- 13 Mayıs 2010
- 657
- 0
ben de int sipariş verdim ertesi günü geldi....2 hafta oluyodur pilatese başlayalı...çok düzenli yapamasam da hergün mutlaka yapıyorum..bacaklarım gittikçe sıkılaşıyo ve inceliyo...nasıl mutluyum ya..:) ve daha da güzelleşti....iyi ki şu pilates varmış..
cecily,videolarda sadece tarih yazıyor,bu bacaklarla ilgili olanı sana zahmet tekrar yazarmısın canım,ben numara göremedim de:),şimdiden teşekkürler.
Merhaba.TV8 sayfasında 21. sayfanın sonrasındaki videolarda tarih yazıyor 21'den önceki sayfalarda numara yazıyor videoların; daha önceki mesajlarımda bahsettiğim gibi 141 ve 132 no'lu video ve 21 nisan 2010 tarihli videolarda bacak hareketlerini rahatlıkla bulabilirsin.Kolay gelsin...
Çok teşekkür ederim canım,zahmet oluyo gerçekten ama ben numaralı olanları bulamadım,yani yok.Ayrıca 21 den önce deil sonra numaralı videolar var ve 141 ve 132 de orada yok defalarca baktım.21 nisan tarihli videoyu buldum ondan problem yok,ayrıca bi sorum daha olucak,bu hareketleri yaparken tek isteğim bacak (baldır)çapında bi incelme,yani kas yapmak istemiyorum:).
cecily hoşgeldinopuyorumnanaktan
nerelerdesin yahu...nasılsın
Teşekkürler ben gayet iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar son durum dedir?
Teşekkürler ben gayet iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar son durum dedir?
canım..bende nihayet ün basladım kaydirigubbakcemile2 hatta az önce bitirdim calısmayı.....yalnız ben bişi sormak istiyorum..gün içerisinde pek fırsatım olmuyor..suan da hareketleri ezbere bilemedigim için pc yi acıp birebir yapmaya calısmak düşüyor tabikide bana..ancak ben tek bir video yu yani 20.25dk lık falan yapıyorum bir gecede buda işe yarar dimiartı hareketleri dogru yapıp yapamadıgımdan emin olamıyorum zamanla oda olur dimiboshayallersmile tatlımm beni motivee edinnn:sinifsinif: artıı son bişey daha günlük nekadar süreli yapmalıyım ortalama sen nekadar la baslamıstın mesela......cvp cvp cvp ohaoldumsmileopuyorumnanaktan kocaman öpüldünüzz canlarrrrrr kaydirigubbakcemile3
Endişelenmeye hiç gerek yok yaşadığın süreç gayet normal.Öncelikle belirtmek istediğim, hareketler zamanla(yapa yapa) yerine oturacaktır.Başlangıçta nefesleri kaçırabilirsin ya da kaslarını kontrol edemediğin için hareketleri tam yapamayabilirsin bunlar için sakın moralini bozma çünkü vücudun zamanla açılacak ve hareketlere uyum sağlayacaktır.Ayrıca yaptığın hareketlerin miktarından çok dikkatli ve doğru yapmaya çalışmak önemli o nedenle 10 dakikalık bir çalışma bile etkisini gösterir yani hareketlerin işe yaramaması gibi bir durum söz konusu değil.Bana gelince daha önce bahsettiğim gibi ben 6. 7. sınıftan beri çeşitli sporları yapıyorum benim fitness ya da aerobik çalışmam ortalama 1 saati bulurdu; pilateste ise yine bu kadarla başladım diyebilirim, yoğun olduğım günlerde ise genelde akşam 30 dakika belirlediğim hareketleri yaptım.Ben başlangıçta (hareketleri öğrenme aşamasında) hareketlerin nasıl yapılacağını ve nerede nefes alıp verileceğini ayrıntılı olarak bir kağıda yazmıştım pilates yaparken hep bu kağıdı yanımda taşıyordum.Genelde ben de hep bacak ve basen hareketlerini ağırlıklı çalıştım şimdi ise yüklediğim karışık videoları usb'ye aktarım lcd'ye takıyorum tv karşısında 40 dakikalık videonun hepsini yapıyorum; ama dediğim gibi başlangıçta önce sorunlu bölgelere yönelik hareketleri seçip ağırlıklı olarak onları yapmak daha mantıklı.İşte benim aşama aşama pilates maceram da bu şekilde umarım yardımcı olmuştur.Bu arada herkesin güzel sonuçlar almasına gerçekten çok sevindim.Tam gaz devam kızlar.Herkese tekrar tekrar kolay gelsin.
peki cecily kaç cm kadar inceldi bacakların