Bacak dolgusu yaptıran var mı?

valla ben ne kadar kendi derdime düştüysem onlarla ilgili dedikoduları kaçırmışım :))

valla ben ne kadar kendi derdime düştüysem onlarla ilgili dedikoduları kaçırmışım :))

Ben şimdi tekrar araştırdım da Gülşen kendi söylemiş zaten 2008 de biraz çarpık diye:))

Yalnız hani harem dizisinde abide hatun var ya onun da çarpık ve kadın 2003 Türkiye güzeli

asıl parantez bacak izelde var. o da türkiyede şalvar modasını başlatan kişi zaten :).gülşenin ilk çıktığında daha çarpıktı, bence olabildiğince düzelmiştir, dizleri birleşmiyordu. nez ya da gamze karaman bana o kadar da çarpık gelmedi. ama sosyetik güzel vardı, yasemin kozanoğlu, amylee senin bacakların gibiydi, gayet de etekle çıkmıştı programa.

Ben şimdi tekrar araştırdım da Gülşen kendi söylemiş zaten 2008 de biraz çarpık diye:))

Yalnız hani harem dizisinde abide hatun var ya onun da çarpık ve kadın 2003 Türkiye güzeli

Gülşen çarpık bacaklı evet. Zamanında az mı incelemiştim onun bacaklarını. Kadın ne kadar ünlü ama bak oda benim gibi diye kendimi teselli ediyordum. :)) Nadide Sultan'da öyle diye biliyorum ama düzeltti mi bilemem. Gülşeninkiler şimdi düzgün mü onu da bilmiyorum. :)

Bir tane de evlilik programı yapan bir kadın var. oda öyle gayette özgüveni var minilerini giyip çıkıyor sahneye. sanırım bu birazda kendine güvenle alakalı. güvenimiz olsa daha rahat olabiliriz. ya da birazcık ünlü olsak. :))

ben de bakıyorum artık, nereye ne yapılıyor biliyoruz, bu televizyona çıkanların hepsi mi doğuştan düzgün bacaklı? en azından dizlerinden yağ aldırıp şekillendiriyorlardır.

canım bacaklarına baktım şimdi taytlı haline.wallahi süper görünüyorlar.bayıldım ve kendim içinde çok heyecanlandım.biran önce zaman geçsin ve bende böyle güzel kapanabilen bacaklara kavuşayım hayırlısıyla bol bol tayt ve etek giy bence :))) tadını çıkarttt

Tam tersi durumdayiz bacaklarim zaten kalin ve dizlerim daha da genis oldugu icin dar pantolonlar hic yakismiyor ben ince bacaklara ozeniyorum

hıı evet Esra Erol:)
neredeyse hep mini giyiyor hatun ama helal valla yakışıyor da.
aslında o kadar büyük bir kusur değil demek ki... Hele de Türkiye güzeli bile öyleyse...
ama bizim çevremizde o kadar acımasız kadın var ki... Eksik hissettiriyorlar bize

aslında kulak kapamak lazım öle insanlara.herkes kendi kusurlarına baksın önce deil mi? ben geçen seneye kadar nerdeyse hiç giyemiyordum etek falan.ama geçen seneden beri giyiyorum. tabiii rahatsızlık duyuyorum istemsiz olarak.inşşş o da ameliyatla birlikte yok olacak ve çok daha rahat giyeceğim

yanarim yanarim,hala ameliyat olamadigima ynarim.ama yakinda olucam ins.ameliyat olan herkesin tüm yaglari kalici olsun insaallah,bir zamanlar SILASI vardi kizlar,ben uzun süre giremedigimden kacirmisim,acaba ameliyat oldumu,ismide yok artik,umarim olmustur ve her sey gönlüncedir..takipteyim yakinda olucam ama kizlar yasiniz genc iken yaptirin kurtulun ben 40 oldum,keske önceden olsaydi böyle imkanlar...selamlar sevgiler herkese

muem en iyisini yapıyorsun... ben de giydim birkaç kez. dikkat çekmiyor belki ama biz tedirgin oluyoruz:)

resmi buldum bakınız 2003 Türkiye güzeli (imiş internetin yalancısıyım... yüzü çok güzel ama)

Eklentiler

• $gamze-karaman-1.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 64
muem en iyisini yapıyorsun... ben de giydim birkaç kez. dikkat çekmiyor belki ama biz tedirgin oluyoruz:)

resmi buldum bakınız 2003 Türkiye güzeli (imiş internetin yalancısıyım... yüzü çok güzel ama)

çok da kötü değilmiş ama bacakları.

merhaba... Sılası yı hatırlıyorum ama işlem yaptırdı mı hatırlayamadım maalesef...
İyi dilekleriniz için teşekkürler

kesinlikle katılıyorum."çarpık bacaklı" diye yapıştırıyolar.ne gıcık bi laf yaaaaa.valla esra erol daki özgüvene hastayım.kadının umrunda değil.nezaman görsem minili..

:)) o değil de, biz niye hiç sokakta karşılaşmıyoruz, aynı okulda okumadık, aynı işyerinde çalışmadık ya da akraba değiliz? o kadar çokuz ama herkes kendini tek zannediyor, hoş geldin :)

teşekkürler arkadaşım.doğru söylüyorsun.nasıl takıyorsak kafaya artık,başka kimsede yok sanıyoruz.

hihahoyt benim bacaklar gamze karamanınkinden güzel olmuş hiç üzülmeyeyim bende ince hala diye geberiyordum

Arkadaşlar ben bugün bir doktorla tlf da fiyat görüştüm.Yağ dolgusu için 7000 ile 7500 arası fiyat verdi.Çokmudur yoksa banamı öyle geliyor.Ben daha önce okuduğum sayfalarda 4000-4500 leri hatırlıyorum.bilgi verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…