Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben kuru cilde yaptım.Bişe olmadı,hatta batıklara bile bişe olmadı.Soydurucu bi melhem kullanıyorum şimdi bikini bölgesine.Çok güzel soyuluyo ama çokta kaşınıyo.Ponza taşıyla hem kaşımış hemde soydurmuş oluyorum deriyi ama bacaklarımda pek bi etkisi olmadı ponza taşının.

Ben kuru cilde yaptım.Bişe olmadı,hatta batıklara bile bişe olmadı.Soydurucu bi melhem kullanıyorum şimdi bikini bölgesine.Çok güzel soyuluyo ama çokta kaşınıyo.Ponza taşıyla hem kaşımış hemde soydurmuş oluyorum deriyi ama bacaklarımda pek bi etkisi olmadı ponza taşının.

Ne bu krem bacim ya biri kesin bir cözüm söylesin deli olucam valla yaz gecti denize giremedim bu sebepten...

Ne bu krem bacim ya biri kesin bir cözüm söylesin deli olucam valla yaz gecti denize giremedim bu sebepten...

Canım acnelyse kullanıyorum ama sadece bikini bölgesi ve kasıklarda.Daha önce biri kullanıp memnun kalmadığını yazmıştı.Bende sadece deneme amaçlı kullanıyorum.Oldukça etkili bi soydurucu ama ara ara dinlendirip kullanmak gerekiyor ve güneşten korumak gerekiyor.Aksi halde iz bırakabiliyormuş.Benim bikini bölgemde çok kötü batıklar ve lekeler var.Hatta 2-3 tane yağ bezesi gibi bişe var.Muhtemelen içinde kıl kaldı ve o hale geldi.Özellikle onların üzerine sürüyorum ama bi işe yarıyacak mı bilmiyorum. Memnun kalırsam mutlaka bilgilendiririm çünkü bende bu dertten muzdaribim. inşallah bi sonuca ulaşırız..

canım acnelyse diyince sinirlerim kabarıyo nasıl böyle bi akılsızlık yaptım da bilmeden kullandım die..hiçbir faydasını görmedim hatta zararını gördüm lekelerim fazlalaştı:1no2: bence bu tür kremler doktor tavsiyesi olmadan asla kullanılmamalı..sonuçta ilaç..sakın canım sakın alma...

senin yaptıgın bir hata var ki o da bu kremi tek başına kullanman.bu krem diger formlara da göz atarsan eger madecassol diye onarıcı bir kremle kullanılınca dogru düzgün bir sonuç veriyor.sabah akşam madecassol akşamları da acnelyse i sürerek tedavi uygulamalısın ben cok memnunum. hihoyyyt

senin yaptıgın bir hata var ki o da bu kremi tek başına kullanman.bu krem diger formlara da göz atarsan eger madecassol diye onarıcı bir kremle kullanılınca dogru düzgün bir sonuç veriyor.sabah akşam madecassol akşamları da acnelyse i sürerek tedavi uygulamalısın ben cok memnunum. hihoyyyt

Sen nerende ve ne amaçla kullanıyorsun peki? Sorun neydi,ne zamndır kullanıyorsun ve nasıl bir sonuç aldın? Sorularım biraz fazla oldu ama yanıtlarsan sevinirim..a.s.

Sen nerende ve ne amaçla kullanıyorsun peki? Sorun neydi,ne zamndır kullanıyorsun ve nasıl bir sonuç aldın? Sorularım biraz fazla oldu ama yanıtlarsan sevinirim..a.s.

çatlaklarım için kullanıyorum ama batıklara falan da kullanıyorum.faydasını da görüyorum.aslında birazcık da psikolojik.walla ben her şeyi de gayet rahat giyiyorum.bence fazla takmayınn...:CüvCüv:

çatlaklarım için kullanıyorum ama batıklara falan da kullanıyorum.faydasını da görüyorum.aslında birazcık da psikolojik.walla ben her şeyi de gayet rahat giyiyorum.bence fazla takmayınn...:CüvCüv:

Yok ya benimki psikolojik falan değil.Görüntü berbat.Ben bide batıklarla uğraşıyorum,yara yapıyorum hem onların izi,hem kıl köklerinin morumsu benekleri hemde oluşan batıkların lekeleri..:çok üzgünüm: Anlıyacağın bu görüntü karşısında korkup kaçabilirsin yani:bbo:

ben de evde buldum bu kremleri ama tam anlamadım sabah madecassol akşam da öce madecassol sonra acnelyse mı sürcez ne kadar sürede etkisni gördün batıklara da çare oluyo mu ya:uhm:

ben de evde buldum bu kremleri ama tam anlamadım sabah madecassol akşam da öce madecassol sonra acnelyse mı sürcez ne kadar sürede etkisni gördün batıklara da çare oluyo mu ya:uhm:

