Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaslar aynı problem bendede vardı bununla ilgili bir baslık actım ama sildiler kullandıgım urunun ismını yazmıstım urun ismi vermeden sunları soylemek ısterım kesınlıkle gecebılecek bır sorun sakın kafaya takmayın ben yıllarca etek gıyememiştim.kullandıgım urunde çesıtlı asıtler vardı(glıkolık asıt gıbı).Bu yüzden limon bana cok mantıklı geldı.

arkadaslar aynı problem bendede vardı bununla ilgili bir baslık actım ama sildiler kullandıgım urunun ismını yazmıstım urun ismi vermeden sunları soylemek ısterım kesınlıkle gecebılecek bır sorun sakın kafaya takmayın ben yıllarca etek gıyememiştim.kullandıgım urunde çesıtlı asıtler vardı(glıkolık asıt gıbı).Bu yüzden limon bana cok mantıklı geldı.

canım nedir bu krem.
inan kullanmadığım sey kalmadı ama yok aynı:sm_confused: bacaklarımda bol miktarda leke var ve cok taktım kafaya:çok üzgünüm:

ben kese yapıyorum arkadaşlar lekelerin rengi açıldı ama bayağı sert bi kese kullanıyorum; bulaşık teli gibi bişey...herkese tavsiye edemem tabi ama bende işe yaradı... a.s

ürünün ismini yazdım diye resmen satıcı muamelesi yaptılar halbuki ben Amerikada daha ucuz diye yazmıstım allah askına satıcı olsam Amerikadaki satıstandamı pay alıyorum?Yemin ediyorum ben kullandım ve gecti satıcı falanda degılım herkes marka yazıyor anlamadım gıttı.Nivea selülit kremi iyi diyenler Nivea satıcısımı.pfb vanish diye bır ürün kullandım.Bide arastırdım Tend skin lotion diye bır marka var o daha coktanınıyor Amerikada ama Türkiyede yok.Dedıgım gıbı ben pfb vanish kullandım gecen sene 50ye almıstım Türkiyeden.Bu sene ablamlara Amerikadan 25 e getirttik yani burada daha pahalı

Acayip kompleks yapmıstım bacaklarımı resmen yolunmus tavuk gibiydim pütür pütür ve lekeliydi.Hala inanamıyorum pürüzsüz ipek gibi oldular.Annem ara sıra o bacak bu hale nasıl geldi anlamadım diyor.Eşimle nişanlıyken denize gidemezdim sırf o halimi görecek diye veya önceden bronzlasmaya calısırdım bılırsınız bronzken daha az belli olur.Ben cok cektıgım ıcın bır hevesle hemen baslık actım sıldıler.Ama dedıgım gıbı ıcınde 3 -4 cesıt asıt vardı ürünün. belkı limon aspirin gibi asitli dogal seylerde etkılı olabılır.Bırde haftada 1 veya 2 kese iyigelıyor

kızlar ben son ümit pfb vanishi kullanıcam. eczanelerde bulamadım ama internetten siparis verdim 44,70ytl'ye. yarın akşam falan ulaşırmıs elime. kullanıp sonuçlarını yazarımsüprizzzzz
denemediğim sey kalmadı inşallah bu sefer olacak çünkü internetten arastırdım bu pfb ii bişeye benzio kullananlar iyi yorum yapmışlar:içelim:
dediğim gibi kargom gelsin size gelişmeleri yazarıma.s yardım için teşekkürlera.s.

Bende de vardi onceden cok rahatsiz edici bir durum, batiklari igne vs desmeye calismayin, ponzai taslari var banyodan once veya sonra farketmez haftada 2-3 kes bacaklarinizda gezdirin masaj yapar gibi, o batik dediginiz killar olu deri yok oldugu icin cok azaliyor ve zamanla olusmamaya basliyor, bende oyle oldu...
Temizliginize dikkat edin bide banyodayken bacaklarinizi bol kopuklu lifle lifleyin...
Bendeki lekelerde, batiklarda yok oldu, darisi sizin basiniza...

umarım sonuc alırsın canım ben bu ürünü hergun kullanmıstım hatta bazen abartıp sabah aksam surdum yalnız yaz gelıyor dikkat et gunese cıkma kısın kullanmak en ıyısı bırde dedıgım gıbı duzenlı kese yap.bılıyorsun kremlı vucuda kese olmaz ben dusa gırer gırmez vucudumu beyaz sabunla yıkıyorumkı sürdügüm kremler aksın(sampuandanda önce)sonra kese ve sampun.bacakların hafif hafif soyulacak dedıgım gıbı sakın gunese cıkma.

umarım sonuc alırsın canım ben bu ürünü hergun kullanmıstım hatta bazen abartıp sabah aksam surdum yalnız yaz gelıyor dikkat et gunese cıkma kısın kullanmak en ıyısı bırde dedıgım gıbı duzenlı kese yap.bılıyorsun kremlı vucuda kese olmaz ben dusa gırer gırmez vucudumu beyaz sabunla yıkıyorumkı sürdügüm kremler aksın(sampuandanda önce)sonra kese ve sampun.bacakların hafif hafif soyulacak dedıgım gıbı sakın gunese cıkma.

