Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cecily özelden cevaplamaya çalışmıştım ama sanırım gönderemedim. buradan tekrar yazayım.

doğruya doğru, bu foruma damganı vurduğunu adeta format attığını düşünüyorum. ispatı ortada: senin ilk mesajından önce yazan arkadaşlar "inceltici krem" muhabbeti yaparken ve kolay ama pahalı yoldan incelmeye çalışırken senden sonra "pilates, circle, elastik bant, nerden alırım, nasıl yaparım" konuşmaya başlamış :) kremlerin para tuzağı olduğu konusunda değişmez önyargım vardı ama artık ben de "genetik sanırım, inceltemem bacaklarımı" diye düşünüyordum. şimdi aynı azim bana da geldi. pilatesle yatıp strechingle kalkıyorum :)

herşey için teşekkürler.

Merhaba cecily öncelikle paylaşımların için çok teşekkürler. Çok faydalı ve umutlandırıcı bilgiler verdin bize. Senden bir ricam olacak. Pilates çemberiyle yapılabilecek hareketleri neredn bulabileceğimi söylersen çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

merhaba cecily
ben tekrar birşey sorcaktım
okula gidiyorum o yüzden uzun süredir pilates videolarını yapamadım.2 haftadır günde 5dklık çemberle çalışıyorum.biliyorum çok az ama derslerime de çalışmam gerekiyor.çalışmasam bile bi saatimi pilatese vermek sonra bir saat banyo çok uzun geliyor.sadece haftasonları zaman ayırabiliyorum.sence sadece 5 dakikayla bir değişim görebilirmiyim?görmesem bile devam etcem ama yinede bir sormak istedim
teşekkürler şimdiden

Pilates Çemberi Hareketleri hakkında bilgilendirici bir yazı özel mesaj kutuna gönderdim; mesajın sonunda video linkini de görebilirsin...İyi Günler...

Tabi ki değişim görebilirsin.Zaten önceki mesajlarımda çeşitli egzersiz programları önerirken 40 dk'lık video ile pilates çemberi çalışmasını ayrı tutmuştum.Çünkü ikisi birbirinden bağımsız ve farklı farklı sonuçları var.Günde sadece pilates çemberi çalışarak bacak bölgesinde istediğin sonuca rahatlıkla ulaşabilirsin.Videolar genellikle karın,kalça,basen,kol vb. yani vücudun ağırlıklı olarak diğer bölgelerine şekil vermek için uygulanabilir.Videolardaki (Selülit Günü ve Pilates Plus) stretch band ile yapılan bacak hareketleri temel hareketlerdir ve hızlı sonuç almak için uygun değillerdir bundan daha önce Pilates Çemberi ile kıyaslama yaparken de bahsetmiştim
Uzun lafın kısası etki görmeme gibi bir durum olmaz sadece egzersiz süresinin minimum oluşu istediğin sonuçları elde etme süresini uzatabilir; ancak bu çalışmaların düzenli oluşu da olumlu olan bir diğer etken.İyi günler...

Son düzenleme:
merhaba kızlar 15 gün sonra sonucu yazarım demiştim ama düzenli yapamadığım için yazmadım şimdi 5 gündür düzenli yapıyorum selülitlerde gözle görülür azalma ve bariz bir sıkılaşma gerçekten var incelmeye gelince mezroyla ölçmediğim için tam bir sonuç bilmiyorum ama azda olsa hissediyorum üstelik öyle günde 2 defa 40 dklık seanslar falanda yapamadımakşamları 5-6 lastikle yapılan bacak hareketini ve çemberi 20 defalık 2 yada 3 tekrar yapıyorum (çemberi daha fazla yapıyorum tabi)
cecily gerçekten çok teşekkür ederim sana bacaklarım incelmese bile en azından sarkma ve selülit den kurtulmak için yinede bırakmam artık platesi

acaba bu plates bacaklardaki çatlakların görünümünü hafifletirmi bacaklar sıkılasınca birde ne kadar sürede bacaklar sıkılasır bende baslamak istiyorum ama hareketleri bilmiyorum birde neler gerekir acaba gerekenleri alayım

Month bence formu baştan sona oku...zaten sorunun cevabı önceki mesajlarda var...hareketler neler, videoları nerden nasıl indirebilirsin, gerekli olanlar neler..vs vs hepsi zaten detaylı olarak mevcut.

kolay gelsin

Tamamdır; videoları farklı bir upload sitesine yükledim ve yeni linkleri özel mesaj olarak yolladım.İyi günler...

