lütfen banada yardımcı olun ameliyat olmaya karar verdim bende ama yağ enjeksiyonumu silikonmu? lütfen yaptıranlar bana bir yol gösterinnnnnnnn
kızlar bugün benim doğum günüm ve ben en güzel hediyemi aldım hamile olduğumu öğrendim:)böylece bu formun ilk silikonlu hamilesi oldum.:))))
Selam kızlar;
evet epeydir uğramıyorum mesajlarınıza özelden de cevap veremiyorum 100 mesajım olmamış daha :)
çok iyiyim. herşey yolunda.
tanımayanlar için de kendimi tanıtmış olayım; 4 ocak'ta bacağıma silikon yerleştirildi aynı zamanda superdry yöntemiyle yağ alınıp enjekte edildi. 1 hafta içinde yürüdüm. 15-20 günde eski halime döndüm. şu an çok mutluyum. Operasyon öncesi etek falan da umrumda değildi artık, istediğim pantolonu bile giyemiyordum ben parantez görünümden dolayı.
silikon yerleştirilmesini isteyenlere tekrar nasihat ediyorum; hiç düşünmeden yaptırın. Kadın olduğunuzu bacağınız güzel görününce daha iyi anlıyorsunuz. yürüyüşünüz bile güzelleşiyor. özgüvenden midir nedir:)
iyi bir doktor seçin. burada doktor tavsiye etmek yasak ama bu konuda belli başlı yetenekli doktor var zaten. 5 ila 10 bin arasında değişebilir bu operasyon. Ama helali hoş olsun. bana bu mutluluğu aynaya baktığımda ve sokağa çıktığımda başka hiçbirsey yaşatamazdı.
purplecity canım özelden yazamıyorum buradan cevaplayayım. yok o doktor değil benim ki, nasıl anlatsam ki hangi doktor olduğunu isim vermeden :) 5500 e oldum ben ameliyatı üstelik dizlerdende inceltti ayrıca onun için bir fiyat almadı.
kızlar ben gayet iyi durumdayım. şimdilik bi sıkıntı yaşamıyorum. 2,5 ay oldu tamamen iyileştim diyebilirim. Silikon olduğu için şeklinde filan bi değişiklik de yok. Maddi olarak biraz rahatladığım zaman ayak bileklerime yağ transferi yaptırmayı düşünüyorum. çünkü göz alışınca sürekli kusur bulmaya başlıyosun ve rahatsız oluyosun. Ağrılarım bitti,topuklu giyiyorum hele bu soğuklarda bile eteği hiç çıkarmıyorum üzerimden :))) napiim kaç senedir hasretim böyle giyinmeye. Sizleri gerçekten çok iyi anlıyorum. Eğer maddi açıdan bi sıkıntınız yoksa hiç düşünmeyin yaptırın derim. Iyileşme sürecinden hiç bahsetmiyorum bile. Biraz uzun sürede toparlanıyosun ama gerçekten buna değer kızlar...
canım bende silikon istiyordum aslında ama bacağım kalınmış ben ince düşünüyordum;çok ilginç.silikon zaten kas gibi durduğu için benimde alt diz kapağımın altından sonraki arka kısım kaslı durduğu için dahada kas çok çirkin bir görüntü yaratır dedi.üst bacak olayıda benim çarpıklık üstten başlıyor üstten itibaren bacak aram çok fazla bileğe kadar.buda her operasyonu güçleştiriyor.sende doktora sorduğunda belki o daha iyi anlatır.silikonlu bacaklarda silikonun nereye koyulduğuna bakarsan daha iyi tahminde yürütebilirsin.sadece bir bölgeye konuyor oda maallesef bende kalın olan yere denk geliyor;(( hala araştırma içindeyim ben.sende durumunda haberdar et canım bilgilenelim bizde.
Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır forumu (özellikle de bu topiği) takip edenlerdenim. Parantez bacak sorunum var ve sonunda hoca ile görüşme imkanım oldu...:)
randevumu da aldım...hayırlısıyla bu yaz oldukça sıcak geçecek:))
Slm canim ben 14ocakta 1yil olcak ameliyat olali durumum cok sukur iyi.ve cok memnunum ben izmirde ameliyat oldum biliyosun dr hakkinda bilgi verilmiyor aslinda uzun zamandir bu formu takip etmeyi birakmistim cvp yazmayida dusunmuyordum ama benden yardim istedigini okuyunca dayanamadim.eger dr adi verirsem dr asistani olmakla suclana bilirim.ama sunu gonul rahatligiyla soyleye bilirim ki keske daha once imkanim olsaydi da bu ameliyati once yaptirsaydim Allah'im nerde bu ameliyati olmak isteyen varsa nasip etsinbende hamile kalmadan silikon düşünüorum. lütfen doktor hkkında ve son durumun hkkında bilgi verirmisinnnn????
İndirim konusuna gelirsek... İşlem tutarı 6500 civarında.. Açıkçası net birşey söyleyemiyorum çünkü benim başka işlemler de var kombine ameliyat olacak olmuşken. Ben pazarlık yapmadım. Ama daha önceki yazışmalarımızda kadınlar kulübü üyelerine 500 tl gibi indirim yaptığını söylemişti.
Merhaba biricik30. Hoca ile bu durumu konuştun mu? Hani hep diyor ya burada arkadaşlarımız yağ erimesi değil de şişlikler ödemler 1 ayda gidiyor diye