Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yenideeeeeeeeeeee aman allahım çok güzel olmuşşşşşşşşşşşşşşş.bayıldım.maaşallah(41 kere)

bunak kaç liraya olmuştun ameliyatı.bana 7000 lira bu işlem için çok gibi geldi.

amylee senine yenideninde bilek kemikleri çıkık çıkık belli olmuyor oyüzden çok hoş duruyor benim bileklerimin üstü çok ince (20 cm)o yüzden biraz iyimi değilmi gibi tereddütdeydim ama gamze karamanda benim gibi çarpıkmış benim içler dolunca iyi olmuş

bunak kaç liraya olmuştun ameliyatı.bana 7000 lira bu işlem için çok gibi geldi.

özelden yazmayı öğreneyim yazarım ama benimki klasik yani göbekten alıp bacağa direkt konulandan fakültedeki profa sormuştum onlar hikaye arada bir fark yok demişti gerçi(benide psikiyatriste yönlendirmişti ben onu yaparım ama senin isteğini karşılamaz erir ve tutmazda zaten demişti)

yani klasik işlemle bursadaki doktorun yaptığı arasında fark yok dedi ama ben hiçbir doktora güvenmiyorum ben şansımı denedim eğer tutarsa .Birbuçuk ayım kaldı eskiye dönmezse tavsiye edicem dönerse birkez daha artık napalım

.
iyi haberlerini bekliyoruz o zaman.Ben habire doktor araştırıyorum ama daha eşime bile açılamadım bu konuda.Hele bu uçuk fiyatları duyunca açılmam daha uzun zaman alıcak sanırım

koymayı becerebilsem resim koycam ama.sadece yenidee nin resimlerini görebildim.onun da eski hali yok.yeni hali süper..kendimle kıyaslıyacağım.ama sanki benmki okadar düzgün olamazmış gibi geliyor bana.forumdaki herkes kendini tek zannediyor ya benim gibi:)))

aynı gün bu doktora gittim başka dr araştırmadım biri tutmaz dedi biride belli olmaz tutabilirde tutmayabilire dedi bende şansımı denedim hemen ameliyat oldum keşke dememek için

tekrar gecmis olsun arkadasim.insallah en kisa zamanda bütün sikintilarindan kurtulursun.ameliyat oldugun gün aklim hep sendeydi,neyseki atlattin.eminim cok güzel olmustur.resimlerini cok merak ediyorum.benide arkadas olarak eklermisin.

hos geldin memko.

ikicanimvar,üzülme ne olur.sadece biraz ertelende.hayal kirikligina ugramak cok kötü tabi ama allah baska dert vermesin yeterki.umarim en kisa zamanda isleriniz yoluna girer sende hayalini gerceklestirirsin.

aysenazli,bende keskelerle doluyum.ben 42 yasima girdim ve acaba artik gecmi kaldim diyorum.ama birde düsünüyorumda 50 yasimada girsem (allah ömür verirse) giydigim etegin yakismasini isterim.benim derdim simdiden sonra mini eteklerle sortlarla dolasmak degil ama insan genede giydigi seylerin yakismasini istiyor.yani bence gec kalmis degiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…