arkadaşlar bu aralar doktora gitmeyi düşüneniz var mı. biri bana cesaret versin.........
slm ben izmirliyim ama izmirde yaşamıyorum. gidip orada mı olsam diye düşünmedim değil. bana yakın olan meşhur diye anılan dr un ataşehirdeki yeri. varmı bu aralar ona gitmeyi düşünen?
mrb arkadaslar 1 yil once ben de yag enjeksiyonu yaptirmistim ankarada. hepsi erimedi ama su an istedigim kalinlikta degiller aslinda ikincisi gerekiyor bence...herkese sglikli gunler
arkadaşlar merhaba hatırlayan vardır belki ben 6 aralık tarihinde bacak dolgusu yaptırmıştım ve o sıralar çok mesajlar yazıp işlerimin yoğunluğundan dolayı bayağdır yazamıyordum fırsat bulmuşken hemen girip yazayım dedim 9-10 ay civarı oldu benim ama maşallah her şey çok yolunda ilk ameliyat olduğum gibi bacaklarım hiç değişmedi hayatımda geçirdiğim en mutlu yazdı bu yaz hergünümü elbise etek ve şortla geçirdim. dar pantolon tayt çok şükür gönlümce herşeyi alıyor canım ne isterse onu giyiyorum ve bu özgürlük mükemmel bişeymiş. bence düşünen arkadaşlar vakit kaybetmeyin ve en az benim kadar mutlu olun.. umarım gönlünüzce oolur herşey,sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplarım. hoşçakalın..
merhabalar,
ağustos 10'da ameliyat olmuştum. ameliyat sonrası fotoğrafımı az önce cep telefonumla ayna karşısında çektim. net değil ama değişimi görmeye yeter :)
olası sorulara cevap yazayım :)
doktorum deniz işcen, istanbulda muayenehanesi. basen civarından ve diz kapağımın içlerinden yağ alıp bacak içlerini doldurdu. yağ alabileceği başka yer yoktu, bu kadarıyla bile baya başarılı oldu bence :) ameliyat sonrası çok çok az ağrım oldu. hareketlerimde zorlanma olmadı. küçük ameliyat izleri bir kaç yerde var hala ama pek önemli değil bence :) ameliyatta doldurulan kısımlarda erime olmadı sanırım, olduysa da baya az olmuştur.
hepinize iyi şanslar. umutlu olun!
Eki Görüntüle 571507 Eki Görüntüle 571508
herkese selam uzun bi aradan sonra ne var ne yok diye bi bakayim dedim ama o kadar cok sayfa birikmis ki yorumumu yazayim isteyen eklesin baksin boyle daha iyi olacak :)
subat 2012 sonlarina dogru iki bacagima da silikon koyuldu. dayanilmaz agrilarim yuzunden ekstradan 1 gun daha kaldim hastanede cunku tuvalete bile gidemiyordum. agrilarim sukur bitti,izler kayboldu ve yazin kicimi kapatmadim desem yeridir :)))) diz kapagimin altindaki o oyukluk gitti carpik durmuyor artik ama bileklere dogru ciddi bi incelme var. neyse buna da sükür cunku tayt filan giyiyorum gayet :) isteyen olursa eklesin fotograf var profilimde.
biliyorum cogu kisi sitem ediyo ameliyat olup buraya artik ugramayanlara. ben de ederdim. ama bunun sonu yok kizlar... surekli buraya birileri gelecek cunku toplum icinde farkedilmesek de cok fazlayiz. ve derdine derman bulan gidecek,yerine yenisi gelecek.bu boyle.
sorusu olan sorabilir. vaktim oldukca cevaplarim.
herkese sevgiler
serpil