Bacaklar

bacakların kaç cm di kaç oldu peki ? belki sen cevap verirsin :KK70:
Canim malesef bacaklarimi olcmemistim:KK43:
Basen bel gobek olcmustum
Basen 98 di 95 oldu
Bel için 30 sn den başlayıp 55 sn ye kadar plank yaptim 78 di 66 oldu
Gobegi unuttum kaç oldu not defterinde bakinca guncellerim:)

Yeme icmeye de elimden geldiği kadar dikkat ettim kilom 54 dü 52 şimdi
Elimden geldiği kadarda yürüyüş yaptim
Bu arada squat da 50 den başlayıp en fazla 180 e çıktım
Darısı ve çok çok iyileri başımıza :KK66:

Son düzenleme:
Canim malesef bacaklarimi olcmemistim:KK43:
Basen bel gobek olcmustum
Basen 98 di 95 oldu
Bel için 30 sn den başlayıp 55 sn ye kadar plank yaptim 78 di 66 oldu
Gobegi unuttum kaç oldu not defterinde bakinca guncellerim:)

Yeme icmeye de elimden geldiği kadar dikkat ettim kilom 54 dü 52 şimdi
Elimden geldiği kadarda yürüyüş yaptim
Bu arada squat da 50 den başlayıp en fazla 180 e çıktım
Darısı ve çok çok iyileri başımıza :KK66:
çok güzel baya başarılı olmuşsun ama ben çok üşengecim yapmak istiyorum ama başlayamıyorum bi türlü
gögüs 80-85 arası
bel (ince olan yeri) 69
alt bel 84 dü evlendikten sonra 89 çıktı
basen 95 di evlendikten sonra 99-100 oldu.
kilom 53 dü şuan 56-57
çok hassasım bu konuda çok kafaya takıyorum
evlenmeden önce 11 kilo verdim
şuan geri almaktan korkuyorum
özellikle baldırlarda sorunum var iç bacak
direk ordan kilo alıyorum ve çatlak içinde oralarım
ölçtüğümde, 56-57 çıkıyor :KK43: resmen bel ölçüsü gibi :KK43:

Benim de üst bacaklarım sıkıntılıydı, orantısızlık vardı ama zayıflayınca diğer bölgelerdeki yağ azalınca doğal olarak bacaktan da gidiyor. Kısaca kilo verirsen bacakların incelir. Kilo vermezsen hiçbir sporla bacağın incelmez. Zayıflamadan spor yaparsan kaslanarak daha da kalınlaştırırsın.

kızlar 28 yaşındayım ve 36 bedenim ancak şu üst bacaklar var ya..

Oldum olası dert oldu.

Selülit yok,oldukça sıkı ama şu futbolcu bacağı Tarzı denilen güçlü fakat kalın bacaklar..

İncecik olmak istiyorum artık ya..

Düzenli yürüyüş ve yüzme yapıyorum. Pilates ve spin derslerine katılıyorum.

Yakında korkumdan spor yapamayacak noktaya geleceğim.

Sizle ilgili merak ettiğim ise basenli ve kalın bacaklıydım; incecik oldum diyen var mı?

Kondisyon/ yarış bisikleti basen yapar mı yapmaz mı? Düşük vites mi yüksek vites mi inceltir?

Eğimli yürüyüş ön bacak kaslarını geliştiriyor iddiası Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bir de burda görüş almak istedim.
Bisiklet basen yapar da y pmaz da.koltuğunu iyi ayarlarsan yapmaz

Oldum olası uzun ince bacaklara sahibim. Keza iki hamilelik yaşadım. Şükür ki bacaklarda basende aynı. Tabi göbüş oldu o da ayrı.

Bacakların incelmesi söz konusu olabilir. Ama bunun için hangi spor yapılır bilmem. Bazen inceltmek istersin kas olur baldır olur. Bi spor hocasına sorsan.
Normal dogum mu yaptn

zapzayıf tabirine uygunum ama bacaklarımın üst kısmı benim de kalın malesef geçmiyor incelmiyor bi degişme olmuyor. zorlama kendini :KK66:

Ben sizinki gibi bacakları çok begeniyorum, değiştirmek için uğraşmayın. Bakım yapın, spor yapın daha güzel olsunlar.

Teşekkürler kızlar..
Yorumlarınızı tek tek okuyup tavsiyelerinizi not aldım. Bir gayret uğraşacağım bakalım. Sonuç alırsam paylaşırım sizlerle..

