Bacaklar

En zor zatiflayan bolge ust bacak. Beslenmeye cok dikkat edip o bolgeyi calistiracak hareketler yapman gerekiyo. en iyisi spor salonuna yazilip bir hocayla calisman bence hem hirslaniyo orda insan.:KK69:
Zaten salonda çalışıyorum ben.

Hocalarda acıyorlar artık bana :KK43:

Beslenmeye cok dikkat edince aşırı sporla birlikte bu sefer diğer bölgeler mesela kollar bilekler incelikten kırılacak, yüz kemikleri fırlayacak noktaya geliyor. 34 bedendim bir ara , hoş gözükmüyordum.

Uzun süredir yapıyorum ama ara da verdim. Üç ay kadar spor yapmadım zaten şimdi ondan ağlak moddayım.

Ama ihmal etmeyeceğim çok düzenli yapıcam bu sefer.

Yediklerine dikkat edip, düzenli bir şekilde devam edersen kesinlikle sonuç alırsın.

Step tahtaları var, ona inip çıkarak (merdiven inip çıkma ile eş değer)
bu şekilde de sonuç alabilirsin.

kızlar 28 yaşındayım ve 36 bedenim ancak şu üst bacaklar var ya..

Oldum olası dert oldu.

Selülit yok,oldukça sıkı ama şu futbolcu bacağı Tarzı denilen güçlü fakat kalın bacaklar..

İncecik olmak istiyorum artık ya..

Düzenli yürüyüş ve yüzme yapıyorum. Pilates ve spin derslerine katılıyorum.

Yakında korkumdan spor yapamayacak noktaya geleceğim.

Sizle ilgili merak ettiğim ise basenli ve kalın bacaklıydım; incecik oldum diyen var mı?

Kondisyon/ yarış bisikleti basen yapar mı yapmaz mı? Düşük vites mi yüksek vites mi inceltir?

Eğimli yürüyüş ön bacak kaslarını geliştiriyor iddiası Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bir de burda görüş almak istedim.
Benim o :KK70:
Üst bacağım ve alt bacağım kalındı.
Haftada 6 gün 1 saat koşarak üstüne squat,side lunge,jump squat,sumo squat türevi hareketerle 2 saate tamamlayarak incecik bacaklara sahip oldum. Hatta başarı öykülerinde fotoğraflı başlığım da var.
Genetik o genetik değişmez diyenler ağzı açık bakıyorlar şimdi. :21: Bisikleti düşük vitesle yapın.

Ben kondisyon bisikleti basen genişletiyor diye okumuştum oturarak yapıldığı için.
Ama şu ayakta yapılan eliptik bisiklet bacak, basen bölgelerini şekle sokuyor.

İşte bisikletle ilgili iki farklı görüş alıyorum; biri senin dediğin. Aylarca yapmadım bisiklet vs bıraktım. Değişen bir durum olmadı. Spor hocası ikna etti geri döndüm. Bu arada evet üst bacak kaslarım gelişmiş durumdalar. Alt bacaklarım ince zaten.
Yüzmede serbest , kurbağalama bazen takılıyorum .

Kemik yapısı Nasıl anlaşılır? İnce kemikli birinin bacak kemikleri kalın olur mu ki?

Ben bisiklete binerim yıllardır. Hava güzelse bisikletimi alır dağa taşa vururum, hava kötüyse kondüsyon bisikletine atlarım. Bacaklarım genetik olarak ince ama üst bacağıma dokunduğumda taş gibi, kasları hissedebiliyorum. Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum bisiklet şekle çok etki etmiyor sadece kasları güçlendiriyor. Kalınsa incelmiyor, inceyse kalınlaşmıyor. Ama basen genişlettiği kesinlikle efsane.

Bir yeğenim var aynen senin gibi vücut yapısı. Üst beden incecik, bel kuş kadar çok şekilli. Alta inince birden balon gibi oluyor. Basen geniş bacaklar kalın. Bir senedir her gün yoga yapıyor. Çok büyük değişiklik oldu. Ama yine de incecik bacakları küçücük kalçası var diyemeyiz. Sadece normale döndü. Kemik yapısı öyle çünkü. Sıkılaştı, vücudu şekle girdi. Alt beden üst beden orantılandı.

Kemik yapını anlarsın sen zaten. Kemiklerinin üzerinde santimlerce yağ ya da kas mı var yoksa kemiklerin mi kalın anlaşılır.

Zaten salonda çalışıyorum ben.

Hocalarda acıyorlar artık bana :KK43:

Beslenmeye cok dikkat edince aşırı sporla birlikte bu sefer diğer bölgeler mesela kollar bilekler incelikten kırılacak, yüz kemikleri fırlayacak noktaya geliyor. 34 bedendim bir ara , hoş gözükmüyordum.
Yapın öyle demekki canim :KK43:

Pilates veya aerobik gibi.
Ben de önceden mesela tek eliptik yapardım ama yaş ilerledikçe vucut sinyaller veriyor. Sırtım ağrıyor mesela, esnetme ihtiyacı hissediyorum. Esnetince rahatlıyorum gibi. O yüzden uzun vadedeki sıkıntılar için bu tür sporlar bana daha mantıklı geliyor. Artı kardiyolojik sorunların önüne geçer hızlı spor yapmaktansa. Bizim kültürümüzde spor olmadığı için spor yapma özürlü bir milletiz, paldır küldür dalıveriyoruz. Faydadan çok zarar getirebilir.
Zaten en istikrarlı yaptığım spor pilates, ruhumun şifası.. Ama daha çok dediğin gibi esneme, sağlık , Ağrılara yönelik bir spor pilates. Ben çok incelttiğine inanmıyorum.

