"Bacaklarını topla" kampanyasından sonra ilk gözaltı

Helal olsun ülkemizde deb başlar umarım..

Lanet ettim artık toplu taşımalardan.
Cam kenarındaysam iniceksem kalkmıyor mesela. Üstünden mi atlicam adam ? Çekil çık bi.

Yıl olmuş 2015 ve sen hala Komünizm safsatasıyla uğraşıyorsun öyle mi? Kapitalist, sömürü sisteminin tepesinde oturan kimseler, Anarşist ve Komünistlerden daima korkmuştur. Ama , bana kodaman olup gücünü korumaya çalışanlar gibi görünmedin. Tersine, güçsüzlüğüne, fakirliğine şükr edip kapı kulluğu yapan, isyan etme gücü olmayan kimselere benziyorsun.
Komünizmi kötülemek... Yıl olmuş 2015 ve biz hala Komünizm'den korkan insanlarla uğraşıyoruz.
Neden korkuyorsun? Eşitlikten? Açlık ve sefaletin olmamasından?
Şimdi, Feminizm düşmanı olmanı daha normal karşılıyorum.

Kapitalizm bir sömürü düzeni falan degildir. Hatta gayet açık söylüyorum; ben hem kapitalizmi hem de emperyalizmi savunuyorum.

Ayrıca eşitlik hurafedir. Hiç kimse eşit falan degildir. Ve bu eşitsizliktir asıl adaletli olan. Herkesin eşitlige zorlandıgı, herkese eşit davranılan bir düzen ahlaksızlıgın dibidir. Hem zaten tarihte en büyük ahlaksızlıklar ''size sevgi getirdik, herkesi sevelim, herkese eşitlik, herkese özgürlük, halkların kardeşiligi...'' vs gibi lafları sıralayanlar olmuştur.

Anarşistlerden, komünistlerden, sosyalistlerden falan da korktugum yok. Bu tipler güya kendi savunduklarını iddia ettikleri insanlar tarafından bile destek görmez, ne de olsa insanlar aptal degil böyle saçma sapan ideolojilerin peşinde gidecek kadar.

Bugünlerde ise bu komünizm ve sosyalizm saçmalıkları tutmadıgı için feminizm abartıldı. novus ordo seclorum'un yüzü suyu hürmetine.

Doga yasalarına aykırı falan görmüyorum, ibret alsınlar diye insanlara hayvanlar aleminden örnek vermem ben çünkü insan olarak hayatta kalabilmemiz ve gelişebilmemiz daha çok dogal olana aykırı davranmamız sayesindedir.

Feminizm ise bir kadın hareketi degildir, kadınlar kullanılan pozisyonundadır. Sosyalizm/komünizm denemelerinin yeni versiyonudur bu.

Kadınlar ezilmiş de bilmem ne... Hikaye. Eger gerçekten ezilmişlerse, demek ki erkek üstünmüş, eşitlik yokmuş. Üstün olmasaydı ezemezdi sonuçta dimi? Ama aslında kadınların öyle aman aman ezildigi falan da yok. Aksine erkekler daha çok ezilmişlerdir çünkü sorumlulukları daha agırdır.

Şimdi de zencilerin ezilmesine geldi konu *_* Şimdi buna da cevap verirdim ya neyse... Sonra ırkçı falan dersin, konu iyice dagılır, ugraşamam.

Ama şu Alman yahudilerinin hakkını yememek lazım... Kelimelerin, kavramların, olayların insanların zihnindeki algısıyla çok güzel oynuyorlar.

O halde size göre, siyahilerde güçsüz olduklarından yıllarca köle olarak alınıp satıldılar? Peki ya bu durumdan kurtulmalarını ilahi bir güç mü sağladı? Eğer gerçekten güçsüz olsalardı, işlerin hala aynı ilerlemesi gerekmezmiydi? Amerikan başkanı bile oldular. Ne iş?

Dünya geçmişinde binlerce soykırım var. Bunların her biri, bir taraf daha güçsüz, ezilmeye müsait olduğundan mı gerçekleşiyor? Yoksa, diğer taraf akıl eksikliği ve bunun getirisi olan bir tür canilik iç güdüsü ile hareket ettiği için mi?
Şöyle bir durum var. Dövüşmeyi bilmeyen, gözü dönmüş bir kimsenin karşısında usta bir hoca bile yenilebilir. Karşısında ki çılgın ve dengesizdir. Oysa bir usta, kendisi gibi eğitimli, tekniği ve gücü yerinde olan bir kimse ile karşılaşması halinde, rütbesinin sağladığı özellikler sayesinde mutlaka kazanacaktır.

İsrail'de kadınlara askerlik zorunlu, bu muhteşem bir özellik. Ve eğer Feminizm gibi bir diğer muhteşem düşünce akımını, sizin kurguladığınız gibi onlar ortaya çıkardıysa, ne iyi yapmışlar. teşekkürü hak ediyorlar.

Tam olarak ne söylemeye çalıştığını anlayamadım fakar son kısma cevap verebilirim. "Dışarısı böyle bir yer...." diyen bir kimseye karşı, cevap vermek anlamsız olacaktır. Ona karmanın gücünü, kendi bileğiyle göstermeli insan.

