Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

pilates çemberi ve bantı satın almak istiyorum nasıl ve nerden alıcam ilk kez kullanacağım yardımcı olabilcek var mı acaba kızllaarr ?: benim sorunum kalçalarım sıkı ve dik olsun istiyorum bacaklarım da daha ince

Son düzenleme:
kızlar alt bacak için bi öneriniz var mı? böyle daha kaslı ve sıkı olması için bişey yapılabilir mi yoksa imkansız mı

cecily merb.. lütfen bana da yardım edermisin.. linkleri bulamıyorum indiremiyorum.. kalça, basen ve bacak için olan videoları gönderirmisin lütfen

cecily, çok teşekkür ederim derslerinden vakit ayırıp bize yol gösterdiğin için, ben üç gün oldu başlayalı bir sorum olacak alt bacak (baldır) kısmınıda inceltiyor mu yoksa onun için ayrı bir çalışmamı yapalım

Merhaba.Baldır konusunda daha önce yazdığım iki mesajı yukarıda alıntı yaptım; sorunuzun cevabını buradan bulabilirsiniz.İyi günler...

kızlar merhaba , bir şey soracağım size ,
hani günde 80 dk kalça basen yaparsan kalça kasları iflas eder demiş , cecily arkadaşımız , benim sorum bununla ilgili , ben bi program buldum turbo jam'in kalça - bacak çalıştıran 25 dklık bi cardiosu , pilates lastiği de kullanıor çok eğlenceli diorum ki onu sabah yapsam akşam da ebru ile pilatesin kalça-basen videoları ben de çok mu yüklenmilş olurum ya da , haftada 3 akşam ek olarak pilates yapayım , çünkü benim kalça problemim var yani cardiosuz bu yağları nasıl yakarım bilmiorum , yardım lütfen ..

Merhaba.Bence eğer cardio'yu hergün yapacaksan senin de söylediğin gibi haftada 3 akşam pilates yapman daha uygun.Sonuçta çalıştırdığın bölgeler her iki durum için de aynı: bacak, kalça ve basen.
Ancak vücudun spora yatkınsa, yeterli derecede ve sağlıklı besleniyorsan her ikisini de eşit derecede yapamazsın diye bir kural da yok.Her şey sana bağlı.Bu açıdan için rahat olsun.İyi günler..

teşekkür ederim cecily , cardioya başladım ve hamladım sanırım , üzerine callanetics programının hip hareketlerinden 2'sini de ekledim pilates de ayrıca 3 akşam yapacağım ancak her akşam pilates çemberi ile çalışmak istiorum acaba bana da yollar mısınız çember hareketlerini

Neredeyse bütün sayfaları gezdim orda burda arattım ama video nolarından başka bişey bulamadım. Rica etsem şu çok işe yaradığından bahsettiğiniz pilates videolarına biri link verebilirmi. Kalça, üst bacak özellikle alt bacakta sorunum var.

videoları bulamıyorum biri yardım etsin lütfennn ((

Merhaba Arkadaşlar. 33. ve 34. sayfalara dikkatli bakmamışsınız sanırım çünkü forum boyunca bahsedilen ismi verilen pilates videolarının hepsinin linklerini söz konususu sayfalarda verdim.Sadece 132 ve 141 no'lu videoların linklerinde bir sorun var onları da en kısa sürede yenileyeceğim.Bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin.İyi günler...

Son düzenleme:
mrb cecily, oncelikle bizi bilgilendirdigin için sana çok tsk ederim. yazdiklarini not aldim. bendede basen problemi var.. goguslerim yok denilecek kadar çok az.. goguslerimizi sporla buyutebilecegimizi duymustum.. acaba bu pilates ile mumkun mu ?. ve mumkunse hangi videolari onerirsin ?.. tekrar trsk ederim.

Herkese Merhaba.Yeni bir egzersiz aletini 1,5 ayı aşkın süredir kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşmak için tekrar kaşınızdayım.En son Pilates Çemberini sizlere şiddetle tavsiye etmiştim hatırlarsanız.Ben spor yapmayı çok sevdiğim için dönem dönem yeni teknikler ya da yeni aletler kullanıyorum.Şimdi bahsedeceğim "Thigh Master" egzersiz aleti de konumuzla alakalı olduğundan sizinle de paylaşmak istedim.
"Thigh Master" İç bacak ve basenlerin sıkılaşması ve şekillenmesi için gerçekten çok etkili ve hızlı sonuçlar veriyor.Pilates çemberi ile kıyas yapmayacağım çünkü benim buradaki niyetim kesinlikle "thigh master, pilates çemberinden daha iyi sonuç veriyor hadi şimdi pilates çemberi alanlar bıraksın elindekini thigh master çalışsın" demek değil böyle bir sonuca varmamak için önceden belirtmek isterim.Sadece gerçekten faydasını gördüğüm ve bu konuda hedeflerinize ulaşmanız için size de yararlı olacağını düşündüğümden bu egzersiz aleti hakkında sizleri de bilgilendirmek istedim.Pilates çemberi almayanlar ya da almış olup benim gibi spor yapmaktan gerçekten zevk alıp, kendini daha fazla geliştirmek isteyenler Thigh Master'ı tercih edebilirler.Size fikir vermesi açısından thigh masterın kullanıldığı bir egzersiz videosu linkini aşağıda veriyorum.
Ayrıca hepsiburada sitesinden temin ettiğim "Adler TH-124 Thıgh Master" adlı ürün 12,39 TL'dir(Kargo Bedava).Hepsiburada sitesinden bu ürün hakkında yazılmış 7 adet yorumu da okuyabilirsiniz.Herkese Kolay Gelsin...
İyi Günler...

Thigh Master Exercise: Inner Thighs: Thigh Master Exercises | eHow.com

Cecily merhaba, uzun zamandır yazdıklarını takip etmekteyim. Yazmış olduğun bütün videoları indirdim plates bantı ve thigh master siparişlerim geldi. Thigh master inanılmaz kolay yapılan ve iç bacak kaslarını çok iyi çalıştıran bir alet. Hemen uygulamaya başladım ve gerçekten çok beğendim. Yazmış olduğun bütün bilgiler için çok çok teşekkür ediyorum sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…