
Metroda bacaklarını normalden fazla ayırarak oturan Latin Amerika kökenli iki erkek, ‘bir kişinin işgal edeceği yerden fazlasını kapladıkları’ ve çevrelerindekilere ‘rahatsızlık verdikleri’ gerekçesiyle gözaltına alındı.
Hürriyet