Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Günaydın arkadaşlar...
Benim bilekler çok ince değildi evet de benim bir sorunum var; çizmelerimin baldır kısmı dar geliyor fermuar kapanmıyor ne yapcaz???

kıslar slm.nasılsınız.beni arkadaş olarak ekleyenlere çok teşşekür ederim.bu arada belkide istanbulda ameliyat olma ihtimalim var,ama bir sorunum daha var anladığım kadar 1 hafta kadar istanbulda kalmam gerekiyor.oteller çok pahalı.ameliyata zar zor belkide parayi yetiştirebiliriz ama otel ameliyattan daha pahalıya gelecekyoksa yanılıyormuyum.hiçte akrabam tanıdığım de yok.otel fiyatları ne kadar bilen varmı

bir hafta kalman gerekmeyebilir bence, sanırım amylee ertesi gün dönmüştü evine

Bacım:)) dışa doğru kavis var hala orası tamamen incelse iyiymiş:))

benim dışarıdan hiç almadı, şimdi iç taraf erirse acaba eskiye mi döner? bak çok meraklandım şimdi, bir de öncesinde de dışarı doğru kavisten filan haberim yoktu, gözüme batmamıştı hiç, doktor görürdü herhalde. ama senin eski halinde de yoktu bence dışta kalınlık. var mıydı?

yenide cnm ben özelden yazamiyorum ama soracak o kadar sorum varki nasıl yapsak

sen buradan sor uygunsa, ben özelden yazayım, böylelikle özel msj yazma hakkın da dolmaya başlar :) bu hafta evdeyim, sık sık foruma bakıyorum

Son düzenleme:

dizden yağ aldığı için tam olarak eskiye dönmez ama pek de güzel durmaz. Valla erimesin artık lütfen yaaa...

vardı benim dışa doğru... aslında o dışa çıkan düz ayakkabı ile belli değil de topuklu ile belirginleşiyor. O kası botoks ile etkisiz hale getirebiliyorlar ama ben çekindim doğrusu... Kas neticede...

canım sıkıldı şimdi yaaaa... neyse cuma sorarım, ne zaman durur erime diye

Amylee senin dış bacaktan yağ alınmıştı sanırım, bana doktor lazer lipolizden bahsetti,3 ay sonra belli oluyormuş güya incelme.. sonra forumda bu işlemi yaptırıp hiçbir fark olmadığını söyleyen birinin yorumunu okudum.
senin dış bacakta fark oldu mu?yöntem diz ve dış bacak için superdry mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…