oooo bizim kızlar buradaymış :)))
Evet kalabalığız:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo bizim kızlar buradaymış :)))
Kızlar ben bi ara sormuştum forumda da uzun zaman oldu kimse ilgilenmemişti. Ama hep aklımdadır.
Bazı şarkıcılar var ya Gülşen, Nez, Ebru Gündeş, Nadide Sultan gibi... Bi ara hepsiyle ilgili bacakları çarpık diye iddia vardı. Şimdi bakıyorum hepsi sütun gibi:)))
Var mıdır onlarda da estetik?(bacak estetiği yani:))
valla ben ne kadar kendi derdime düştüysem onlarla ilgili dedikoduları kaçırmışım :))
Ben şimdi tekrar araştırdım da Gülşen kendi söylemiş zaten 2008 de biraz çarpık diye:))
Yalnız hani harem dizisinde abide hatun var ya onun da çarpık ve kadın 2003 Türkiye güzeli
size birşey anlatayım bi mağazada dar pantolon denedim tabii çok hoşuma gitmedi tezgahtar ısrar etti al iye bende bacaklarım çok zayıfya güzel durmadı dedim kızcağız ince olabilir ama en azından düzgün benimkilerebak çarpık dedi.allahım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yani çarpıklık gitti ama hala zayıf
Bir tane de evlilik programı yapan bir kadın var. oda öyle gayette özgüveni var minilerini giyip çıkıyor sahneye. sanırım bu birazda kendine güvenle alakalı. güvenimiz olsa daha rahat olabiliriz. ya da birazcık ünlü olsak. :))
hıı evet Esra Erol:)
neredeyse hep mini giyiyor hatun ama helal valla yakışıyor da.
aslında o kadar büyük bir kusur değil demek ki... Hele de Türkiye güzeli bile öyleyse...
ama bizim çevremizde o kadar acımasız kadın var ki... Eksik hissettiriyorlar bize
muem en iyisini yapıyorsun... ben de giydim birkaç kez. dikkat çekmiyor belki ama biz tedirgin oluyoruz:)
resmi buldum bakınız 2003 Türkiye güzeli (imiş internetin yalancısıyım... yüzü çok güzel ama)
yanarim yanarim,hala ameliyat olamadigima ynarim.ama yakinda olucam ins.ameliyat olan herkesin tüm yaglari kalici olsun insaallah,bir zamanlar SILASI vardi kizlar,ben uzun süre giremedigimden kacirmisim,acaba ameliyat oldumu,ismide yok artik,umarim olmustur ve her sey gönlüncedir..takipteyim yakinda olucam ama kizlar yasiniz genc iken yaptirin kurtulun ben 40 oldum,keske önceden olsaydi böyle imkanlar...selamlar sevgiler herkese
hıı evet Esra Erol:)
neredeyse hep mini giyiyor hatun ama helal valla yakışıyor da.
aslında o kadar büyük bir kusur değil demek ki... Hele de Türkiye güzeli bile öyleyse...
ama bizim çevremizde o kadar acımasız kadın var ki... Eksik hissettiriyorlar bize
:)) o değil de, biz niye hiç sokakta karşılaşmıyoruz, aynı okulda okumadık, aynı işyerinde çalışmadık ya da akraba değiliz? o kadar çokuz ama herkes kendini tek zannediyor, hoş geldin :)