Bacaklar

Katılıyorum .

Çok zayıf olayım kürdan gibi gezeyim bacaklar da incelsini denedim ben de.. Ancak kaburgalarım çıktı, göğüsler bitti, kollar kürdan gibi oldu, elmacık kemikleri fışkırdı. Çok ciddi eleştiriler aldım o donemde ... Ama bacaklar gene çöp gibi olmadı.

Yapı meselesi dedikleri şey doğru galiba ama benim mantığıma yatmıyor. Bacaklar sanki başka maddeden mi? Kas, yağ, kemik değil mi bunlar da...

valla vücut deposunu yapmış bir kere, elbette uğraşırsan eritmenin yolunu bulursun.

hatta bu konunun sonuna mutlu haberini almak isterim :)

bu arada 4-5 ay kadar squat da yaptım spor yaptığım dönemde :) bunu da belirteyim de, squat gibi sadece bacak ve kalça çalıştıran bir sporda bile 4-5 ay yeterli olmadı, ki en fit günlerimdi.

ah ah ah...

ama hiç denemediğim bunca yıl, yüzmek var.
tam başladım, bir sebeple bıraktım.

eğer düzenli yüzme yaptığın bir dönem varsa, getirisi ne oldu, yazar mısın?

valla vücut deposunu yapmış bir kere, elbette uğraşırsan eritmenin yolunu bulursun.

hatta bu konunun sonuna mutlu haberini almak isterim :)

bu arada 4-5 ay kadar squat da yaptım spor yaptığım dönemde :) bunu da belirteyim de, squat gibi sadece bacak ve kalça çalıştıran bir sporda bile 4-5 ay yeterli olmadı, ki en fit günlerimdi.

ah ah ah...

ama hiç denemediğim bunca yıl, yüzmek var.
tam başladım, bir sebeple bıraktım.

eğer düzenli yüzme yaptığın bir dönem varsa, getirisi ne oldu, yazar mısın?
Squatı ben de uzun süre denedim. Kalçayı süper yapıyor ama bence bacağa etkisi yok sumo da olsa lunge da olsa popo ve üst Basen belki şekilleniyor o kadar..

Yüzme üç ay kadar her yaz düzenli yaptığım bir aktivite. Çok şekil veriyor, forma sokuyor ama bacaklara yürümeden daha fazla bir etkisi yok kanımca.

Kış yüzmelerini de eklemek lazım belki ancak öyle denemedim.

Selam kızlar,

Bugün ilk yoga dersimi aldım. Keyifli ve mediyatif Ancak bacaklarda pek işe yarayacağını sanmıyorum. Çok basit geldi bana..Gene de haftada bir ekleyeceğim programıma..

shapee shapee squat, lunge, sumo hepsini tekrardan ele aldım bugün. Ancak quardiceps kasları cAlışmadan ben beceremiyorum bunu ya.. Sadece arka üçlü kas grubuna etki etsin istiyorum ancak olmuyor.

Selam kızlar,

Bugün ilk yoga dersimi aldım. Keyifli ve mediyatif Ancak bacaklarda pek işe yarayacağını sanmıyorum. Çok basit geldi bana..Gene de haftada bir ekleyeceğim programıma..

shapee shapee squat, lunge, sumo hepsini tekrardan ele aldım bugün. Ancak quardiceps kasları cAlışmadan ben beceremiyorum bunu ya.. Sadece arka üçlü kas grubuna etki etsin istiyorum ancak olmuyor.

Canim ben senin bu konun hakkında bir arkadaşımla konuştuğum da bana kas eritmenin zor olduğunu söyledi. Özellikle hala spor hayatı devam ediyorsa.
Uzun ve hafif tempoda yürüyüş yapman lazımmış.
Tempoyu ani yükseltip tekrar hafif tempoya geçmek kaydıyla.

Ama ben hala guardiceps ve arka 3 lü kas grubunu ayni anda çalıştırarak eritecegini düşünüyorum :))
Çok teşekkür ederim canım..

Squat lunge' ı kac adetten kac set yapmamı önerirsin?

Arkadaşının tavsiyesini yapıcam. Zaten kardiyo yaparken yürüyüş yapıyorum. İnterval çalışırım ; tempoyu değiştirirerek.. Eğim öneriyor Musun peki ?

Çok teşekkür ederim canım..

Squat lunge' ı kac adetten kac set yapmamı önerirsin?

Arkadaşının tavsiyesini yapıcam. Zaten kardiyo yaparken yürüyüş yapıyorum. İnterval çalışırım ; tempoyu değiştirirerek.. Eğim öneriyor Musun peki ?

3×20 set ile başlarsin,
Daha sonra 20 olan sayıyı 30,40 olarak yavaş yavaş yükseltirsin.

Eğim derken anlayamadım.