canım yazdıklarını okuyunca yine içime bi umut doldu:teytey:
yalnız bi sorum olucak sana bu krem kimyasal peeling mi yapıyo yani hangi yolla geçiriyo lekeleri??? çkünkü her söyleneni yaptığım için kimyasal peeling yapan bi kremi kullanmıştım daha beter yanık lekesi gibi lekeler oluştu:1no2:yani o kadar berbat durumdayım ki anlatamamsenağlama hayatım boyunca hiç kısa bişi giytemicem diye korkuyorummmmmmsenağlama bide nerden alabilirim onuda yazarsan sevinirim canıma.s.

kızlar ben son ümit pfb vanishi kullanıcam. eczanelerde bulamadım ama internetten siparis verdim 44,70ytl'ye. yarın akşam falan ulaşırmıs elime. kullanıp sonuçlarını yazarımsüprizzzzz
denemediğim sey kalmadı inşallah bu sefer olacak çünkü internetten arastırdım bu pfb ii bişeye benzio kullananlar iyi yorum yapmışlar:içelim:
dediğim gibi kargom gelsin size gelişmeleri yazarıma.s yardım için teşekkürlera.s.

canım eğer alıp kullandıysan yazabilirmisin ürün hakkında bişeyler????çoook wahim durumdayım dasenağlama:1no2::eek:klava:

canım umarım iyi gelir ben bi ara skin doctors'n ingrow go ürününü almıştım 84 ytl'ye güya 3. gün geçirecekti olan parama oldu en ufak bir düzelme olmadı bacaklarımda:eek:klava: gelişmeleri bize de bildir inşallah sende işe yarar canım yaa.s.

ben burada cilt bakımı icin gittigim bır klinikten almıstım google da ürünün adını yazıp türkce sayfalara gır kargoyla gonderen eczler vardır bulundugun sehırde de vardır belkı ordan dırekt alabılırsın ingılızcen varsa kendı ınternet sıtesıpara ıade garantısı vermıs yanı kendılerıne cok guvenıyorlar benımkıler gectı sımdı ablamlarda kullanıyorlar ama batıklarıyla cok oynuyor ablam resmen delık desık etmıs oynamazsa gececek insallah

kızlar merhaba bende aynı problemlerden çok dertliyim batıklardan kaynaklanan lekelerim var bacaklarımda.aslında genç kızlık dönemimde hiç yoktu cillop gibiydi bacaklarım ama şimdi bu lekeler beni çok mutsuz ediyor.İMDATTTT biri bize yardım etsin ne olurrr.kk'da cilt bakım uzmanımız yok muu?herkes sorun yazıyor peki ya bu kadar sorunu kim çözecek?rabbimin işine karışmak gibi olmasın da bu kadar çok sorunu biz kadınlara vercek ne vardı?her pislik her eziyet bizde...hoşçakalınnn!!!

Hangi siteden sipraiş etmiştiniz? Merak ettim.Çünkü tüm sitelerde 75 lira yazıoda.

Yaa kıslarr ağlamak istiyorummsenağlama
Sizde de oluyomu bana ne olursunuz söleyin:çok üzgünüm:
Şimdi dün bacağımda bir acı hissettim
Açtım baktım yine aynı manzara böyleee etrafı şişmiş kırmızı olmuş ucuda belli ama kıl yok..Bende sıktım kan çıktı baya ama başkada bişi çıkmadı şişlikte inmedi İşte benim derdim hep bölesenağlama...Sıkıyorum patlatıyorum leke kalıyo..İnanın artık lekeleri geçtim kıl dönmelerinden bıktım artık yaaaa bu acıdan eziyettennn
Ne olursunuz bir akıl verinn:a015:

ben bunu internetten arastırdım ortalama 75-80 ytl ama yurtdısında ve yabancı sitelerde 19 dolar. gittigidiyodan aldım ben.:hooray: ordaki satıcı yurtdışından getirip öyle satıyomuş, bana gelende boyle güvenlik bandı olan bir rollon kızlar. ağda öncesi 2-3 gün sabah akşam sürmek gerekiomuş sonra şikayet geçene kadar sürmeye devam etmek falan işte. dün gece sürdüm bide bu sabah ama şimdilik yorum yapmak için çok erken henüz bi fark yok..
bu sefer çok ümitliyim yaz geliyoo rahat rahat etek giymek istiyorum ben yerimseniben

ya bu gittigidiyora güvenilirmiki?? Sen peki neyle aldın kredi kartı yada bankaylan? Ben genelde güvenilir bulmuyorumda kredi kartı vermeyi ama dışardada çok pahalı ya..
Neyse tşkrler xthefelix..Sonuçları yazarsan çok memnun oluruz..

ya bu gittigidiyora güvenilirmiki?? Sen peki neyle aldın kredi kartı yada bankaylan? Ben genelde güvenilir bulmuyorumda kredi kartı vermeyi ama dışardada çok pahalı ya..
Neyse tşkrler xthefelix..Sonuçları yazarsan çok memnun oluruz..

founda hiç merak etme gittigidiyor çok güvenilir bir site, kaç kez alışveriş yaptım ben hiç bir sorun yaşamadım. Zaten sen malı eline alıp onay vermezsen ücret hemen ödenmiyor, kusurlu bir malsada paran sana geri iade oluyor. Dışarıda 2 katı neredeyse, bencede ordan almak en mantıklısı. Umarım işe yararda hepimiz kurtuluruzfisfisfis

X