Bacaklar

45 dakika pilates yapıyorum . Hiç spor yapmamış gibi hissediyorum. Galiba tempoyu düşürmem lazım dediğin gibi.

Zarif kızlar gibi spor yapamıyorum zaten. Hani makyajı , fönü hiç bozulmadan spor yapanlar var ya hayranım :)

Ahaha öyle spor mu yapılır? Ben de beş yaşımdan beri sporcuyum. Son yıllarda profesyonel değilim tabi ama yine de bırakamıyorum. Aynen dediğin gibi vücut ağırtempoya alışınca plates falan çocuk oyuncağı geliyor. Tavsiye ediyorum ama ben de yapamıyorum. Spor yaptığımı anlamam için bi tarafımdan ter akması lazım.

Ama sen şekillenmek istiyorsun, o yüzden bırakman gerek ağır tempoyu. Belki hafif bir yürüyüş, orta vites düz yolda bisiklet 10-15 dakika. Sonrasında yoga ya da plates. Ama bir uzmanla başla mutlaka, basit ama tehlikeli sporlar ikisi de. Yanlış bir harekette sakatlayabilirsin kendini.

Üst bacak biraz genetik canım ne kadar zayıf olursan ol oralar incelmiyor kalınsa kalın barışık olmayı öğren yapcak bişey yok senin kalın dediğini başkası çok beğenir ince bacaklardan hoşlanmaz o yüzden dert etme :KK66:

Pride kas yapmadan quardiceps bölgesi sismeden sikilasmak mümkün mü

Kas yapmadan erimesi için üst bacagın arkasında bulunan 3 lü kas grubuyla aynı anda çalıştırman gerekir.
Yani yine tüm kapılar squata çıkıyor :)
yada bisiklet ile yokuş çıkacaksınız, yada sürekli yokuş yürümeye çalışacaksınız.

kızlar 28 yaşındayım ve 36 bedenim ancak şu üst bacaklar var ya..

Oldum olası dert oldu.

Selülit yok,oldukça sıkı ama şu futbolcu bacağı Tarzı denilen güçlü fakat kalın bacaklar..

İncecik olmak istiyorum artık ya..

Düzenli yürüyüş ve yüzme yapıyorum. Pilates ve spin derslerine katılıyorum.

Yakında korkumdan spor yapamayacak noktaya geleceğim.

Sizle ilgili merak ettiğim ise basenli ve kalın bacaklıydım; incecik oldum diyen var mı?

Kondisyon/ yarış bisikleti basen yapar mı yapmaz mı? Düşük vites mi yüksek vites mi inceltir?

Eğimli yürüyüş ön bacak kaslarını geliştiriyor iddiası Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bir de burda görüş almak istedim.
hem basenli hem kalin bacakliyim ustelik sıkı da degil bacaklarim senden kötü durumdayim lütfen incelttim diyen paylassin sevaba girer......

ben ip atlayarak incelttim.
Bir de yürüdüm.
Çok yürüdüm.
Ama hala var.İncecik değil bacaklarım ama inceldi.
İp atlamak süper işe yarıyor.

@Hazal çok anlaşılır yazmamışım galiba :)

20 tane yaptın diyelim hareketi, 40 saniye ara veriyosun.
sonra bir 20 adet daha yapıp tekrar 40 saniye ara veriyosun şeklinde toplam da 20+20+20 yani 60 adet yapmış oluyorsun.
yukari kaldirip indiriyor muyuz kalcayi canim yukardayken bekliyor muyuz direk mi indiriyoruz ne gibi etkisini gördün?

Squat yaptım hala yapıyorum. Kalçayı, popoyu süper güzelleştiriyor. Orda Bi sıkıntı yok.
İkinci dediğini de pilateste yapıyorum. Zaten tam problemli bölgem orası ama sonuç gönlüme göre olmuyor.

Squata lunge eklemezsen üst bacak kas yapar ve kalın görünür. Squat tek başına üst bacağı kalinlastiriyor.Uzman bir hocayla kendine uygun spor programı yaptir

yukari kaldirip indiriyor muyuz kalcayi canim yukardayken bekliyor muyuz direk mi indiriyoruz ne gibi etkisini gördün?

Yukarı kaldırdıgınız da en fazla 5 saniye kadar bekleyip yavaş hareketlerle inişe geçiyorsunuz.
Yani çok hızlı değil, çok yavaş da değil.

Basen ve bacaklarda toparlanma ve incelme oluyor.

Boyum 1,67 ergenliğimden beri basenlerim var.
Ben bunun genetik olduğunu düşünüyorum.
50kiloyken de 67kiloyken de basenlerim vardı.
Yani tabi ki zayıflayınca biraz inceliyor.
Ama tamamen gitmiyor o basenler.
Sporla da evet belki biraz toparlanır ama ben tamamen incelip yok olacağını düşünmüyorum.
Bunu kabullenip öyle mutlu olmamız lazım bence.

kızlar 28 yaşındayım ve 36 bedenim ancak şu üst bacaklar var ya..

Oldum olası dert oldu.

Selülit yok,oldukça sıkı ama şu futbolcu bacağı Tarzı denilen güçlü fakat kalın bacaklar..

İncecik olmak istiyorum artık ya..

Düzenli yürüyüş ve yüzme yapıyorum. Pilates ve spin derslerine katılıyorum.

Yakında korkumdan spor yapamayacak noktaya geleceğim.

Sizle ilgili merak ettiğim ise basenli ve kalın bacaklıydım; incecik oldum diyen var mı?

Kondisyon/ yarış bisikleti basen yapar mı yapmaz mı? Düşük vites mi yüksek vites mi inceltir?

Eğimli yürüyüş ön bacak kaslarını geliştiriyor iddiası Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bir de burda görüş almak istedim.

Ben bir dönem çok düzenli yürüyüş yapardım o zaman incelmişti epey .. Ama şimdi zayıf olmama rağmen yine kalınlaştı ..
Sanki tüm yağlarım vücudumun o bölgesinde .

X