Bir üst yorumda bahsettiğiniz pozitif ayrımcalık, benim gözümde küçük düşürme, aşağılamadan başka bir işe yaramıyor. Bir başkasıyla eşit olabilmek için, aynı haklara sahip olmak gerekir. Ayrıca verilecek her türlü hak, ayrımcalık, imtiyaz kişiye "güçsüz, zavallı, korunmaya muhtaç" damgası vurur. Ve bu şekilde asla yol katedilemez.
Ben pozitif ayrımcılığın gerekliliğine inanirim. Fazla çalışanın fazla mesaiyi haketmesi gibi. Yaşlarından dolayı çocukların, doğum emzirmek gibi faaliyetler yüzünden bedensel ve ruhsal olarak iki kat fazla zorlanan kadınların. Soylediklerinde " vermek" ifadesinde katılmıyorum. Kimse kimseden ustun degil ki bir degerlendirme yapılıp bahsedilmiş olsun. Verilmiş birşey yok yani zaten var olan bir hakkın iadesi var ki zaten yazimda da bu ifadeyi kullanmıştım. Sorun ise hala gormezlikten geliniyor. Ataerkil, feminizm, eşitlik, kadın, erkek...... Bir erkek metroda neden bacaklarını ayırarak oturur ve kadın veya erkek yanında oturan kişi bu durumda ne yapar ne yapmalı? Her seferinde uyarmak, zaten esitiz böyle birseye hakkı yok demek, anlayışlı olup tekrar tekrar rica etmek ustelik hepsine tek tek herseferinde, tacize uğramışlıkla hareket edip tepki vermek! Hangisi? Bir erkek yanindakine bu durumda nasıl davranıyor bir kadın nasıl davranıyor? Nasıl davranılmalı? Soru bu, sorun bu.

Kapitalizm bir sömürü düzeni falan degildir. Hatta gayet açık söylüyorum; ben hem kapitalizmi hem de emperyalizmi savunuyorum.

Ayrıca eşitlik hurafedir. Hiç kimse eşit falan degildir. Ve bu eşitsizliktir asıl adaletli olan. Herkesin eşitlige zorlandıgı, herkese eşit davranılan bir düzen ahlaksızlıgın dibidir. Hem zaten tarihte en büyük ahlaksızlıklar ''size sevgi getirdik, herkesi sevelim, herkese eşitlik, herkese özgürlük, halkların kardeşiligi...'' vs gibi lafları sıralayanlar olmuştur.

Anarşistlerden, komünistlerden, sosyalistlerden falan da korktugum yok. Bu tipler güya kendi savunduklarını iddia ettikleri insanlar tarafından bile destek görmez, ne de olsa insanlar aptal degil böyle saçma sapan ideolojilerin peşinde gidecek kadar.

Bugünlerde ise bu komünizm ve sosyalizm saçmalıkları tutmadıgı için feminizm abartıldı. novus ordo seclorum'un yüzü suyu hürmetine.

Kapitalist ülkelerde açlık oranı, Latin Amerika ve Komünist ülkelere oranla %100 daha fazladır. Kuzey Korede tek bir aç kimse bulunmazken, Amerikada evsizlerle dolup taşan, Times meydanında bile sayıları 100'leri aşan aç, fakir insan var.
Ben, gelire göre vergiden ve sınırsız eşitlikten yanayım. Eğer, benim arabam yokken, bir başkası özel uçağı ile yolculuk yapıyorsa, bu kapitalizm yani hırsızlık, sömürü ve caniliktir.
Küba, dünyada sağlık sektöründe çığır açan bir ülke. Ülkenin tamamında eğitim, sağlık vb gibi zorunlu ihtiyaçlar ücretsiz olmakla beraber, sınıf eşitsizliğide minimum seviyede.
Komedi. Emperyalizmi destekliyorsanız, Afganistan ve Irak gibi ülkelerde gerçekleşen olaylarıda alkışlıyor olmalısınız?
Bir de bizi İsrailin propagandasına alet olmakla suçluyor... Nerdeyse piramitin en üstünde erkekler ve ben olmalıyız yazacaksın...

Kapitalist ülkelerde açlık oranı, Latin Amerika ve Komünist ülkelere oranla %100 daha fazladır. Kuzey Korede tek bir aç kimse bulunmazken, Amerikada evsizlerle dolup taşan, Times meydanında bile sayıları 100'leri aşan aç, fakir insan var.
Ben, gelire göre vergiden ve sınırsız eşitlikten yanayım. Eğer, benim arabam yokken, bir başkası özel uçağı ile yolculuk yapıyorsa, bu kapitalizm yani hırsızlık, sömürü ve caniliktir.
Küba, dünyada sağlık sektöründe çığır açan bir ülke. Ülkenin tamamında eğitim, sağlık vb gibi zorunlu ihtiyaçlar ücretsiz olmakla beraber, sınıf eşitsizliğide minimum seviyede.
Komedi. Emperyalizmi destekliyorsanız, Afganistan ve Irak gibi ülkelerde gerçekleşen olaylarıda alkışlıyor olmalısınız?
Bir de bizi İsrailin propagandasına alet olmakla suçluyor... Nerdeyse piramitin en üstünde erkekler ve ben olmalıyız yazacaksın...