Selam kızlar,

Canım ben de sumo squat yapiyorum baldirlarim cok kalin sence yanlis mi yapıyorum madem deneyimlisin

uzun uzun yazmayacağım önceki sayfalarda yazılanların çoğunu ben de yaptım
benim tüm bacak kalın hele alt bacak
henüz muayene olmadım ama lipödem adında bir rahatsızlık var,sanırım kimimiz o rqhatsızlığı yaşıyoruz araştırın derim
ayrıca spor olarak en incelme gördüğüm ebru şallı skinny jean dvd si
spor salonu yüzme koşma yürüme squat koşu bandı bisikletler vs pek etki etmedi
hatta bisiklet alt bacağımı kalınlaştırdı

uzun uzun yazmayacağım önceki sayfalarda yazılanların çoğunu ben de yaptım
benim tüm bacak kalın hele alt bacak
henüz muayene olmadım ama lipödem adında bir rahatsızlık var,sanırım kimimiz o rqhatsızlığı yaşıyoruz araştırın derim
ayrıca spor olarak en incelme gördüğüm ebru şallı skinny jean dvd si
spor salonu yüzme koşma yürüme squat koşu bandı bisikletler vs pek etki etmedi
hatta bisiklet alt bacağımı kalınlaştırdı
Merhaba bende ödem var her yerim şiş gibi geçmiyor. Bu dediginiz bana mantıklı geldi. Lenfodemi bir arastitmam lazım. Birde bu lenfodem için hangi doktora gitmem lazım? Ben doktora gittim merhem verdi. Pek ise yaramadı.

Merhaba bende ödem var her yerim şiş gibi geçmiyor. Bu dediginiz bana mantıklı geldi. Lenfodemi bir arastitmam lazım. Birde bu lenfodem için hangi doktora gitmem lazım? Ben doktora gittim merhem verdi. Pek ise yaramadı.
lenfödem veya lipödem olabilir
estetik cerrahları bakıyor genelde
bu alanda en meşhur doktor yener demirtaş

Kızlar eğer bacak eritmek istiyosanız spining dersi verilen bir salona yazılın ben 45 günde 98 olan basenimi 89 yapmıştım çok etkili ama tabi sonra deli gibi yiyince depresyon stres tekrar aldım şimdi de üniversite için şehir değiştirdim ondan spining stüdyosu olan bir yerde bulamıyorum ama 1 aydır normal bir Fitness salonunda spor yapıyorum 103 Cm olan basenim 99 oldu iki ay daha yapıcam bu sefer kardiyo ve workout egzersizlerini de ayrı ayrı yapıyorm erimek istiyorsak tek bildiğim adam akıllı spor yapmak ve sağlıklı beslenmek bakın diyet değil sağlıklı beslenmek çünkü zayıflayınca o sağlıklı beslenme oturursa bi daha Kilo almazsınız ben aldım çünkü sürekli şok diyet ve gece 22 de yemelerim beni bu hale getirdi ısrarla söylüyorum kesinlikle bacak eritmek özellikle basen eritmek istiyorsanız kesin üç yol var 1.si koşu(ya da buna eş değer uzun süreli yürüyüş) 2.si spining (ki bunda çok hızlı sonuç alınıyor çünkü normal bisiklette elde edemediğiniz hızı burda zaten makine Size kendi sağlıyor) 3.sü squat

kızlar 28 yaşındayım ve 36 bedenim ancak şu üst bacaklar var ya..

Oldum olası dert oldu.

Selülit yok,oldukça sıkı ama şu futbolcu bacağı Tarzı denilen güçlü fakat kalın bacaklar..

İncecik olmak istiyorum artık ya..

Düzenli yürüyüş ve yüzme yapıyorum. Pilates ve spin derslerine katılıyorum.

Yakında korkumdan spor yapamayacak noktaya geleceğim.

Sizle ilgili merak ettiğim ise basenli ve kalın bacaklıydım; incecik oldum diyen var mı?

Kondisyon/ yarış bisikleti basen yapar mı yapmaz mı? Düşük vites mi yüksek vites mi inceltir?

Eğimli yürüyüş ön bacak kaslarını geliştiriyor iddiası Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bir de burda görüş almak istedim.
oturarak mı çalışıyorsunuz tüm gün?
valla güzel bir fikir gelirse ben de denicem:)

oturarak mı çalışıyorsunuz tüm gün?
valla güzel bir fikir gelirse ben de denicem:)
Aslında işim biraz hareketli :) ama çok da oturmamı geceler boyu bilgisayar basında çalışmamı gerektiren bir yüküm de var. Ben hareketsiz buluyorum işimi..

Güzel önerilere açığım evet.

Kızlar eğer bacak eritmek istiyosanız spining dersi verilen bir salona yazılın ben 45 günde 98 olan basenimi 89 yapmıştım çok etkili ama tabi sonra deli gibi yiyince depresyon stres tekrar aldım şimdi de üniversite için şehir değiştirdim ondan spining stüdyosu olan bir yerde bulamıyorum ama 1 aydır normal bir Fitness salonunda spor yapıyorum 103 Cm olan basenim 99 oldu iki ay daha yapıcam bu sefer kardiyo ve workout egzersizlerini de ayrı ayrı yapıyorm erimek istiyorsak tek bildiğim adam akıllı spor yapmak ve sağlıklı beslenmek bakın diyet değil sağlıklı beslenmek çünkü zayıflayınca o sağlıklı beslenme oturursa bi daha Kilo almazsınız ben aldım çünkü sürekli şok diyet ve gece 22 de yemelerim beni bu hale getirdi ısrarla söylüyorum kesinlikle bacak eritmek özellikle basen eritmek istiyorsanız kesin üç yol var 1.si koşu(ya da buna eş değer uzun süreli yürüyüş) 2.si spining (ki bunda çok hızlı sonuç alınıyor çünkü normal bisiklette elde edemediğiniz hızı burda zaten makine Size kendi sağlıyor) 3.sü squat
Spinning yapıyorum ben. Ama haftada ıkı seans anca. Siz cok mu sık yaptınız?

X