cecily peki tam olarak ne kadar sürede faydasını gördün ?
cecily lütfenn cevap ver bizde sıkılaşalım
ben foruma yeni üye oldum arkadaşlar ama üye olmadan önce takip ediyordum.
15 gün önce cecilynin yorumunu görür görmez pilates bandını sipariş verdim kısa sürede geldi ben de hemen başladım arkadaşın dediği videodaki hareketleri yapmaya
yemin ederim ilk gün bile sıkılaşma hissettim, bence çok faydalı bir spor şahsen denediğim onca şeyin arasında en ucuz ve en etkilisi diyebilirim
cecily çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığın için, sana sormak istediğim bri kaç şey var
sen yalnızca 142. videoyu mu yaptın yoksa başka hareketler de yaptın mı?? bir de benim dizlerimin iç kısmında çok yağ birikmiş diz kapağımdan yukarsı sanki bana ait değil :kedi: orası için de faydalı mı bu hareketler acaba???
son olarak hepinize denemenizi tavsiye ediyorum
Pilates aslında incelmekten çok sıkılaştıran bir spor dalıdır.Ben kendimden örnek verirsem, benim bacaklarım daha çok yağlı bir yapıya sahipti(özellikle iç bölgeler)Bahsettiğim hareketlerle birlikte bu yağlar hem eridi hem de sımsıkı oldu.Kas konusunda da şunu söyleyebilirim ki sıkılaşmadan kaynaklanan bir sertleşme var; ama sporcu kası dediğimiz estetiği bozan bariz bir oluşum olmadı bende;ama bu konuda araştırma yaparak hareketlere başlamak senin durumun için daha doğru olur sanırım.yerimseniben
canım seni baya sıkıstırıyoruz ama öyle bir noktaya değindinki hemen hemen tüm türk bayanları bu sorunları yasıyor bence...basen bacak ...:bbo: bende 2 gündür baslasam mı acaba yapabilirmiyim işe yarar mı gibi soruları düsünüyorum...vücudum sekilsiz ...bacak içlerimin ve basenlerimin sıkılasıp incelmeye coooook ihiyacı var..o pantolon sorununu bende yasıyorum...pantolonu giyiyorum evet ama bişekilde üzerime uzun bişiyler giyerek kamufle etme yolunda ilerliyorum basenlerimi :çok üzgünüm: artıı bide düşük bel faciasının yol actıgı yanlardaki fazlalıklar var tabi...kısacası sıkılasmak istiyorum vücudum artık bi şekil alsın istiyorum:1no2: kullandıgın malzmelerin fiyatlarını,ne bileyim günlük kac dk ka ve kacar tane yaptıgının ayrıntılı bi bilgisini istesem fazla sey istemiş olur muyumbu forma bu yüzden bayılıyorum...istedigin merak ettiğin ya da bilgin olan herseyi rahatlıkla paylasıp fikir alısverişinde bulunabiliyosun..bayanların bence ihtiyacı olan en önemli sey......cvbını bekliyorum canım simdiden tesekkürler (( cok konustum farkındayım ))akannehir
evet cecily bizi bilgilendir
bende plates bandı sipariş verdim yorumların çok heveslendirdi beni canım birde hangi hareketleri yaptığını da öğrensek çok memmun olacağım.
sevgileryerimseniben
Pilates bandini 1-2 saat once bende siparis verdim.
141.videoyu da buldum, evet bacak egzersizleri agirlikli.
Deneyip gorecegim bakalim, umutluyum.
aynı marka sipariş vermişim ama benim renk farklı bilmiyorumkismile Delta Pilates Bandı ( Tere Bant ) Kırmızı - Ds 465
şimdi baktım tekrar peki benim bu aldığım çok mu sert olur canım
Sizinkinin no'su da farkli yalniz.
aynı marka sipariş vermişim ama benim renk farklı bilmiyorumkismile Delta Pilates Bandı ( Tere Bant ) Kırmızı - Ds 465
şimdi baktım tekrar peki benim bu aldığım çok mu sert olur canım
Öncelikle marka seçimin gayet güzel çünkü Delta markasının ben 1,5 kg dambıllarını da kullanıyorum ve gayet kaliteli gerçekten.Ayrıca stretch bandını 5 aydır neredeyse her gün kullandım ama herhangi bir deformasyon olmadı.Sertliğine gelirsek şunu söyleyebilirim ki kırmızı en yüksek sertliğe sahip banttır, zaten bildiğin üzere 3 sertlik var yeşil en düşük mavi orta kırmızı yüksek(tabi markaya göre değişir mesela Ebru Şallı'nın kullandığı Voit markadır ve orta sertlikteki bandın rengi pembedir)Uzun lafın kısası vücudun spora yatkın değilse kırmızı da biraz zorlanabilirsin gerçekten çünkü başlangıç için profesyonellerin kullandığı modeli seçmişsin ama şu da bir gerçek ki yaptığın hareketlerden daha fazla verim alırsın çünkü direnç ne kadar artarsa vücudundaki kaslar da aynı oranda fazla çalışır, hem zaten kullandıkça lastikte zamanla az da olsa gevşeme oluyor...
Cecily, Voit marka olarak daha mi iyi digerlerine gore acaba ?