ben daha çok çatlaklara kullanırken batıklara da sürüyorum..
sabah madecassol
akşam önce madecassol bir süre sonra da yatarken falan işte acnelyse
her ilaç herkeste aynı etkiyi aynı sürede göstermez.bir tedaviye başlamak demek ne olursa olsun öncelikle sabır demektir bana göre.hemen birşeyler beklemek dogru olmaz.
şunu özellikle belirtmek istiyorum.ben bunların faydasını gördüm ama herkesin yapısı farklıdır.isterseniz bi deneyin zaten pahalı kremler de degiller.ama sadece krem kullanmakla da kalmaz.bir kere elinle tırnaklarınla asla oynamıycaksın.epilasyona dikkat ediceksin.aksi taktirde hiçbirşey olmaz. ama şunu da söyleyim ki bu kremlerden kısa sürede birşey bekleme.bence fazla takmayın onları geçecegine de inanın.bende de var mini etek de giyiyorum başka şeyleri de çok da fifi..sevgiler....:teselli:

kızlar benim bacagımda oyle batık lekeleri falan yok. ama bendee sivilcenin cok ufagından kucuk kucuk yani fazlaca var. bunlar için ne oneririsiniz. yaa sokakta süt beyazı kızların bacaklarını goruyorum mermer gibi. bende öyle istiyorum varmıdır bi formulu tavuk derisi gibi bacaklarım :KK43:

ya gerçekten bi çözüm bulsalar şöyle hemen etkisini gösterecek hemen aıcam. bende de aynı sorun var. tani kıllar çıkamıyor batık oluyor öyle oluncada kahverengi lekeler oluşuyor benek benek bacak etek giyemiyorum sıkıldım artık offfffff

kızlar su adrese bakar mısınız .suna dumankayanın XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bacaklarım bu izler yüzünden çok kötüydü 2 aylık direnişle bacaklarımla aşırı bir şekilde düzelme oldu yalnız bunun için biraz sabır lazım bacağımı iki ay boyunca almadım okulda yoktu evdn dışarıda çıkmıyordum kıllar içinde kaldığı için iz yaptığını söleyen oldu gerçekten de öyle kılları baya bir uzattım sonra aldım azaldı izler sonra o aldığımı ellemedim yine iyice uzattım bu sefer tamamıyla yok oldu pis bir bacakla gezmek rahatsız edebilir ama sonunda işe yarıyor ne özel bir krem ne de başka bişey boş yere paraya gerek yok onlar pek işe yaramaz içerde kalan kılı çıkarmak gerekio bunun içinde bir süre bacağınızı almayın ve de kılları bir an önce uzaması için besleyn inanın gözle görülecek kadar fark edecektr bacaklarımdan şimdi çok memnunum ve süper rengide açılıyor :teytey::teytey:

lınk paylasımı yasakmıs.ama sıze aynen yazayım.Bır kahve fincanı yulaf ununu,bir limon suyunu,bir limon suyu kadar eşit miktarda hint yağını,badem yağını ve bir çorba ıslatılmış kili karıştır.koyu olursa 1 corba kasıgı su da ılave et.bacağına sür ve 5 dakıka sonra ovarak cıkar.bu lekeler bacaktan kır gıbı cıkacaktır.haftadabır gun 30 dak bu işleme ayır. yazıyordu.

Kızlar benim bacaklarımda çok fenaydı. Birincisi doktor kese sürmek yasak dedi. İkincisi bunlar iyileşene kadar kot giymek yasak dedi. Tabii ben de öğrenciyim biraz zor oluyor ama kot giymemeye aşırı dikkat ettim. Kimse umrumda değildi iyileşecek diye etek kapri vs.. giydim. Sonra excipicial diye bir losyon verdi. Hergün onu sürdüm. Fucidin diye bir krem verdi. Onu da akşamları sürdüm ama en önemlisi Exfoliac diye bir losyon fiyatı 30 ytl ama en az 3 ay gidiyor. Haftada iki kez kullanılıyor. Ben de çok işe yaradı umarım sizde de yarar.
Ve Adanalı olan varsa aranızda devlet hastanesinde doktor önerebilirim.

arkadaşlar benim de aynı sorunum vardı ben lazer epilasyon a gittim kol altıma ve kıllar gitti ayrıca bütün lekeler de gitti kol altım siyah olmustu resmen suan hem kıl yok tüy bile yok denecek kadar az cıkmıyor...hemde hiç leke kalmadı bembeyaz oldu ama bacaklarıma gidemiyorum cok pahalı birde cok acıyor zor dayandım zaten bu lazer cok menem birşey yüzümede gidiyorum hiç azaltmadı tüylerimi 1,5 sene oldu hala gidiyorum artık ek olarak birde tala kullanıyorum

Kızlar benim bacaklarımda çok fenaydı. Birincisi doktor kese sürmek yasak dedi. İkincisi bunlar iyileşene kadar kot giymek yasak dedi. Tabii ben de öğrenciyim biraz zor oluyor ama kot giymemeye aşırı dikkat ettim. Kimse umrumda değildi iyileşecek diye etek kapri vs.. giydim. Sonra excipicial diye bir losyon verdi. Hergün onu sürdüm. Fucidin diye bir krem verdi. Onu da akşamları sürdüm ama en önemlisi Exfoliac diye bir losyon fiyatı 30 ytl ama en az 3 ay gidiyor. Haftada iki kez kullanılıyor. Ben de çok işe yaradı umarım sizde de yarar.
Ve Adanalı olan varsa aranızda devlet hastanesinde doktor önerebilirim.

Arkadasim losyon nun ismini yeniden yazarmisin 2 degisik sekilde yazmissin benmi anlamadim tekrar edersen sevinirim..

X