amylee cevapladığın için tşk ederim.Umarım senin,yenidenin ve yaptıran herkesin bacaklarınız hep istediği gibi kalır.İnşallah bir gün benimde tabi.
ben tevekkül ettim herşeye razı oldum eşim günaha giriyorsun başına iş gelirse masadan kalkamazsan gibi konuştu bunları biliyordum ama insanın beynindeki kurt bu sözlerle kaybolmuyorki .doktoruda hiç sorgulamadım bu yüzden irdelemedim ne olacak nasıl olacak diye sadece masaya yattım dua ettim şimdiki halim eskisinden iyi zaten mükemmellik beklemiyordum sadece çarpıklığı gitti manken olacak değilimya keza mankenlerinkide çarpık
size birşey anlatayım bi mağazada dar pantolon denedim tabii çok hoşuma gitmedi tezgahtar ısrar etti al iye bende bacaklarım çok zayıfya güzel durmadı dedim kızcağız ince olabilir ama en azından düzgün benimkilerebak çarpık dedi.allahım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yani çarpıklık gitti ama hala zayıf
arkaaşlar ben bi 3 4 ayı doldurayım eğer geriye yağ kalırsa sizi burdaki doktora yönlendireceğim benimki klasik yağ enjeksiyonu ve sizler kadar para vermedim tabi ama amylee ile kıyaslıyorum aynı bacaklar sadece benim üst bölgem çok şişman olduğu için bacaklar hala zayıf duruyor o yüzden ikinciyi olucam .bi arkadaş vardı borcumuz çokmuş diyen kim bilmiyorum,bende kalıcılık olursa özellikle ona tavsiye edicem ,üzüldüm çünkü.ben ulaşılması çok zor bi ücret vermedim,kimseyide heveslendirmek istemiyorum,sadece diz kapağındaki yağların alınması bile çarpıklığı ciddi anlamda düzeltiyor bacaklarınız hasretle birbirine kavuşuyor.sütun gibi bacaklar ümidiniz varsa hiç başına geçmeyin bu işin hayal kırıklığı yaşarsınız sadece kötünün iyisi oluyor
size birşey anlatayım bi mağazada dar pantolon denedim tabii çok hoşuma gitmedi tezgahtar ısrar etti al iye bende bacaklarım çok zayıfya güzel durmadı dedim kızcağız ince olabilir ama en azından düzgün benimkilerebak çarpık dedi.allahım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yani çarpıklık gitti ama hala zayıf
amylee bunlar ilk üç aydam ı yoksabir aydamı eriyip geriye kalan bize kalıyor biliyormusun
ben kendimi tek görürdüm ama ne çokmuşuz.bacak tiki başladı bende.kimi görsem ilk bacaklarına bakıyorum.bacak profesörü oldum diyebilirim.itiraf etmek çok zor ama etrafıma baktığımda benim kadar yamuk olanı görmedim.yada bana öyle geliyor.kendinle barışık olmak diyorlarya, işte o ben de hiç yok.halime şükrediyorum binlerce, ama bacak da vücudun önemli bir parçası ve dalga geçmeye nekadar da müsait.skodaaaaaaaaa, parantezzzzzzzzz,çarpık bacak.................üzülmüyormu insan, tabiki çok üzücü ve kırıcı.resmen özgüvenim sarsılıyor.bazen kabul ediyorum,bazen aynada bakıp bakıp üzüyorum kendimi.
arkadaşlar resimlerinizi göremiyorum.kendimle kıyaslamak istiyorum.heralde anlarsanız siz anlarsınız beni....
Evet, ben de merak ediyorum, ne zaman bu bizimdir tamamdr diyelim, amylee?
ben kendimi tek görürdüm ama ne çokmuşuz.bacak tiki başladı bende.kimi görsem ilk bacaklarına bakıyorum.bacak profesörü oldum diyebilirim.itiraf etmek çok zor ama etrafıma baktığımda benim kadar yamuk olanı görmedim.yada bana öyle geliyor.kendinle barışık olmak diyorlarya, işte o ben de hiç yok.halime şükrediyorum binlerce, ama bacak da vücudun önemli bir parçası ve dalga geçmeye nekadar da müsait.skodaaaaaaaaa, parantezzzzzzzzz,çarpık bacak.................üzülmüyormu insan, tabiki çok üzücü ve kırıcı.resmen özgüvenim sarsılıyor.bazen kabul ediyorum,bazen aynada bakıp bakıp üzüyorum kendimi.
arkadaşlar resimlerinizi göremiyorum.kendimle kıyaslamak istiyorum.heralde anlarsanız siz anlarsınız beni....
:)) o değil de, biz niye hiç sokakta karşılaşmıyoruz, aynı okulda okumadık, aynı işyerinde çalışmadık ya da akraba değiliz? o kadar çokuz ama herkes kendini tek zannediyor, hoş geldin :)