Bacaklar

Ahaha öyle spor mu yapılır? Ben de beş yaşımdan beri sporcuyum. Son yıllarda profesyonel değilim tabi ama yine de bırakamıyorum. Aynen dediğin gibi vücut ağırtempoya alışınca plates falan çocuk oyuncağı geliyor. Tavsiye ediyorum ama ben de yapamıyorum. Spor yaptığımı anlamam için bi tarafımdan ter akması lazım.

Ama sen şekillenmek istiyorsun, o yüzden bırakman gerek ağır tempoyu. Belki hafif bir yürüyüş, orta vites düz yolda bisiklet 10-15 dakika. Sonrasında yoga ya da plates. Ama bir uzmanla başla mutlaka, basit ama tehlikeli sporlar ikisi de. Yanlış bir harekette sakatlayabilirsin kendini.

Üst bacak biraz genetik canım ne kadar zayıf olursan ol oralar incelmiyor kalınsa kalın barışık olmayı öğren yapcak bişey yok senin kalın dediğini başkası çok beğenir ince bacaklardan hoşlanmaz o yüzden dert etme

Pride kas yapmadan quardiceps bölgesi sismeden sikilasmak mümkün mü

Kas yapmadan erimesi için üst bacagın arkasında bulunan 3 lü kas grubuyla aynı anda çalıştırman gerekir.
Yani yine tüm kapılar squata çıkıyor :)
yada bisiklet ile yokuş çıkacaksınız, yada sürekli yokuş yürümeye çalışacaksınız.

hem basenli hem kalin bacakliyim ustelik sıkı da degil bacaklarim senden kötü durumdayim lütfen incelttim diyen paylassin sevaba girer......

ben ip atlayarak incelttim.
Bir de yürüdüm.
Çok yürüdüm.
Ama hala var.İncecik değil bacaklarım ama inceldi.
İp atlamak süper işe yarıyor.

Canım spin'i hemen bırak. Pilates çalış.

Ben spin yaptığımda güreşçilere dönüyordum(

yukari kaldirip indiriyor muyuz kalcayi canim yukardayken bekliyor muyuz direk mi indiriyoruz ne gibi etkisini gördün?

Squat yaptım hala yapıyorum. Kalçayı, popoyu süper güzelleştiriyor. Orda Bi sıkıntı yok.
İkinci dediğini de pilateste yapıyorum. Zaten tam problemli bölgem orası ama sonuç gönlüme göre olmuyor.

Squata lunge eklemezsen üst bacak kas yapar ve kalın görünür. Squat tek başına üst bacağı kalinlastiriyor.Uzman bir hocayla kendine uygun spor programı yaptir

yukari kaldirip indiriyor muyuz kalcayi canim yukardayken bekliyor muyuz direk mi indiriyoruz ne gibi etkisini gördün?

Yukarı kaldırdıgınız da en fazla 5 saniye kadar bekleyip yavaş hareketlerle inişe geçiyorsunuz.
Yani çok hızlı değil, çok yavaş da değil.

Basen ve bacaklarda toparlanma ve incelme oluyor.

Boyum 1,67 ergenliğimden beri basenlerim var.
Ben bunun genetik olduğunu düşünüyorum.
50kiloyken de 67kiloyken de basenlerim vardı.
Yani tabi ki zayıflayınca biraz inceliyor.
Ama tamamen gitmiyor o basenler.
Sporla da evet belki biraz toparlanır ama ben tamamen incelip yok olacağını düşünmüyorum.
Bunu kabullenip öyle mutlu olmamız lazım bence.

Ben bir dönem çok düzenli yürüyüş yapardım o zaman incelmişti epey .. Ama şimdi zayıf olmama rağmen yine kalınlaştı ..
Sanki tüm yağlarım vücudumun o bölgesinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…