cecily'cim sana cok cok tesekkür ederim .Tam 1,5 aydir hergün olmasada düzenli olarak yaptım ve tam olarak bel-bacak-basen-göbek her yerimde inceldim :). Bana yoladin özel mesajdaki videolar silinmis videolari yükleyemedim bile neden bilmiyorum ama ben en cok 15 ve 21 nisan videolari calisdim cok güzel sonuc aldim, tekrar tesekkürler
pilatesi herkese tavisye ederim

Merhaba.Senin adına gerçekten çok sevindim; bu güzel haberleri burada bizimle paylaştığın için teşekkürler...
Bu arada sana gönderdiğim video linklerini şimdi tekrar kontrol ettim videolar aktif bir şekilde çalışıyor; hatta emin olmak için videoları upload sitesinden tekrar bilgisayarıma yükledim hiç bir sorun yok görünüyor.depositfiles sitesindeki videolar silinmiş fakat dosyatc sitesindekiler sağlam.Özel mesaj kutuna dosyatc sitesindeki linkleri tekrar gönderiyorum tekrar denemende fayda var; ama yine de olmazsa zaten stretch band hareketlerinin çoğu 21 Nisan tarihli videonun başında da mevcut.
NOT:Bu arada videoların çalışması için flv oynatıcı bir program gerekli mesela ben "Media Player Classic Home Cinema" programını kullanıyorum.
İyi Günler...

merhabalar.. Ben de başlamayı düşünüyorum. Çemberimi sipariş ettim. Cecilycim linkleri bana da mesaj olarak atabilir misin rica etsem..

merhaba bende yeni platese başladım kızlar :) bi spor merkezınde. özellıkle bacaklarımın ıncelmesını ıstıyorum cidden gözle görülür bır fark oluyormu ? :)

Son düzenleme:
videoları uygulayan arkadaşlar gelişmeleri paylaşırsanız biz yeni başlayanlarada motive olur ne dersiniz?

Ben Cecily'nin tavsiyeleriyle 3 haftadır pilates yapıyorum. sorunum buradaki pek çok arkadaşın sorunu gibi bacaklarımın kalınlığıydı. aslında basenlerim çok geniş değildi, sadece alt ve üst bacak kalınlığı sorunum vardır. haftada 3 gün 1'er saat pilates ve haftada iki gün cardio yaptım. (pilates Cecily'nin tavsiye ettiği Ebru Şallı'nın videoları, cardio'yu da daha önceden aldığım Cindy Crawford'un cd'lerinden yaptım.burada da bacaklara yönelik, selülit önleyici hareketler vardı). arada kaslarımı uzatabilmek için streching de yaptım (yine Ebru Şallı'nın videolarından).

iki gün önce de Magic Circle'ım elime ulaştı ve iki gündür günde 15 dakika onunla çalışıyorum.

sonuç ne derseniz: aynaya baktığımda sanki bir değişiklik yokmuş gibi (ölçüm yapmadım ne yazık ki). ama eski kıyafetlerim bariz şekilde bol geliyor. yani kesinlikle fark var. işin ilginç yanı, bacak inceltmeye çalışırken basenden daha çok inceldiğimi hissediyorum :) demek ki basen problemim yok desem de aslında varmış. sözün özü: kesinlikle işe yarıyor. hala devam ediyorum ve istediğim sonucu alıncaya kadar çalışmaya devam edeceğim.

Cecily sana ne kadar teşekkür etsem o kadar azdır. asla pişman olmayacaksınız. ben karın kaslarımı da güçlendirebilmek için Ebru Şallı'nın pilates plus videolarını da yapıyorum. Vücudundan memnun olmayan arkadaşlar, valla durduğunuz hata. hemen başlayın. pialtesten herkese bir fayda var :)

Merhaba arkadaşlar! Ben de bölgesel olarak vücudumdan sıkıntı çekiyorum. Çemberimi ve bandımı aldım. Umarım istediğim sonuca ulaşabilirm.
Sevgili cecily rica etsem, Ebru Şallı'nın o silinmiş olan videolarının linklerini bana da özel mesaj ile yollayabilir misin? Tüm tavsiyelerin için de ayrıca çok teşekkürler.

merhaba arkadaşlar 15 gün doldu bacaklarda özellikle eşimin dediğine bakarsak baya bir incelme var kıyafetlerim bol geliyor en önemlisi artık bacaklarım sert ve toplu. cecily bana karın ve kas uzatma hareketlerinin lastikle yapıldığı bir video gönderirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…