Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selamlar :)

ben mart ayında ameliyat olmuştum, 10 aya yaklaştı

benim dizlerim çok kalındı, basenlerimde de çok fazla yağ vardı
dr diz içlerinden , basenlerden, göbekten ve belden yağ aldı
toplamda 380 cc net yağ enjekte edildi.
ben ameliyattan sonra bir ay kadar elbise giyemedim, çünkü bacaklarım çok kalın olmuştu, şişler geçince ve biraz da eriyince tam istediğim gibi oldu ve kendime 20 30 tane elbise aldım :)
bu sefer de pantolonum hiç kalmadı hatta :) işe giderken her gün elbise giyiyorum
şimdi baktığımda bacaklarım çok kusursuz değil , ama en azından normaller
elbise giyebilecek kadar normaller
ikinci işleme aslında gerek yok
ama ben belki daha da güzel olsun diye lokalle olacaksa yaptırırım
çünkü benim basenlerde hala çok fazla miktarda yağ var
insanoğlu yetinmiyor ,hep daha güzelini istiyor işte :)

Son düzenleme:
Vefalı arkadaşım teşekkürler yazdığın için. İnan çok sevindim sonuçtan memnun olmana. (Hem senin hem de işlem yaptıracak olan bizlerin adına:))

arkadaşlar daha önce dolgu özellikle slikon ameliyatı olanlar lütfen uzun süre sonundaki sonuçlarından bahsedebilirmi....bende en kısa zamanda olmayı düşünüyorum..tek endişem onca acının boşuna çekilmesi..

Vefalı arkadaşım teşekkürler yazdığın için. İnan çok sevindim sonuçtan memnun olmana. (Hem senin hem de işlem yaptıracak olan bizlerin adına:))

Rica ederim ne demek :)

Umarim hepiniz bu dertten bir an once guzel sonuclarla kurtulursunuz.
Ben de burada ameliyat olup da kurtulanlara cok ozeniyordum. Sanki hic ameliyat olamayacakmisim gibi geliyordu.
Birazcik cesaretle ve forumdan bir arkadasla (serpil1983) birlikte doktor beye gorusmeye gittik.
Gittigimde cok cesaretsizdim , eger sizin de cesaretiniz yoksa mutlaka forumdan ayni dertten muzdarip biriyle gidin, inanin iyi geliyor. Ne olduysa o gun ameliyat gunumu aldim sonra ameliyata girdim.
Cok basit bir surec degil ama ilk adimi atinca gerisi geliyo ve butun zorluklar unutulup gidiyor.
Geriye mutluluk kaliyor.
Hepinizin cok mutlu olmasi dilegiyle...

merhaba arkadaşlar ben çok çok uzun zamandır forma girmiyorum bazen aklımda oluyor ama yoğunluktan unutuyorum.ben yaklasık 3 yıl önce bacak dolgusu yaptırdım formdaki eski arkadaşlar beni bilirler :) son hali hala ilk yaptırdığım zamanlardaki gibi bir değişiklik olmadı hatta doğustan böyleydim sanki eski halini unuttum bile :) şükürler olsun..

çok sevindim mutlu olmanıza delphine ve angelim :) böyle güzel şeyler okuyunca umutlanıyorum bende. birşey soracağım boyunuz ve kilonuz kaçtı ne kadar yağınız çıktı. benim boyum 1,63 ve kilom 52 ama doktor yeterli yağın çıkmayacağını söyledi ve silikonla düzeltebiliriz dedi. bende kilo alayım o zaman diyince en azından 6-7 kilo alman gerekli dedi. şimdi kilo almaya çalışıyorum ama hiç zannetmiyorum o kadar kilo alabileceğimi

ben yağ enjeksıyonu yaptırdgımda 52 kiloydum ve boyum 1.65 diz içlerimdeki yagı aldı doktor ve hepsını enjekte ettgini yettgini söylemişti

Arkadaşlar bacağa yağ dolgusu yaptırmanın Fiyatı nedir acaba aşağı yukarı ?Özellikle Ankarada yaptıran arkadaslar yardımcı olursa sevinirim..

Merhaba. Özelde yazamıyorum. Lütfen hangi doktora yaptırdığınızı msj atabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim... :)

Merhaba . Yazdıklarınızı okuyunca insan umutlanıyor, cesaret buluyor. Gerçekten deneyimlerinizi bizlerle paylaşmanız çok güzel bir incelik. Benim en çok tedirgin olduğum şey, doktor seçimi. Sizlerin deneyimleri bizim için gerçekten çok önemli. Hangi doktor ile görüşmüştünüz özelden yazabilir misiniz? Yada nasıl irtibata geçebilirz. Burda çok yeniyim de

Kızlar çok kısa bir zaman sonra ben de operasyon yaptırıyorum inşallah. Size gelişmeleri yazarım:))

Kızlar ben Atatürk havalimanına aldım bileti ataşehir'e nasıl en kolay yoldan giderim?

hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olur inşaallah.silikon mu superdry mı yapılacak sana? yanında kimse olmayacak mı?

işlem günü yanımda kimse olmayacak ama dönüşte eşim olacak...süperdry olacak. teşekkür ederim

işlem günü yanımda kimse olmayacak ama dönüşte eşim olacak...süperdry olacak. teşekkür ederim

gidişte de zaten bileti değiştirmek zorunda kaldım. sabiha gökçen e gidip oradan ataşehire geçeceğim. benim için zor olacak ama zaman geçiyor..belki iki üç gün zor olacak ama sonra rahat etmek ve istediğin kıyafeti rahatça giyebilmek mutluluğunu ben de yaşamak istiyorum. İstanbul'da yaşayanlar ne kadar şanslı.

Aşama aşama paylaşmak istiyorum ben de.çünkü uzun zamandır takip ediyorum bu forumu ve bana şuan umut oldu ileride de çare olacak. Bizim eksikliğimizi yaşayan tüm kadınlara umut olsun diye her şeyi yazacağım ve fotoğraf yükleyeceğim.inşallah sağlıklı bir şekilde olur biter de:)))

merhaba hanımlar.çarpık bacak konunuzu görünce üye oldum. bende ameliyat dusunuyorum. ama ameliyat sonrası nasıl olucagını görme imkanım olmadı formu kullanmayı tam öğrenemedim. rica etsem ameliyat olduktan sonraki fotograflarını mesaj atabilir misiniz? desteğe çok ihtiyacım var. yasım 18 buna ragmen istediğimi giyinemiyorum. bacaklarımın biribirine değdiğini hissetmek o kadar isterim ki. lütfen yardımcı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…