Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ipeksin nerede yaptırdın birde fiyatlar ne durumda acaba? biraz daha açıklayıcı yardımcı olurmusunuz arkadaşlar nolursunuz lütfennnnnn

lütfen banada yardımcı olun ameliyat olmaya karar verdim bende ama yağ enjeksiyonumu silikonmu? lütfen yaptıranlar bana bir yol gösterinnnnnnnn

canım bunun kararını burada ameliyat olanlar dahil hiç kimse veremez.en doğru ve yerinde kararı eğer kafanda bi dr. belirlediysen gidip onunla görüşmen ve dr.un bacaklarına bakıp muayene ettikten sonra bacağına göre vereceği seçenek ve sonucunda beraber alacağınız karar belirleyecektir. belirsizlikten kurtulmak için bence bir an önce dr.la görüş. sonunda en doğru çözüme kavuşacaksın hayırlısıyla inşaallah :)

kızlar bugün benim doğum günüm ve ben en güzel hediyemi aldım hamile olduğumu öğrendim:)böylece bu formun ilk silikonlu hamilesi oldum.:))))

bende hamile kalmadan silikon düşünüorum. lütfen doktor hkkında ve son durumun hkkında bilgi verirmisinnnn????

bugün istanbuldan bir doktorun asistanıyla görüştüm. Duyduğum fiyat karşısında tüm hayallerim yıkıldı mahvoldum. Ne kadar yüksekmiş. Oysa forumda hiç öle şeyler okumamıştım. Yada yaptıranlar çok zengin die düşünmeye başladım

birde daha önce ameliyat olanlar beni ekleyebilir mi lütfen. kimseye mesaj gönderemiorum Her türlü desteğinizi rica ediorum. Kader arkadaşlarım.

meeko nerede ve kime yaptırdığın ve ne kadara yaptırdığı konusunda ipüçları yaada detaylı bilgi verirmisin lütfen?

merhabalar drunuz kim aceba bende 1 ay önce ameliyat oldum ve burda yazılanları okumaya başladım bende 1 ay sonra ciddi bir erime oldu.

sisisisisis nolursun sesime kulak ver bana yardım et lütfennnn ..doktor ve son durumun hakkında bilgi verirmisin.

BAKIN KIZLAR TÜM AMELİYAT OLANLARA SESLENİORUM. LÜTFEN HERKES YÖNTEMİNİ VE SON DURUMUNU PAYLAŞIP BAANA YARDIMCI OLABİLİRMİ? BEN DAHA ÇOK SİLİKON İSTİORUM. FİYAT VE DOKTOR????

blackdaisy denin son durumun nedir?

fformaliteden sen ne durumdasın ?ne yaptırdın?

Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır forumu (özellikle de bu topiği) takip edenlerdenim. Parantez bacak sorunum var ve sonunda hoca ile görüşme imkanım oldu...:)
randevumu da aldım...hayırlısıyla bu yaz oldukça sıcak geçecek:))

bob kimden aldin randevuyu bende dusunuorum.indirim falan yaptiraabilirz belki

bende hamile kalmadan silikon düşünüorum. lütfen doktor hkkında ve son durumun hkkında bilgi verirmisinnnn????
Slm canim ben 14ocakta 1yil olcak ameliyat olali durumum cok sukur iyi.ve cok memnunum ben izmirde ameliyat oldum biliyosun dr hakkinda bilgi verilmiyor aslinda uzun zamandir bu formu takip etmeyi birakmistim cvp yazmayida dusunmuyordum ama benden yardim istedigini okuyunca dayanamadim.eger dr adi verirsem dr asistani olmakla suclana bilirim.ama sunu gonul rahatligiyla soyleye bilirim ki keske daha once imkanim olsaydi da bu ameliyati once yaptirsaydim Allah'im nerde bu ameliyati olmak isteyen varsa nasip etsin

merhaba arkadaşlar ben 1 ay önce ameliyat oldum. ataşehirde ve beşiktaşta muayenehanesi olan doktora.bu doktora ameliyat olan arkadaşlarla yazışmak fikir alışverişi yapmak istiyorum.

Merhaba. Ben çok uzun zamandır forumu takip ediyorum fiyatlar çok artmasın reklam olmasın diye doktor adı vermekten kaçınıyor bu topik. Ama biricik in yazdığı gibi Beşiktaş'ta muayenehanesi olan ve ataşehir ethica'da genellikle işlemleri yapan hoca diyebilirim.

İndirim konusuna gelirsek... İşlem tutarı 6500 civarında.. Açıkçası net birşey söyleyemiyorum çünkü benim başka işlemler de var kombine ameliyat olacak olmuşken. Ben pazarlık yapmadım. Ama daha önceki yazışmalarımızda kadınlar kulübü üyelerine 500 tl gibi indirim yaptığını söylemişti.

Merhaba biricik30. Hoca ile bu durumu konuştun mu? Hani hep diyor ya burada arkadaşlarımız yağ erimesi değil de şişlikler ödemler 1 ayda gidiyor diye

cevapladığın için teşekkür ederim..
"parantez bacak sorununuz var. Sizinki hem üst hem alt bacak boyunca ilerliyor. Doldurma işlemini yukarıdan başlayarak yapmak gerekli. Ancak yağ rezervlerinizi bilmiyorum. Sizde mutlaka silikon da ilave edilmeli. Belki de üst taraf için de . Eğer sadece alt tarafla ilgileniyorsanız tam düzeltme üst-alt dengesini bozar. Pek çok kombinasyon olduğu için sizin ücretlendirme görüşmeden sonra çıkacaktır. " doktora resimlerimi gönderdim bu yorumu yapmış. Siz ne düşünüosunuz kızlarrrr??? çokmu pahalıya patlar bana

Merhaba biricik30. Hoca ile bu durumu konuştun mu? Hani hep diyor ya burada arkadaşlarımız yağ erimesi değil de şişlikler ödemler 1 ayda gidiyor diye

bobs mutlaka şişlikler inmiştir aslında ama keşke inmeseymiş öyle daha mutluydum etek giyebiliyordum ama şimdi aynaya bakınca pekte mutlu olamıyorum.doktorum kilo verip vermediğimi, sigara kullanıp kullanmadığımı sordu.bunlara cevabım sigara kullanmadığım ve sadece 1 kilo verdiğim.6 ay sonra rötüş yapabileciğini söyledi.ve klasik bir cevap olarak gözümün alıştığını artık kusur aramaya başladığımı söyledi ama yakında fotolarımı bende eklemeyi düşünüyorum ozaman yorumlarınızı alıp tekrar görüşmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…