- 5 Temmuz 2008
- 695
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kuru cilde yaptım.Bişe olmadı,hatta batıklara bile bişe olmadı.Soydurucu bi melhem kullanıyorum şimdi bikini bölgesine.Çok güzel soyuluyo ama çokta kaşınıyo.Ponza taşıyla hem kaşımış hemde soydurmuş oluyorum deriyi ama bacaklarımda pek bi etkisi olmadı ponza taşının.
benim dediğim teramycn uygulaması batıkları çıkartmak için değil,batık lekelerinin geçmesi için
Ne bu krem bacim ya biri kesin bir cözüm söylesin deli olucam valla yaz gecti denize giremedim bu sebepten...
canım acnelyse diyince sinirlerim kabarıyo nasıl böyle bi akılsızlık yaptım da bilmeden kullandım die..hiçbir faydasını görmedim hatta zararını gördüm lekelerim fazlalaştı:1no2: bence bu tür kremler doktor tavsiyesi olmadan asla kullanılmamalı..sonuçta ilaç..sakın canım sakın alma...
senin yaptıgın bir hata var ki o da bu kremi tek başına kullanman.bu krem diger formlara da göz atarsan eger madecassol diye onarıcı bir kremle kullanılınca dogru düzgün bir sonuç veriyor.sabah akşam madecassol akşamları da acnelyse i sürerek tedavi uygulamalısın ben cok memnunum. hihoyyyt
Sen nerende ve ne amaçla kullanıyorsun peki? Sorun neydi,ne zamndır kullanıyorsun ve nasıl bir sonuç aldın? Sorularım biraz fazla oldu ama yanıtlarsan sevinirim..a.s.
çatlaklarım için kullanıyorum ama batıklara falan da kullanıyorum.faydasını da görüyorum.aslında birazcık da psikolojik.walla ben her şeyi de gayet rahat giyiyorum.bence fazla takmayınn...:CüvCüv:
senin yaptıgın bir hata var ki o da bu kremi tek başına kullanman.bu krem diger formlara da göz atarsan eger madecassol diye onarıcı bir kremle kullanılınca dogru düzgün bir sonuç veriyor.sabah akşam madecassol akşamları da acnelyse i sürerek tedavi uygulamalısın ben cok memnunum. hihoyyyt
ben de evde buldum bu kremleri ama tam anlamadım sabah madecassol akşam da öce madecassol sonra acnelyse mı sürcez ne kadar sürede etkisni gördün batıklara da çare oluyo mu ya:uhm:
Kızlar benim bacaklarımda çok fenaydı. Birincisi doktor kese sürmek yasak dedi. İkincisi bunlar iyileşene kadar kot giymek yasak dedi. Tabii ben de öğrenciyim biraz zor oluyor ama kot giymemeye aşırı dikkat ettim. Kimse umrumda değildi iyileşecek diye etek kapri vs.. giydim. Sonra excipicial diye bir losyon verdi. Hergün onu sürdüm. Fucidin diye bir krem verdi. Onu da akşamları sürdüm ama en önemlisi Exfoliac diye bir losyon fiyatı 30 ytl ama en az 3 ay gidiyor. Haftada iki kez kullanılıyor. Ben de çok işe yaradı umarım sizde de yarar.
Ve Adanalı olan varsa aranızda devlet hastanesinde doktor önerebilirim.