Belki az..

Ediptik sevmem mesela ; yarış bisikleti tercih ediyorum. Galiba ondan da zarar görüyorum. Spor hocam ısrarla yarış bisikleti derslerine sokuyor beni :KK43:

Zaten en istikrarlı yaptığım spor pilates, ruhumun şifası.. Ama daha çok dediğin gibi esneme, sağlık , Ağrılara yönelik bir spor pilates. Ben çok incelttiğine inanmıyorum.

Belki az..

Ediptik sevmem mesela ; yarış bisikleti tercih ediyorum. Galiba ondan da zarar görüyorum. Spor hocam ısrarla yarış bisikleti derslerine sokuyor beni :KK43:

Bir eğitmenle çalışıyorsan daha güzel tabi. Bir de zaman bulabiliyorsun ne güzel. Ben günde 15-20 dk kadar evde yapabilirsem ne ala ki onu da oyun haline getirmem lazım. Çünkü eve 19:30 da giriyorum, yemek muhabbeti derken kızıma zaman ayırmam lazım. Onu da dahil ediyorum aklına girmesi açısından tabi henüz küçük olduğu için tam zor bir hareketteyim “anneee baaakkk oluyor mu?” gibi şeylerle renk katılıyor hayatına: )

Benim o :KK70:
Üst bacağım ve alt bacağım kalındı.
Haftada 6 gün 1 saat koşarak üstüne squat,side lunge,jump squat,sumo squat türevi hareketerle 2 saate tamamlayarak incecik bacaklara sahip oldum. Hatta başarı öykülerinde fotoğraflı başlığım da var.
Genetik o genetik değişmez diyenler ağzı açık bakıyorlar şimdi. :21: Bisikleti düşük vitesle yapın.
Hocam da düşük çalıştırıyor bisikleti ; vites düşük ama deli pedal çevirerek ..
Squat çok yaptım ben de.. Kalçayı şekle soktu ama bacaklara etkisi az bana göre..

Fotoğraflar için link atar mısın?

kızlar 28 yaşındayım ve 36 bedenim ancak şu üst bacaklar var ya..

Oldum olası dert oldu.

Selülit yok,oldukça sıkı ama şu futbolcu bacağı Tarzı denilen güçlü fakat kalın bacaklar..

İncecik olmak istiyorum artık ya..

Düzenli yürüyüş ve yüzme yapıyorum. Pilates ve spin derslerine katılıyorum.

Yakında korkumdan spor yapamayacak noktaya geleceğim.

Sizle ilgili merak ettiğim ise basenli ve kalın bacaklıydım; incecik oldum diyen var mı?

Kondisyon/ yarış bisikleti basen yapar mı yapmaz mı? Düşük vites mi yüksek vites mi inceltir?

Eğimli yürüyüş ön bacak kaslarını geliştiriyor iddiası Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bir de burda görüş almak istedim.

Bence spining İ bırak
İnanılmaz kaslandırıyor derecesi yüksekse

Ben doğumdan sonra kalınlaşmıştım ama squat yaptım bir süre, basen ve üst bacak konusunda işime yaradı.

Bir de sırt üstü yere uzanarak kalçayı yukarı kaldırma hareketini şiddetle öneriyorum.
Canim Bu son yazdığın ne işe yarıyor ve kac sn yapılmalı

Hocam da düşük çalıştırıyor bisikleti ; vites düşük ama deli pedal çevirerek ..
Squat çok yaptım ben de.. Kalçayı şekle soktu ama bacaklara etkisi az bana göre..

Fotoğraflar için link atar mısın?
tabiki http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...indim-fotografli.794699/page-12#post-45021882 başlık bu before afterlar da var gerilerde.
squatı neden sonra yaptığında önemli bence yoğun 40 dk 1 saatlik cardiodan hemen sonra yapılan saydığım hareketler müthiş hızla incelme yaptı bende. deneye yanıla buldum doğruyu. son iki aydır spor salonuna gidiyorum orda bisiklet 15 dk sürüyorum sadece düşük dirençli koşu daha çok inceltti beni. açık havada her gün koşuyordum. şehir değişikliği olunca salona başladım.

Ben bisiklete binerim yıllardır. Hava güzelse bisikletimi alır dağa taşa vururum, hava kötüyse kondüsyon bisikletine atlarım. Bacaklarım genetik olarak ince ama üst bacağıma dokunduğumda taş gibi, kasları hissedebiliyorum. Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum bisiklet şekle çok etki etmiyor sadece kasları güçlendiriyor. Kalınsa incelmiyor, inceyse kalınlaşmıyor. Ama basen genişlettiği kesinlikle efsane.

Bir yeğenim var aynen senin gibi vücut yapısı. Üst beden incecik, bel kuş kadar çok şekilli. Alta inince birden balon gibi oluyor. Basen geniş bacaklar kalın. Bir senedir her gün yoga yapıyor. Çok büyük değişiklik oldu. Ama yine de incecik bacakları küçücük kalçası var diyemeyiz. Sadece normale döndü. Kemik yapısı öyle çünkü. Sıkılaştı, vücudu şekle girdi. Alt beden üst beden orantılandı.

Kemik yapını anlarsın sen zaten. Kemiklerinin üzerinde santimlerce yağ ya da kas mı var yoksa kemiklerin mi kalın anlaşılır.
Yogayı hiç denemedim . Nedense hafif kalır gibi bir izlenim yaratıyor bende.

Benim bacaklar da taş, bu kadar spora futbolcu gibi oldum tabi.

Belki daha şoft seyler yapmam lazım

X