Yogayı hiç denemedim . Nedense hafif kalır gibi bir izlenim yaratıyor bende.
Benim bacaklar da taş, bu kadar spora futbolcu gibi oldum tabi.
Belki daha şoft seyler yapmam lazım
Canim Bu son yazdığın ne işe yarıyor ve kac sn yapılmalı
Derece derken? Vites değil mi kastettiğiniz . Biz en düşük viteste geberircesine pedal çeviriyoruz .
Kalça ve üst bacak eritme hareketi bu.
20 şer adet 40 saniye ara vermek üzere 3 mil ile başlanıp,
daha sonra 20 olan sayı 30 ve 40 lara çıkarılıyor.
Yok canim benim gayet güzel yazmıştın anladimSelenofil çok anlaşılır yazmamışım galiba :)
20 tane yaptın diyelim hareketi, 40 saniye ara veriyosun.
sonra bir 20 adet daha yapıp tekrar 40 saniye ara veriyosun şeklinde toplam da 20+20+20 yani 60 adet yapmış oluyorsun.
tabiki http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...indim-fotografli.794699/page-12#post-45021882 başlık bu before afterlar da var gerilerde.
squatı neden sonra yaptığında önemli bence yoğun 40 dk 1 saatlik cardiodan hemen sonra yapılan saydığım hareketler müthiş hızla incelme yaptı bende. deneye yanıla buldum doğruyu. son iki aydır spor salonuna gidiyorum orda bisiklet 15 dk sürüyorum sadece düşük dirençli koşu daha çok inceltti beni. açık havada her gün koşuyordum. şehir değişikliği olunca salona başladım.
Yok canim benim gayet güzel yazmıştın anladim
Çok Sağolasın.:)
Geçmişe göre çok iyisin. Tebrik ederim.
Fiziğimiz çok benziyor aslında.. Boyun da uzun sanırım senin. Ancak benim bir basen çıkıntım var üst bacakta.. Senden fazla olarak. Zaten o rahatsız ediyor.
Popom da daha büyük sanki. :)
Gayet aciklayiciydiben kendi yazdıgımı anlayamadım bir an
Rica ederimmm
Gayet aciklayiciydi
İnşAllah erinmeden yaparim squat ve plank yapiyorum bide yan uzanip bacaklarimi acip kapatıyorum 2 set halinde 30 kez
Bunuda ekleyim bi
Bana sorsan bana da batan şeyler var hala :) boylarımız yakın 175 im bende.Geçmişe göre çok iyisin. Tebrik ederim.
Fiziğimiz çok benziyor aslında.. Boyun da uzun sanırım senin. Ancak benim bir basen çıkıntım var üst bacakta.. Senden fazla olarak. Zaten o rahatsız ediyor.
Popom da daha büyük sanki. :)
Anliyorsunuz sanırım spor işindenKalça ve üst bacak eritme hareketi bu.
20 şer adet 40 saniye ara vermek üzere 3 mil ile başlanıp,
daha sonra 20 olan sayı 30 ve 40 lara çıkarılıyor.
45 dakika pilates yapıyorum . Hiç spor yapmamış gibi hissediyorum. Galiba tempoyu düşürmem lazım dediğin gibi.Vücudunu şekillendirmek istiyorsan kesinlikle soft şeyler yapman lazım. Ama o kadar kardiodan sonra biraz kolay gelecek sana. Ben de bi dönem platese başlayayım dedim çok hafif geldi sıkılıp bıraktım.
Senin yerinde olsam sporu tamamen bırakıp hamlamayı, vücudun kendini salmasını beklerim bir kaç ay. Zaten sporu bırakınca çok kısa sürede salıyor kendini spora alışkın beden. Sonrasında yogayla devam ederim. O kadar bekleyemem diyorsan hemen de başlayabilirsin. Ama kas istemiyorsan kardioyu bırak.
Pride kas yapmadan quardiceps bölgesi sismeden sikilasmak mümkün müBana sorsan bana da batan şeyler var hala :) boylarımız yakın 175 im bende.
Bi noktadan sonra hep ileri gitmek istiyoruz bu yüzden hep gözümüze bir şey batıyor anlattığın kadar mühim bir şey yok bence :)
Orta seviye ve başlangıç yapıyoruz derse göre.. Sizinki cok yoğunmuş ama sabah akşam.Beginner mi gold mu diye sormuştum
Ben 1 yıl spin yaptım
Haftada 3 kez sabah gold akşam beginner
Ve bacaklarım inanılmaz kaslandı o Zaman'lar
Sizin hocanız kalori yaktırmak için sürekli spin attırıyor demekki o da daha fazla kas yapıyor.
Daha yavaş çevirirseniz kas olmaz daha fazla ama daha az yağ yakarsınız
Anliyorsunuz sanırım spor işinden
Aklımı karistiran bir kaç şey var
Özel mesajla sorabilir miyim ?
Fotoğrafla