Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet alındı.. O kavis azaldı ama sanırım bir yere kadar etki edebiliyor. Gerçi senin söylediğin de doğru... Sonuçta yağ alınan yerler daha geç farkeder diyorlardı. Aynı sanırım yöntem ikisi de süperdry. Ben işlemden sonra o kadar sıkıntılıydım ki çok da fazla bir şey soramadım:))

sen buradan sor uygunsa, ben özelden yazayım, böylelikle özel msj yazma hakkın da dolmaya başlar :) bu hafta evdeyim, sık sık foruma bakıyorum

eşim hayirlisiyle kredi için başvurdu.allah nasip ederse yani olumlu olursam yaptırmaya düşünüyorum.bursayla konuştum fiyat verdileryöntemde onlara ayitmış yani yönteme kendi ismini vermiş doktor.iki seçenek var ya bursada olacamya istenbulda.iki şlehirde benim için yabancı.yani ikisindede ne akrabam var nede tanıdıklarım.zaten daha önce yazdığım gibi ben buralı değilim yani türk değilim,dolaysıyla karabam söz konusu değil.benimi,çin kalacak yer problem olacak.neyse onu geçtik bir da sorum hangi doktora olmuştun ve ne kadar kalıcı.anladığım kadar yağ hücresimi ne yapıyorlarmış.ikinci bir ameliyata gerek olmaz dediler.sen hangisini yaptırdın.ne kadar ödedin ve kim yaptı.umarım sorularımla sıkmamıştıdır seni.tşkrler canım

Lazer lipolizi sanırım diz içlerine yapıyorlar da bence o da liposakşının biraz daha modern versiyonu... Doktor kendisi neden almamış ki yağları ikinci işlem için masraf çıkartmasın sana da...

arkadaşlar yağların vücütta yer değişitrmesinin sağlığa zararı varmıdır.ya da silikonun.ameliyat olan arkadaşların doktorları ne söylüyorlar bukonuda.ileride başıma daha büyük bir iş gelmesinden de korkuyorum açıkçası.ama yenide nin bacaklarını da görünce düşünmeden edemiyorum doğrusu.

merhaba... Sılası yı hatırlıyorum ama işlem yaptırdı mı hatırlayamadım maalesef...
İyi dilekleriniz için teşekkürler

merhabalar,epey uzun ara vermiştim,siteye girmemiştim ama bu sıralar tekrar bakıyorum.belki,allahtan birşey olmazsa 23 nisan haftasını düşünüyorum.dr.un asistanıyla görüştüm,nisanda uygun,yurt dışına da çıkmıyormuş.şimdi çoluğu çocuğu toplayıp istanbula gitmek kaldı.eğer olursam haber veririm...ayşenazlı,tekbenmiyim,amylee,palmadoro,blomma herkese sevgiler...

ameliyat olan arkadaşların cesaretine hayran kalmamak mümkün değil.ben de 32 yaşındayım.çoluk çocuk.nebileyim.gözümde büyüyor ameliyat..

slm yenide cevap verdiğiniçin ve bilgilerndirdiğin için sana tşkr ederim.yurt dışında değilim burda turkiyedeyim.beklemek için ne yazıkki zamanım yok çünkü nisan ayinda işi başliyorum.bir de senin ödediğin fiyat bana fazla geldi.doktoru yani kliniği doğru bildin ama yapack olan o değil yanında olan mehmet bey hani yazmıştın görüştüm diye işte o doktor fiyatıda bu ay için uygun dedi nisanda fiyatları değişeceğini söyledi.napiyim bilmiyorum.antalyada iyi bir doktor olsa oradada yaptırabilirim.orası benim için daha uygun.

ayşenazlı nasılsın..belki blomma ve tekbenmiyim gibi aynı gün gidiveririz dr.a....inşallah hepimizin allah gönlüne göre verir...eski arkadaşlar kaybolunca bende kaybolmuştum...sevgilerle.....

saddy bacakların benimkine çok benziyorrrrrrrrrrr.ama benmkiler daha ince.albümüne giremiyorum ama sen ameliyat yaptırdınmı arkadaşım.

ameliyat olan arkadaşların cesaretine hayran kalmamak mümkün değil.ben de 32 yaşındayım.çoluk çocuk.nebileyim.gözümde büyüyor ameliyat..

ben de 31 yaşındayım. çocuk da var. bu nedenle son anda silikondan kaçtım ama yağ enjeksiyonunda idare ediliyor

kesinlikle umudunu yitirme olurmu?allah gam keder vermesin,insallah en kisa zamanda toparlar durumunuzu duzeltirsiniz.bak esin de ne guzel izin vermis sorun yapmamis anlayisla karsilamis sadece bir sureligine ertelenir.allah yardimciniz olsun insallah.uzme kendini lutfen opuyorum

hem o kadar prensese guzeller guzeli bir kralice lazim dimi,o da sen olacaksin eminim kisa bir sure sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…