- 11 Ekim 2021
- 29
- 9
- 23
sizin sonucunuz nasıl oldu? ben de ali mezdeğine silikon ve yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum.İKİNCİ YAĞ ENJEKSİYONUNU OLUP MEMNUN OLAN VARMI
O kadar sayfa baktım bulamadım A.K. dışında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin sonucunuz nasıl oldu? ben de ali mezdeğine silikon ve yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum.İKİNCİ YAĞ ENJEKSİYONUNU OLUP MEMNUN OLAN VARMI
O kadar sayfa baktım bulamadım A.K. dışında
Merhaba ayni donemde ben de Ahmet Karacalar'a yaptirmistim. 10. yıl dolunca merak ettim tecrubelerinizi. Ben de hicbir sikinti yaşamıyorum cok şükür.Merhaba, benim önümüzdeki ağustosta 10. yılım doluyor. Forum hala eskisi gibi aktif mi bilmiyorum ama yazmak istedim. Bacaklarımın şekli gayet güzel, sütun olmasa da çarpık denecek bir bacak da değil. Rahatlıkla etek giyiyorum. Şu ana kadar silikonlara bağlı bir durum yaşamadım, inşallah sonrasında da olmaz. Ameliyattan 1-2 ay sonra bileğe konan yağlar erimişti, tekrar yağ koydurmadım. Şimdilik böyle. İyi geceler herkese
Merhaba, Yaptıralı 4 yıl olmuş, aslında yerleştirilen kök hücreler yok olmadı. Bu arada bir hamilelik geçirdim. Kilo aldığımda baldırlarım da cidden genişledi. Kilo verince tekrar inceldi. Ama incelme yine de fazla. Belki bir kere daha yaptırmam gerekecek. Çok hareketli olduğum dönemlerde bacaklarımın görüntüsü daha iyi oluyor. Beraberinde spor da şart. Annem ve eşim hala baldırlarımın eskisinden daha kalın olduğunu ve bacaklarımın hoş durduğunu söylüyorlar. Belki de ben ilk ameliyat sonraki o şişkin halini arıyorum. İkinci kez kök hücre enjeksiyonu yaptırıp değişim gören var mı?kime yaptırdınız 1,5 senede tamamen erimesi ilginç benim 6 yıl bitti ama maşallah erime olmadı .varsada gözüme batmadığı için bir erime olmadıgını düşünüyorum .
MerhabalarKime yaptırmıştın? Çok merak ettim bu kadar ameliyatı deformasyon bırakmadan tamamlayan doktoru. Bir de kaç kiloydun? Boy-kilo oranın neydi kilolu muydun?