- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
45 dakika pilates yapıyorum . Hiç spor yapmamış gibi hissediyorum. Galiba tempoyu düşürmem lazım dediğin gibi.
Zarif kızlar gibi spor yapamıyorum zaten. Hani makyajı , fönü hiç bozulmadan spor yapanlar var ya hayranım :)
evet canımmümkün konu sahibine de açıkladım önceki msjlarımda var :)Pride kas yapmadan quardiceps bölgesi sismeden sikilasmak mümkün mü
Pride kas yapmadan quardiceps bölgesi sismeden sikilasmak mümkün mü
hem basenli hem kalin bacakliyim ustelik sıkı da degil bacaklarim senden kötü durumdayim lütfen incelttim diyen paylassin sevaba girer......kızlar 28 yaşındayım ve 36 bedenim ancak şu üst bacaklar var ya..
Oldum olası dert oldu.
Selülit yok,oldukça sıkı ama şu futbolcu bacağı Tarzı denilen güçlü fakat kalın bacaklar..
İncecik olmak istiyorum artık ya..
Düzenli yürüyüş ve yüzme yapıyorum. Pilates ve spin derslerine katılıyorum.
Yakında korkumdan spor yapamayacak noktaya geleceğim.
Sizle ilgili merak ettiğim ise basenli ve kalın bacaklıydım; incecik oldum diyen var mı?
Kondisyon/ yarış bisikleti basen yapar mı yapmaz mı? Düşük vites mi yüksek vites mi inceltir?
Eğimli yürüyüş ön bacak kaslarını geliştiriyor iddiası Hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bir de burda görüş almak istedim.
36 beden 172 boyla basen değildir o :)
hiç te bilem basendir o.
Ben de 173 üst beden 36'dıydı.
Ama şimdi az kaldı.
Ben doğumdan sonra kalınlaşmıştım ama squat yaptım bir süre, basen ve üst bacak konusunda işime yaradı.
Bir de sırt üstü yere
Canım bi fotograf koysan yüzün gorunmedenCiddiyim abartmıyorum. Yandan o basen çıkıntısı var. Kalçanın altında olur ya..
Evet sonradan düşündüm de olabileceğine kanaat getirdim
sumo squat mi yaptiniz normal squat mi kac tekrarBu arada squat bende çok işe yaradı bayağı kalin bacakliydim şimdi daha hoş
yukari kaldirip indiriyor muyuz kalcayi canim yukardayken bekliyor muyuz direk mi indiriyoruz ne gibi etkisini gördün?@Hazal çok anlaşılır yazmamışım galiba :)
20 tane yaptın diyelim hareketi, 40 saniye ara veriyosun.
sonra bir 20 adet daha yapıp tekrar 40 saniye ara veriyosun şeklinde toplam da 20+20+20 yani 60 adet yapmış oluyorsun.
Squat yaptım hala yapıyorum. Kalçayı, popoyu süper güzelleştiriyor. Orda Bi sıkıntı yok.
İkinci dediğini de pilateste yapıyorum. Zaten tam problemli bölgem orası ama sonuç gönlüme göre olmuyor.
yukari kaldirip indiriyor muyuz kalcayi canim yukardayken bekliyor muyuz direk mi indiriyoruz ne gibi etkisini gördün?
kızlar 28 yaşındayım ve 36 bedenim ancak şu üst bacaklar var ya..
Oldum olası dert oldu.
Selülit yok,oldukça sıkı ama şu futbolcu bacağı Tarzı denilen güçlü fakat kalın bacaklar..
İncecik olmak istiyorum artık ya..
Düzenli yürüyüş ve yüzme yapıyorum. Pilates ve spin derslerine katılıyorum.
Yakında korkumdan spor yapamayacak noktaya geleceğim.
Sizle ilgili merak ettiğim ise basenli ve kalın bacaklıydım; incecik oldum diyen var mı?
Kondisyon/ yarış bisikleti basen yapar mı yapmaz mı? Düşük vites mi yüksek vites mi inceltir?
Eğimli yürüyüş ön bacak kaslarını geliştiriyor iddiası Hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bir de burda görüş almak istedim.