Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bunak alemsin valla:) ama haklısın da... sonuçta bizlere yağ konan yerlerde bacağı doğuştan düzgün olanların kasları var :) biz onun için biraz da olsa düzgün duruşla yetinmeliyiz.

daha öncede yazmıştım öncesi fotoğrafım yok ona çok pişmanım kızımda bana kızmıştı söyleseydin foto çekerdim diye hiç aklıma gelmedi çünkü aniden karar veriyorsun ve leyla modunda dolaşıyorsun sabahda kalkıp kuzu kuzu ameliyata gidiyorsun işte bu kadar

foto yüklemeyi ben beceremem kızım yaparsa(ki rüşvet vermem gerekir birazda dil dökmem)yüklerim

amylee bunlar ilk üç aydam ı yoksabir aydamı eriyip geriye kalan bize kalıyor biliyormusun

biz seninle hemen hemen aynı zamanlarda ameliyat olduk o yüzden sen bilirsin erimesi ne zaman dururmuş doktor söylemişmiydi

size birşey anlatayım bi mağazada dar pantolon denedim tabii çok hoşuma gitmedi tezgahtar ısrar etti al iye bende bacaklarım çok zayıfya güzel durmadı dedim kızcağız ince olabilir ama en azından düzgün benimkilerebak çarpık dedi.allahım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yani çarpıklık gitti ama hala zayıf

Sevin tabii, düzgün diyor birileri :) zayif olsun düzgün olsun, senin bir ayı geçti, inceldi mi?

cooook gecmis olsun,darisi bizler.ne guzel dusun mussunuz diger bayanlara yardimci olmaya calismaniz gercekten guzel.

bacaklarını çok merak ettim. sevin tabi ki ince olsun hatta iğne kadar olsun ama çarpık olmasın önemli olan o bence. parmak kalınlığında bacağada razı gelirdim ben valla. Sen ne kadara yaptırdın ve neredeydi. ucuz dedin iyice ümitlendim ben de

ben kendimi tek görürdüm ama ne çokmuşuz.bacak tiki başladı bende.kimi görsem ilk bacaklarına bakıyorum.bacak profesörü oldum diyebilirim.itiraf etmek çok zor ama etrafıma baktığımda benim kadar yamuk olanı görmedim.yada bana öyle geliyor.kendinle barışık olmak diyorlarya, işte o ben de hiç yok.halime şükrediyorum binlerce, ama bacak da vücudun önemli bir parçası ve dalga geçmeye nekadar da müsait.skodaaaaaaaaa, parantezzzzzzzzz,çarpık bacak.................üzülmüyormu insan, tabiki çok üzücü ve kırıcı.resmen özgüvenim sarsılıyor.bazen kabul ediyorum,bazen aynada bakıp bakıp üzüyorum kendimi.
arkadaşlar resimlerinizi göremiyorum.kendimle kıyaslamak istiyorum.heralde anlarsanız siz anlarsınız beni....

:)))) aramıza hoşgeldin love2love. Ekliyorum)

Hahahahaa çok hoşmuş ya... Forumun adresini yazıp bırakmak lazım. O da faydalansın kızcağız

:)) o değil de, biz niye hiç sokakta karşılaşmıyoruz, aynı okulda okumadık, aynı işyerinde çalışmadık ya da akraba değiliz? o kadar çokuz ama herkes kendini tek zannediyor, hoş geldin :)

:)) o değil de, biz niye hiç sokakta karşılaşmıyoruz, aynı okulda okumadık, aynı işyerinde çalışmadık ya da akraba değiliz? o kadar çokuz ama herkes kendini tek zannediyor, hoş geldin :)

Aaa ben lisedeyken kimin bacağı ne oranda çarpık kiminki düzgün ezbere bilirdim:))

Yüzü önemli değildi de bacağı güzel olanları hep kıskandırdım (

O dönem etek de mecburiydi tabii. Çorapla falan kamufle etmeye çalıştırdım ama nafileydi(

Kızlar ben bi ara sormuştum forumda da uzun zaman oldu kimse ilgilenmemişti. Ama hep aklımdadır.
Bazı şarkıcılar var ya Gülşen, Nez, Ebru Gündeş, Nadide Sultan gibi... Bi ara hepsiyle ilgili bacakları çarpık diye iddia vardı. Şimdi bakıyorum hepsi sütun gibi:)))
Var mıdır onlarda da estetik?(bacak estetiği yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…