Amylee senin dış bacaktan yağ alınmıştı sanırım, bana doktor lazer lipolizden bahsetti,3 ay sonra belli oluyormuş güya incelme.. sonra forumda bu işlemi yaptırıp hiçbir fark olmadığını söyleyen birinin yorumunu okudum.
senin dış bacakta fark oldu mu?yöntem diz ve dış bacak için superdry mıydı?
sen buradan sor uygunsa, ben özelden yazayım, böylelikle özel msj yazma hakkın da dolmaya başlar :) bu hafta evdeyim, sık sık foruma bakıyorum
merhaba... Sılası yı hatırlıyorum ama işlem yaptırdı mı hatırlayamadım maalesef...
İyi dilekleriniz için teşekkürler
yanarim yanarim,hala ameliyat olamadigima ynarim.ama yakinda olucam ins.ameliyat olan herkesin tüm yaglari kalici olsun insaallah,bir zamanlar SILASI vardi kizlar,ben uzun süre giremedigimden kacirmisim,acaba ameliyat oldumu,ismide yok artik,umarim olmustur ve her sey gönlüncedir..takipteyim yakinda olucam ama kizlar yasiniz genc iken yaptirin kurtulun ben 40 oldum,keske önceden olsaydi böyle imkanlar...selamlar sevgiler herkese
sadece bacak olsaydı ertesi güne dönebilirdim ama benim başka işlem de vardı.. O yüzden iki gün kalmıştım
ameliyat olan arkadaşların cesaretine hayran kalmamak mümkün değil.ben de 32 yaşındayım.çoluk çocuk.nebileyim.gözümde büyüyor ameliyat..
amyleeeeeee çıplak koyduğun resim önceki halimi bacaklarının.eğer ameliyattan önceki hali öyleyse bence süpermiş.
ben cevap vereyim amylee yerine, sıkı takipteyiz sonuçta :) o son hali
ben cevap vereyim amylee yerine, dedim ama özelden düzelttim mesajı, sanırım önceki hali, kapaktakii yani, özür :))
ben cevap vereyim amylee yerine, dedim ama özelden düzelttim mesajı, sanırım önceki hali, kapaktakii yani, özür :))[/QUOTE
bayağı düzgünmüş aslında önceki hali.bana göre çok çok düzgün.
ben cevap vereyim amylee yerine, dedim ama özelden düzelttim mesajı, sanırım önceki hali, kapaktakii yani, özür :))[/QUOTE
bayağı düzgünmüş aslında önceki hali.bana göre çok çok düzgün.
evet, kötü değil, açıklık var. bendeki açıklık çok daha fazlaydı, bakalım kalan da idare etsin de..
senin bacaklarının şekli nasıl?
merhaba arkadaşlar daha önceki mesajlardan hatırlarsanız eşimle konuştuğumu söylemiştim oda ameliyatı kabul etmişti. Artık para ayarlayıp haziranda ameliyat olacaktım. Maalesef dün öğrendimki maddi sıkıntımız varmış eşimin işyeri var ve piyasadaki alacaklarını toplayamadığı için mal aldığı yerlere ödemesini yapamamış şimdi yüklü bir miktarda kredi çekip borcunu kapatacakmış. Anlayacağınız benim hayalimde suya düşmüş oldu. Aslında ben çok bişey istememiştimki bu hayattan sadece arzum biraz kadına benzemekti. Bu bacaklar ne kadar değişirdi bilmiyorum ama bu halinden iyi olacağı kesindi şuan bunları ağlayarak yazıyorum inanılmaz hayal kırıklığına uğradım. İnanın şuan içimde olan bitenleri tarif edememkarmakarışığım. Belkide bazılarınız abarttığımı düşünüyor ama öyle değil. Benim çevremdeki herkez çok güzel fiziğe sahip o kadar kişinin içinde tek olmak öyle zorki. Düğünlerde bayramlarda herkez prenses gibi olurken ben sadece onlara bakıp kıskançlık hissettim. Ben niye böyleyim diye belliki bundan sonrada hep böyle olacak...
hem o kadar prensese guzeller guzeli bir kralice lazim dimi,o da sen olacaksin eminim kisa bir sure sonramerhaba arkadaşlar daha önceki mesajlardan hatırlarsanız eşimle konuştuğumu söylemiştim oda ameliyatı kabul etmişti. Artık para ayarlayıp haziranda ameliyat olacaktım. Maalesef dün öğrendimki maddi sıkıntımız varmış eşimin işyeri var ve piyasadaki alacaklarını toplayamadığı için mal aldığı yerlere ödemesini yapamamış şimdi yüklü bir miktarda kredi çekip borcunu kapatacakmış. Anlayacağınız benim hayalimde suya düşmüş oldu. Aslında ben çok bişey istememiştimki bu hayattan sadece arzum biraz kadına benzemekti. Bu bacaklar ne kadar değişirdi bilmiyorum ama bu halinden iyi olacağı kesindi şuan bunları ağlayarak yazıyorum inanılmaz hayal kırıklığına uğradım. İnanın şuan içimde olan bitenleri tarif edememkarmakarışığım. Belkide bazılarınız abarttığımı düşünüyor ama öyle değil. Benim çevremdeki herkez çok güzel fiziğe sahip o kadar kişinin içinde tek olmak öyle zorki. Düğünlerde bayramlarda herkez prenses gibi olurken ben sadece onlara bakıp kıskançlık hissettim. Ben niye böyleyim diye belliki bundan sonrada hep böyle olacak...
amyleeeeeee çıplak koyduğun resim önceki halimi bacaklarının.eğer ameliyattan önceki hali öyleyse bence süpermiş.