Merhaba cecily öncelikle paylaşımların için çok teşekkürler. Çok faydalı ve umutlandırıcı bilgiler verdin bize. Senden bir ricam olacak. Pilates çemberiyle yapılabilecek hareketleri neredn bulabileceğimi söylersen çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
merhaba cecily
ben tekrar birşey sorcaktım
okula gidiyorum o yüzden uzun süredir pilates videolarını yapamadım.2 haftadır günde 5dklık çemberle çalışıyorum.biliyorum çok az ama derslerime de çalışmam gerekiyor.çalışmasam bile bi saatimi pilatese vermek sonra bir saat banyo çok uzun geliyor.sadece haftasonları zaman ayırabiliyorum.sence sadece 5 dakikayla bir değişim görebilirmiyim?görmesem bile devam etcem ama yinede bir sormak istedim
teşekkürler şimdiden
acaba bu plates bacaklardaki çatlakların görünümünü hafifletirmi bacaklar sıkılasınca birde ne kadar sürede bacaklar sıkılasır bende baslamak istiyorum ama hareketleri bilmiyorum birde neler gerekir acaba gerekenleri alayım
Tamamdır; videoları farklı bir upload sitesine yükledim ve yeni linkleri özel mesaj olarak yolladım.İyi günler...
cecily'cim sana cok cok tesekkür ederim .Tam 1,5 aydir hergün olmasada düzenli olarak yaptım ve tam olarak bel-bacak-basen-göbek her yerimde inceldim :). Bana yoladin özel mesajdaki videolar silinmis videolari yükleyemedim bile neden bilmiyorumama ben en cok 15 ve 21 nisan videolari calisdim cok güzel sonuc aldim, tekrar tesekkürler
pilatesi herkese tavisye ederim
merhabalar.. Ben de başlamayı düşünüyorum. Çemberimi sipariş ettim. Cecilycim linkleri bana da mesaj olarak atabilir misin rica etsem..