Şu forumda sosyalizmi eleştirecegim hiç aklıma gelmezdi. Sadece NancyFr diye bir üye vardı hem komünist hem feministti. O bile açmadı bu saçmalıkların bahsini.

Latin Amerika'nın, Küba'nın, Kore'nin ya da SSCB'nin neyi düzgünmüş ki gelip bana bunları övüyorsun? Bunlar yönetimlerinin sosyalist ideolojileri yüzünden fakirlige, açlıga, fuhuşa, derme çatma pis evlere ve hastanelere... vs ye mahkum olmuşlardır. Ayrıca dünyadan izole yaşamışlardır. Sanki sosyalizm gelince açlık bitiyor, fakirlik bitiyormuş gibi sallamış durmuşsun. Tutmuş bir de Küba falan diyorsun yahu... İnsanlara ayda 10 dolar maaş ver, sonra da bedava süt verdim diye adaleti sagladıgını zannet. Komedi... Bu ülkeler rezil ülkelerdi yönetimleri yüzünden. Küba ve Kore hala aynı gerçi. Bizim solcular pek sevre ama bu ülkeleri niyeyse. Tabi bir de böyle mantıksız fakir edebiyatını da severler...

Sende demek hem erkek hem de zengin düşmanlıgı var. Keşke hem zenginler hem erkekler ölse demi?

Kaptalizm degil, asıl sömürü düzeni sosyalizmdir. İnsanlar asıl hak ettiklerini kapitalist sistemde elde edebilirler, tabi ki bu %100 bizi tatmin etmiyor olabilir duygusal açıdan. Ama mantıken bu budur. Emperyalizm ise karşılıklı fayda saglar.

Bu dedigin feministlerin aklını zehirlemesi yüzünden. Sen kendini degersizleştiriyorsun da haberin yok. Aşagılık kompleksini aşıladılar resmen yahu insanlara.

''Bill Gates benden çok daha fazla iş başardı, ne de olsa adam dünyayı degiştirdi ve herkesin evinde bu adamın eseri var'' desem kendimi degersizleştirmiş olur muyum, yoksa haklıyı hakkını mı vermiş oldum? Eger kendimi degersiz hissedip aşagılık kompleksine girseydim muhtemelen ''aman yaaa napmış sanki, o yapmasa başkası yapardı zaten'' derdim.

İlk önce burada özel olarak bir üstünlükten bahsetmiyorum. Genel manada erkek cinsi ile kadın cinsi arasında konuşuyorum. Yoksa erkek güçlüdür deyince erkeklerin hepsinin güçlü oldugu anlamına gelmiyor, ki bir çogu güçlü degil, güçlü olmaya mecbur (sorumluluk). Bir sürü kadın var erkeklerin çogundan zeki, güçlü vve sorumluluk sahibi olan. Yani her erkek her kadından üstündür anlamı yok burada, erkek cnsnin sorumluulklarının daha agır oldugunu ve bu yüzden bir üstünlük oldugunu anlatıyorum.

Eşdeger konusuna gelirsek kadına verilen haklara bakınca kadının daha degerli oldugu ortada. Çünkü rahim pahalaıdır, sperm ise ucuz. Kadının hiçbir şeyi olmasa bile dogurma yetenegi var, erkek ise mecburen bir şeyler yapmak zorunda (bak yine sorumluluk). Asıl kendini degersizleştiren kadınla erkegi eşitlemeye çalışan feminist tiplerde. Böyle zırvalık olmaz.

Mervecik ömrümden gayet uzun bir süre ayırdım sana. Sen benim dediklermi düşünmeden direkt savunmaya geçiyorsun. Duruşmada avukatlar bile böyle savunmaz tezini, en azından karşısındakini değerlendirerek yapar savunmasını.

Sen zaten kendi çapında ünlü olmuşsun forumda. Ne üyeler yazmış, hala aynısın. Bunu dediğim için üzgünüm ama ben artık düşüncemi sana anlatamıyorum, yoruldum ya. Boşa yazıyorum, bi blog açsam en azından bazılarına faydam dokunurdu. Seni bu yoz düşüncelerinle baş başa bırakarak, en iyisini yapacağımı düşünüyorum. Çünkü sen çağdaşlığa adım uyduramazsın, uyamazsın , belli ki. Sen kendi kendini cezalandırıyorsun, bizim buna engel olmamızı da engelliyorsun, benim artık elimden birşey gelmiyor üzgünüm. Anlayamıyorsan dediklerimi, bu senin sorunun.

Vakit ayırıp kendi doğrularını bana açıkladığın için teşekkür ediyorum. Ama ben artık cevap verecek sabrı kendimde bulamıyorum. Bu tür düşünceler beni çileden çıkartıyor. Umarım bir gün, çevrenin baskısı olmadan, oturup düşünürsün bunları. Umarım bir gün, kendini bu düzenden kurtarmayı başarabilirsin. Hakkında hayırlısını diliyorum, hoşçakal

X