Kusura bakmayın resim eklemek istemedim . Çok karakteristik bir vücudum olduğunu düşünüyorum. Hani basenli vs :KK51:
Tanınma paniği yaşadım.:KK53:

çok güzel baya başarılı olmuşsun ama ben çok üşengecim yapmak istiyorum ama başlayamıyorum bi türlü
gögüs 80-85 arası
bel (ince olan yeri) 69
alt bel 84 dü evlendikten sonra 89 çıktı
basen 95 di evlendikten sonra 99-100 oldu.
kilom 53 dü şuan 56-57
çok hassasım bu konuda çok kafaya takıyorum
evlenmeden önce 11 kilo verdim
şuan geri almaktan korkuyorum
özellikle baldırlarda sorunum var iç bacak
direk ordan kilo alıyorum ve çatlak içinde oralarım
ölçtüğümde, 56-57 çıkıyor :KK43: resmen bel ölçüsü gibi :KK43:
:)
Canim bu evlilik napmis sana.:KK70:
Şaka bi yana Valla bende çok useniyodum ama etkiyi görünce insan birakmak istemiyor squat selülitede iyi geliyomus
Bence 2 hafta dene etkisini göreceksin
Ve bırakmak istemeyeceksin :KK66:

kızlar 28 yaşındayım ve 36 bedenim ancak şu üst bacaklar var ya..

Oldum olası dert oldu.

Selülit yok,oldukça sıkı ama şu futbolcu bacağı Tarzı denilen güçlü fakat kalın bacaklar..

İncecik olmak istiyorum artık ya..

Düzenli yürüyüş ve yüzme yapıyorum. Pilates ve spin derslerine katılıyorum.

Yakında korkumdan spor yapamayacak noktaya geleceğim.

Sizle ilgili merak ettiğim ise basenli ve kalın bacaklıydım; incecik oldum diyen var mı?

Kondisyon/ yarış bisikleti basen yapar mı yapmaz mı? Düşük vites mi yüksek vites mi inceltir?

Eğimli yürüyüş ön bacak kaslarını geliştiriyor iddiası Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bir de burda görüş almak istedim.
sizin gibi olmak için nelerimi vermezdim :KK43:

Catharsis Catharsis ha ha bizim fizikler benziyormuş sanki,
tabi benim sorunlar sadece üst bacakken şimdi başka problemlerim de var.

hiç bende göbek olmaz deme, bende de olmazdı, çok deneyince oluyormuş :))

neyse bir dönem ciddi spor yaptım, spor hcamla düzenli çalıştık. her ay her bölgemdeki incelmeyi izledik.
bacaklar bir seviyeden sonra kesinlikle incelmedi.
spor hocam da, şöyle bir çıkarımda bulundu (ne kadar sana uyar bilemem), senin bacak yapın daha incelmeye izin vermeyecek. hatta gittiğim spor salonunda hidrolik aletler vardı, öyle çok kas yapmıyor onlar. aletler dışında da plates yapardım ayrıca. öyle çok kas olma durumu da yok yani.

bir dönem de baya parasızdım, bu sefer sporla değil ama diyetle (öğrencilik ne yaparsın, diyet diyorsun parasızlığa) çok ciddi kilo verdim. ki artık az görüştüğüm arkadaşlarım, bir derdin mi var, bir deri bir kemik kalmışsın derlerdi.
o dönemde bacaklar dahil inceldim. ama bacaklarla diğer vücut bölgeleri arasındaki oran hep kendini korudu.

Catharsis Catharsis ha ha bizim fizikler benziyormuş sanki,
tabi benim sorunlar sadece üst bacakken şimdi başka problemlerim de var.

hiç bende göbek olmaz deme, bende de olmazdı, çok deneyince oluyormuş :))

neyse bir dönem ciddi spor yaptım, spor hcamla düzenli çalıştık. her ay her bölgemdeki incelmeyi izledik.
bacaklar bir seviyeden sonra kesinlikle incelmedi.
spor hocam da, şöyle bir çıkarımda bulundu (ne kadar sana uyar bilemem), senin bacak yapın daha incelmeye izin vermeyecek. hatta gittiğim spor salonunda hidrolik aletler vardı, öyle çok kas yapmıyor onlar. aletler dışında da plates yapardım ayrıca. öyle çok kas olma durumu da yok yani.

bir dönem de baya parasızdım, bu sefer sporla değil ama diyetle (öğrencilik ne yaparsın, diyet diyorsun parasızlığa) çok ciddi kilo verdim. ki artık az görüştüğüm arkadaşlarım, bir derdin mi var, bir deri bir kemik kalmışsın derlerdi.
o dönemde bacaklar dahil inceldim. ama bacaklarla diğer vücut bölgeleri arasındaki oran hep kendini korudu.
Katılıyorum .

Çok zayıf olayım kürdan gibi gezeyim bacaklar da incelsini denedim ben de.. Ancak kaburgalarım çıktı, göğüsler bitti, kollar kürdan gibi oldu, elmacık kemikleri fışkırdı. Çok ciddi eleştiriler aldım o donemde ... Ama bacaklar gene çöp gibi olmadı.

Yapı meselesi dedikleri şey doğru galiba ama benim mantığıma yatmıyor. Bacaklar sanki başka maddeden mi? Kas, yağ, kemik değil mi bunlar da...

X