Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amylee senine yenideninde bilek kemikleri çıkık çıkık belli olmuyor oyüzden çok hoş duruyor benim bileklerimin üstü çok ince (20 cm)o yüzden biraz iyimi değilmi gibi tereddütdeydim ama gamze karamanda benim gibi çarpıkmış benim içler dolunca iyi olmuş
kimse beni sormadı öyle olsun gittim geldim
Günaydın arkadaşlar...
Benim bilekler çok ince değildi evet de benim bir sorunum var; çizmelerimin baldır kısmı dar geliyor fermuar kapanmıyor ne yapcaz???
çizmenin kapanmadığı kalın baldırlar :)
Ama otel sormuştu cennetz
kıslar slm.nasılsınız.beni arkadaş olarak ekleyenlere çok teşşekür ederim.bu arada belkide istanbulda ameliyat olma ihtimalim var,ama bir sorunum daha var anladığım kadar 1 hafta kadar istanbulda kalmam gerekiyor.oteller çok pahalı.ameliyata zar zor belkide parayi yetiştirebiliriz ama otel ameliyattan daha pahalıya gelecekyoksa yanılıyormuyum.hiçte akrabam tanıdığım de yok.otel fiyatları ne kadar bilen varmı
Bacım:)) dışa doğru kavis var hala orası tamamen incelse iyiymiş:))
bir hafta kalman gerekmeyebilir bence, sanırım amylee ertesi gün dönmüştü evine
yenide cnm ben özelden yazamiyorum ama soracak o kadar sorum varki nasıl yapsak
o uzaktan geleceği için belki de aynı gün dönemeyecekti ya da ilerisi için plan yapmıştır. ben de raporumu aldım oturuyorum, oh mis :)
bir hafta kalman gerekmeyebilir bence, sanırım amylee ertesi gün dönmüştü evine
benim dışarıdan hiç almadı, şimdi iç taraf erirse acaba eskiye mi döner? bak çok meraklandım şimdi, bir de öncesinde de dışarı doğru kavisten filan haberim yoktu, gözüme batmamıştı hiç, doktor görürdü herhalde. ama senin eski halinde de yoktu bence dışta kalınlık. var mıydı?
dizden yağ aldığı için tam olarak eskiye dönmez ama pek de güzel durmaz. Valla erimesin artık lütfen yaaa...
vardı benim dışa doğru... aslında o dışa çıkan düz ayakkabı ile belli değil de topuklu ile belirginleşiyor. O kası botoks ile etkisiz hale getirebiliyorlar ama ben çekindim doğrusu... Kas neticede...
Valla atladık kızı ya üzüldüm
evet, kaçırılıyor böyle, kalabalığız, gelecektir cevaplamaya